kasım 12 de evraklar ellerine ulaştı. 1 haftaya acılır internet denildi. kasım 24 türktelekom geldi hat bagladı gitti. aynı gün türknet sisteme giriş için kullanıcı adım ve şifremi yolladılar. 2 gün içinde internetiniz baglanılacak denildi. 26 kasımda aradım sordum ne oldu diye alt yapıda sorun var denildi. 28 kasımda sabah 9da kapı çaldı türktelokom ekipleri gelmiş size bagladınılan hat yanlış hat olmuş denildi ve yeni hat baglantısı yaptılar. (türk net bana bundan hic bahsetmedi sadece alt yapı sorunu dediler gectiler.). geri aradım bilgi verdim geldiler yeni hat baglayıp gittiler diye tmm dediler 2 gün içinde işleme alınacak dediler. kısaca salıya internet acılır dediler. 29 kasım öglen aradım ne durumda diye işleminiz önceliklidir ilgileniliyor denildi. sonrasında bana telofon ettiler işleminiz onaylanmıştır 2 gün içinde internetiniz acılacaktır diye bunada eyvallah dedim acılsın artık dedim. aralık 3 modem kullanıcı adı ve şifresi geldi. kurulumu yaptım lakin adsl ışıgım yanmıyor. aradım söyledim hafta sonu oldugu için birsey yapamayız denildi pazartesi ekip gelecek onlar yapacak dediler. aralık 5 oldu yani pazartesi aradım ne oldu gelen giden yok. dediler ki isteginiz bugün işleme alınmış 2 gün içinde çözülür. aralık 6 yani bugün az önce aradım sordum ne durumdadır varmı birsey diye. dediler ki arastırıyoruz cözecegiz öncelikli sıradasınız. peki eve kimse gelip bakacakmı öyle demiştiniz dedim. kimse gelmeyecek denildi. gelecek demiştiniz dedim söyleyen arkadaş yanlış bilgi vermiş size denildi. peki durum nedir dedim son olarak santral incelenmiş sorun yok muş dediler geriside inceleniyor ama zamn uzamış dediler. kısaca 1 aylık mucadelem bundan ibaret ve dahasıda olacak bakalım nezamn evime internet baglanacak cooooook meraklar içerisindeyim. son 1 ayımı 2 gün olarak yaşadım.
not: bu durumlar sizce TT denmi kaynaklı yoksa türk netin bilgisizliginden falan mı? allahtan evimde başka internetim varda internetsiz kalmadım bu sürede bunlara güvenipte :)
Herkes onu merak ediyor aslında forumda. Turknetmi geç istekte bulunuyor yoksa tt mi geç cevap veriyor. Aktif hattı taşırken sorun yaşayan olmadı sanırım ancak sıfırdan hat çekilirken işler tt ye bağlı büyük çoğunlukta. Ki yanlış hat çekilmişse tt kaynaklı bir durum söz konusu sizin olayınızda.
Evet sonunda mutlu sona ulaştım beyler. kasım 12 deki basvurum aralık 18 de sonuclandı. Telekom az önce aradı ve arızanızı yaptık kontrol edin dediginde cok şaşırdım pazar pazar bu ne diye :D şahsi fikrim basından beride öyleydi TT butür firmaların kullanıcılarını cayana kadar baya bir bezdiriyor benim görüşüm. bu surec içerisinde TT tarafından 3 4 kez internet teklifi bile aldım. su anda sorun yok gibi sadece herkesin şikayetci oldugu hız düşüklügü bendede var 16mbps diye anlastık lakin 13 destekliyormus modeme 13 geliyor testlerde 11.5 alıyorum. hatta ilk actıgımda 8 idi hızım aradım 16 yaptırdım kopma olur dediler olsun dedim yapın olursa düzeltiriz dedim yaptırdım bakalım neler olacak :D
not: evimde internetim olmasaydı emin olun TürkNetten şu zamn zarfında vazgecip diger saglayıcılara gecerdim ama evimde internetim oldugu için fazla etkilemedi beni acaba nezamn baylayacaklarını cok merak ettim sabırla bekledim tabi biraz maksat muhabbet olsun diye şikayetlerim oldu :) kısaca baglanıyor ama gec oluyor gecmeyi düşünenler 1 ay önceden baswuru yapsınlar derim :)
hayırlı olsun
normal hat taşıma işlemi iki üç günde gerçekleşirken
yeni hat tesisi bir buçuk ayda anca gerçekleşiyorsa
bence olay tamamen TürkTelekom ile alakalı
geçiş işlemi sırasında pek sorun yaşayan görmedim
quote:
Orijinalden alıntı: mcrew
hayırlı olsun
normal hat taşıma işlemi iki üç günde gerçekleşirken
yeni hat tesisi bir buçuk ayda anca gerçekleşiyorsa