Şimdi Ara

Evli 2 çocuk babası araç değişimi (Bagaj ihtiyacı) Hangisini tercih edersiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Evli 2 çocuk babası biri olarak artık bagaj ihtiyacını port bagajlarla geçiştiremiyorum. Bagajı geniş olan araçlarla takas yaparak değişim yapacağım. 3 araç arasında kaldım. Tecrübelerinize ihtiyacım var. Siz hangisini tercih ederdiniz ?

Benim aracım şuan bu :

Almak istediğim 1.Tercih

Almak istediğim 2.Tercih

Almak istediğim 3.Tercih

• 300bin km lerde dizel otomatik ve muadillerine göre uygun modeller. Sizden daha çok onlar size binebilir.

Dahaküçük yüksek modelli ve port bagaj daha mantıklı bence bu seçeneklerden. En azından 2011 2012 chevrolet aveo, fiat punto, bravo, cruze vs olabilir.

• Bu daha uygun olur sanırım

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-degisensiz-plusyeni-plusmuayneli-plus2014-plus1.3-plusharika-plustemiz-pluslinea-plusvade-plustakas-1191241271/detay

• Bence station wagon kasa bakın,

• linkler açılmıyor. kedi gibi ticari alın bence. kuzende var 2 çocukla memnunlar. başka bir modele geçemediler bu rahat diye yoksa her sene muayenesi var ben olsam çekmem ama demek ki değiyor?

• Yorumlar için teşekkürler dostlar

• Bu almayı düşündüğünüz araçlar kazalı arabalar kısmından mı alındı? Eğer öyle değilse iğrenç durumdalar da...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6 kişilik aileye araba tavsiyesi
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim araçla takas yapan çok az hocam :) o yüzden maalesef kazalı gibi araçlar almak durumundayım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.