Şimdi Ara

Evli olanlar ne kadar mutlu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
4
Favori
3.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Maddi ve manevi olarak evlilikleriniz ne durumda ?
    Hayattan memnunmusunuz ?
    Ayrıca eşiniz ile şuan iyi olabilirsiniz ,fakat yaşlanabileceğiniz kişi olarak görüyor musunuz ?

Benim 2 yıla yaklaştı ve kötü bir zamandan geçiyorum , boşanma arifesindeyiz sizlerin durumları nasıl acaba sohbet amaçlı paylaşmak istedim.

• Hocam benim gibi bekarlar hep derki.

" Sonuçta nikahlı eşim,en fazla ne problem olabilir ki , ben onun gönlünü alırım "

Yani ben hep böyle düşünüyorum , belki yanlış düşünüyorum.

Karşılıklı sevgi ve saygı olduktan sonra ne bileyim.

Bana söylemek istediğiniz bişey var mı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @dfk24 Valla hocam direk şöyle söyleyeyim .
    Saygı ve sevgi en önemli unsurlar doğrudur .Fakat para bu devirde bunların da yanında yer alıyor .
    Eğer ki bekarsan önerim orta seviyenin üzerinde bir hayat yaşayabileceğini düşünüyorsan evlen .
  • Hayatın paraya endeksliyse zengin olmadan evlilikten zevk alamassın.

Hayatın cinselliğe, aile bağlarına, manevi işlere endeksliyse alt tabaka bile olsan mutlu olursun.

Böyle insanlar tanıyorum, adam ayın sonunu anca görüyor ama çok mutlu ve stres denen bir şey yok.
  • Nasıl bir evlilik yapıldığına göre değişir (görücü/aşk) ya da ne konularda tartışdığınız. Eğer eşinizle temiz aile kızı yemek temizlik yapar diye düşünüp evlendiyseniz o evlilik bir yerden sonra çıkar evliliği oluyor.

Küçük abim evli. Aşk evliliğiydi yemeği beraber yaparlar (abim salata eşi yemek) temizlik desen yardımla (koltuğu kaldırır ulaşamadığı yerleri siler) sürekli beraber vakit geçirdikleri için o an küçücük bir sorun çıksa o dakika hallederler. Boşanma sorununuz nedir bilmiyorum ama konu başlığını (maddi manevi çocuk) verirseniz daha detaylı yardımcı oluruz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyisi gorucu usulu aldatılma yok ohh kafa rahat

• Aldatıcak insan her zaman aldatır bunun görücü olmasıyla alakası yok. Düşünün gözünü sizinle açıyor sonra dışarda birini görüyor kafası karışıyor. Aşk öyle değildir seni ister ve bırakmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kısa bir şekilde bahsedeyim .
    1. derece maddiyat önüne geçmiyor sorunların sorunlarımız başlıca ;

Ortak hobilerimiz yok denecek kadar az .
    İş hayatı ve stres .
    Eve geldiğinde rahatlayacağına daha fazla stres yaşayıp ufacık konunun çok büyük yerlere gitmesi .
    Bayanların eski defterleri kapatamayıp 3 yıl önceki konuyu önüne koyup tekrar gündem hale getirmesi .
    Benim kafa olarak artık evliliğe sıcak bakmamam .
    27 yaşındayım fakat 40 yaşındaymış gibi yorulmuş bir bünyeye sahip olmam .
    Kıskançlığın bitmemiş olması .
    Kız arkadaşlarımdan ziyade erkek arkadaşlarım ile olan ilişkilerimin bile zarar görmesi . Eskisi gibi görüşmemem dahildir .
  • Ayrıca evli olan yok mu ya
  • 20 yıldır evliyim dünyaya bir daha gelsem yine aynı kişiyle evlenirim.
  • İnsanlar hep evlenip mutlu olmayı hayal ediyor ama evlendikten sonra ne olacak bunu hiç düşünmüyor. Dışarıda görüyorsunuz yaşı 30 üzeri olan herkes neredeyse evli. O kişinin yüzü bir farklı gülüyor mu ben evliyim diye?

Edit: Sürpriz yumurta almak gibi evlilik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hawloo -- 10 Şubat 2017; 12:44:54 >
  • KayhanKaan kullanıcısına yanıt
    Tebrik ederim . İnşallah daha mutlu şekilde devam edersiniz hocam .
  • quote:

Orijinalden alıntı: JrAngeLus

Tebrik ederim . İnşallah daha mutlu şekilde devam edersiniz hocam .

Amin kardeşim darısı başına inşallah. Hemen pes edip yuvanı dağıtma evliliğin ilk yılları zorludur sonrasında taşlar yerine oturur merak etme.
    Sabır ve saygı her şeyin ilacıdır.
  • Eş seçiminde yapılan en büyük hata hormonlara ve bilinçaltına uymaktır. Tamam bunlarda olsun ama önemli olan kafaların uyuşması. Bir ömür geçireceksin o yüzden bu önemli. Ortak hobiler ortak düşünceler çok önemli. Duygusal birliktelik anca bu şartlatda gerçekleşir. Gençler genelde hormonların ve bilinçaltının verdiklerini duygussl birliktelik zannediyorlar sorunun temeli bu.

• Hocam sizin sorunlarınız boş kalmaktan geliyor. Eğer bir çocuğunuz olsa bütün sorunlarınız çözülür.

• Çocuk olmazsa mutlu olurdum diye düşünüyorum. Çocuğu olan biri nasıl mutlu oluyor anlamıyorum. Onların sağlığı, okulu, bi ton dertleri çıkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: EdgarDavids

Çocuk olmazsa mutlu olurdum diye düşünüyorum. Çocuğu olan biri nasıl mutlu oluyor anlamıyorum. Onların sağlığı, okulu, bi ton dertleri çıkıyor.

Kaç çocuğunuz var hocam
  • Çocuk çok büyük bir sorumluluk arkadaşlar .
    Hani o çocuğu ben iyi yaşatmak için hayatımı vereceğimden şüphem yok . Ama bu zamanda bir çocuk yetiştirmek kolay değil .
  • Evliyim ve bir kizim var. Biz de bosanmak uzereyiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: KayhanKaan

quote:

Orijinalden alıntı: EdgarDavids

Çocuk olmazsa mutlu olurdum diye düşünüyorum. Çocuğu olan biri nasıl mutlu oluyor anlamıyorum. Onların sağlığı, okulu, bi ton dertleri çıkıyor.

Kaç çocuğunuz var hocam

Evli değilim ki Etraftaki evlilerden gördüklerimden yola çıkaraktan

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.