Şimdi Ara

Evliler gerçekten mutlumusunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
5.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burada genç ergenler var evlenmeyi bir halt sanıyorlar,

5 seneden fazla evli olan arkadaşlar gerçekten mutlumusunuz, herşey hayalinizdeki gibimi, ortak noktalarınız ne kadar, eşinizde siz gibi bir çok konuda aynımı düşünüyor

dışardan bakınca ayrı evlenince ayrı olan birinemi denk geldiniz,

mesela agzını şapırdatıyormu, burnunu karıştırıp yemek yapmaya devam ediyor mu,

yani kısacası evlilik dışardan bakıldıgı gibi mükemmel bir şey mi.

MESELA

Ben 25 yıllık evliyim, her insanda olduğu gibi arada tartışmalar oluyor, hatta ayrılmaya bile kalktı eşim benden ama eşeklik bende, eşime ilk zamanlar baskı yaptım mal gibi annemin sözü ile hareket ettim fazla kıskançlık baskı yapınca eşimde buna dayanamadı,

ama dedim ya hata bende,

Evlilikde ise Allah herkese nasip etsin süper bir eşime var %99 her konuda anlaşıyoruz ben kurtlar vadisi izlemem oda izlemez, ben sabah aptal kadın programlarını izlemem oda izlemez, beraber klasik müzik konserine gideriz, eşim resim yapar, saz çalar, heykel yapar, kurslara gider, yemek zevklerimiz bile aynı,

ama eşim yeni bir şey denemek isteyince bende tabiiki destekliyorum yoksa yaşam, hep kuru ile, patates ile geçmez, bir pilavın bile en az 8 çeşidi yapar,

yemek yemekden tutunda, her gün duş almaya kadar anlaştıgım birisidir, yoksa haftada 1 - 2 banyo yapan biri ile ölsem anlaşamazdım, dişler hergün fırçalanır, her ay 1 yada 2 defa kuaföre gidilir, bakımlı temiz birisidir tabii bende,

belki kuru, patates size salak basit gibi gelecek ama bu ufak ayrıntılar bile inanın çok öenmli, eşiniz olacak kişi ile oturun karşılıklı yatagın ne tarafında yatacagınızı bile konuşun, horlarmı, gece 500 defa yatakdan kalkarmı,

siz saatlerde internetin başından kalkmıyorsnız oda kalkmayabilir anlayışlı olacaksınız, siz film indiriyor yada burada alacagınız tv için araştırma yapıyorsanız oda bir şiir, yemektarifi, resim yapma teknikleri, yada sazı ile çalacagı notaları indiriyor olabilir,

bir gün siz evde yokken eger bilgisayara bir şey olursa format atmayı bilmeli,

dedim ya ben dünyanın en iyilerinden birine denk geldim Alahda sizleri denk getirsin,

ama 90-60-90 fiye asla biri ile evlenmeyin, oda sizle süper yakışıklı o biçim maşı var diye evlenmesin sadece iyi birer insan olun gerisi gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LafTTıMe -- 2 Aralık 2010; 12:37:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LafTTıMe

mesela agzını şapırdatıyormu, burnunu karıştırıp yemek yapmaya devam ediyor mu,

midem kalktı yavv

evlilerin yaşadıkları hayal kırıklıklarını burada yazacağını sanmam

• şükürler olsun çok mutluyum
  • evet bende merak ediyorum

yasım 25...bende merakliyim evlilige :)
  • benim tavsiyem nacizane.
    mutlaka severek evlenin ve maddi durumunuz evliliği kaldırabilecek güçte olsun.
  • Maddi durumum yerinde gayette olgun bir kişiliğim var. ama lanet olsun evlilik gibi pis birşey yok! Kadın dırdırı adamı yaşlandırıyor.. yemin ederim 4 ayda saçlarım beyazladı yine dün gece kavga ettik! Şimdiki aklım olsa kesinlikle ama kesinlikle evlenmezdim! Hiçte mutlu değilim artık yavaş yavaş boşanmayı düşünmeye başladım! Ne yapalım başa gelen çekilir misali katlanıyoruz! Ama yeter... Benden size kardeş tavsiyesi olgun bir bayanla evlenin dırdır etmesin yeter! Güzelliğede bakmayın arkadaşlar çamurdan olsun iyi olsun hoş olsun yeter!

JDM Spirit Turkey
  • Guzel birsey degil bence ben evlendikten sonra bir yil bile gecmeden ayrildim. Bosanmak icin bir yilin dolmasini mecburen bekledik ve sonunda bosandim ve simdi daha mutluyum
  • Müthiş bir konu tecrübelilerden cevap bekliyoruz
    İntel İ7 4790 Asus STRİX GTX 1070 HAFX ADV. Corsair Pro CL 9 2133 2x4, Asus Z97 Maxsimus HERO, Benq XL2420Z, 240 gb Corsair SSD, 2 TB Baracuda, Cooler Master 212x, Steelseries RİVAL, Logitech G930, Kingston Hyperx Could 2, Steelseries GCK+...
  • bu kadar kötümü hakkaten ya.
    Tırs.gif
  • Ergen sayılacak yaştaki gençlerin evlilik merakı, toplumsal baskıdan sıyrılmış vaziyette, rahatça dilediklerini yaşama isteğinden ileri gelir. Çünkü sevdikleriyle dışarı çıksalar ayrı dert, yalnız kalamazlar, sevişemezler.. Ama evlilikte bunların hepsi doğaldır ve kimse bu durumu yadırgamaz.

Bir erkeğe üstte yazdıklarımı dilediğince yapabileceğini, etrafındaki tüm kızların bu yönlerden rahat olduğunu söyleseniz gözleri vildir vildir oynamaya başlar

Benim mantığıma göre erkeğin evlenme yaşı 28-30 arasıdır. Çünkü bu yaşlar arasında temel sorunlarını çözmüş ve kafası rahatlamıştır. Askerlik bitmiş, işine girmiş ve kariyerini şekillendirmeye başlamıştır; gözü dışarda değildir, çünkü (ortam müsaitse) doymuştur.
    O'nu Özlüyorum. Aslında O'nu hiç görmedim, yüz yüze gelmedim. Ama O'nu tanıyorum. Sesini cızırtılı bantlardan dinledim, hep siyah beyaz filmlerde gördüm yüzünü; çelik bakışlarını, şiirlerde okudum. O'nu yaşıyorum. Özlü sözlerini okudum köşe başlarında. Adını, her sabah okul sıralarında andım. Şimdi 81 yıl sonra, O'nunla son yolculuğa çıkıyorum bir kez daha. O'nun geçtiği yollardan geçiyorum, çektiği acıları ruhumda taşıyorum. O'nu arıyorum.. [1881 - 193?]
    T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı / Veteriner Hekimi

• Ben 25 yıllık evliyim, her insanda olduğu gibi arada tartışmalar oluyor, hatta ayrılmaya bile kalktı eşim benden ama eşeklik bende, eşime ilk zamanlar baskı yaptım mal gibi annemin sözü ile hareket ettim fazla kıskançlık baskı yapınca eşimde buna dayanamadı,

ama dedim ya hata bende,

Evlilikde ise Allah herkese nasip etsin süper bir eşime var %99 her konuda anlaşıyoruz ben kurtlar vadisi izlemem oda izlemez, ben sabah aptal kadın programlarını izlemem oda izlemez, beraber klasik müzik konserine gideriz, eşim resim yapar, saz çalar, heykel yapar, kurslara gider, yemek zevklerimiz bile aynı,

ama eşim yeni bir şey denemek isteyince bende tabiiki destekliyorum yoksa yaşam, hep kuru ile, patates ile geçmez, bir pilavın bile en az 8 çeşidi yapar,

yemek yemekden tutunda, her gün duş almaya kadar anlaştıgım birisidir, yoksa haftada 1 - 2 banyo yapan biri ile ölsem anlaşamazdım, dişler hergün fırçalanır, her ay 1 yada 2 defa kuaföre gidilir, bakımlı temiz birisidir tabii bende,

belki kuru, patates size salak basit gibi gelecek ama bu ufak ayrıntılar bile inanın çok öenmli, eşiniz olacak kişi ile oturun karşılıklı yatagın ne tarafında yatacagınızı bile konuşun, horlarmı, gece 500 defa yatakdan kalkarmı,

siz saatlerde internetin başından kalkmıyorsnız oda kalkmayabilir anlayışlı olacaksınız, siz film indiriyor yada burada alacagınız tv için araştırma yapıyorsanız oda bir şiir, yemektarifi, resim yapma teknikleri, yada sazı ile çalacagı notaları indiriyor olabilir,

bir gün siz evde yokken eger bilgisayara bir şey olursa format atmayı bilmeli,

dedim ya ben dünyanın en iyilerinden birine denk geldim Alahda sizleri denk getirsin,

ama 90-60-90 fiye asla biri ile evlenmeyin, oda sizle süper yakışıklı o biçim maşı var diye evlenmesin sadece iyi birer insan olun gerisi gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Ergen sayılacak yaştaki gençlerin evlilik merakı, toplumsal baskıdan sıyrılmış vaziyette, rahatça dilediklerini yaşama isteğinden ileri gelir. Çünkü sevdikleriyle dışarı çıksalar ayrı dert, yalnız kalamazlar, sevişemezler.. Ama evlilikte bunların hepsi doğaldır ve kimse bu durumu yadırgamaz.

Bir erkeğe üstte yazdıklarımı dilediğince yapabileceğini, etrafındaki tüm kızların bu yönlerden rahat olduğunu söyleseniz gözleri vildir vildir oynamaya başlar

Benim mantığıma göre erkeğin evlenme yaşı 28-30 arasıdır. Çünkü bu yaşlar arasında temel sorunlarını çözmüş ve kafası rahatlamıştır. Askerlik bitmiş, işine girmiş ve kariyerini şekillendirmeye başlamıştır; gözü dışarda değildir, çünkü (ortam müsaitse) doymuştur.

Yaş 22 ne evliliği üniversite bi dertti kpss sonra kurum sınavları sonra para biriktirme derken :) 28 idealdir
    İntel İ7 4790 Asus STRİX GTX 1070 HAFX ADV. Corsair Pro CL 9 2133 2x4, Asus Z97 Maxsimus HERO, Benq XL2420Z, 240 gb Corsair SSD, 2 TB Baracuda, Cooler Master 212x, Steelseries RİVAL, Logitech G930, Kingston Hyperx Could 2, Steelseries GCK+...

• Evet erkek için 30 ideal bayan içinse 25 - 28
  • biz eşimle evlenmeden 3 yıl aynı evde yaşadık ağustos ayında evlendik aynı evde 3 yıl 4 aydır yaşıyoruz. Çok mutluyuz. Bizde de oluyor ara sıra tartışmalar, yeter ki tartışmaları uzatmayalım, abartmayalım.

herkese tavsiye edilir

RADYASYON VİTAMİN DEĞİLDİR!
  • Kesinlikle evlilik iyidir bende evlilikten yanayım. Kişinin oturup benle film izlemesi her moka bir kulp takmaması ve 3. bi kişi ilave etmemesi dahilinde herşeye varım

Güney Kore Sinema Sever
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.