|
|

1 Mobil
|
|
Son kullanma tarihi geçmiş ürünler tüketim için güvenli olmayabileceğinden, marketler bu ürünlere özenle işlem yapmaktadır.
Marketler Tarihi Geçmiş Ürünler Ne Yapıyor?
Marketler, son kullanma tarihi geçmiş ürünleri genellikle şu yollarla değerlendirir:
Tarihi Geçmiş Ürünler Ne Yapılır?
Son kullanma tarihi geçmiş ürünleri satın aldığınızda, aşağıdaki adımları izlemelisin:
Son Kullanma Tarihi Geçmiş Ürünler Ne Yapılır? Migros Örneği
Migros gibi bazı marketler, son kullanma tarihi geçmiş ürünleri atık olarak bertaraf etmek yerine hayvan yemlerine bağışlamaktadır. Bu sayede ürünler israf edilmez ve hayvanlar faydalanır.
Sonuç olarak, marketler son kullanma tarihi geçmiş ürünlere sorumlu bir şekilde işlem yaparak tüketici sağlığını korur ve israfın önüne geçmeye çalışır. Son kullanma tarihi geçmiş ürünleri satın aldığında, bu ürünlerin güvenli olmadığını unutmamalı ve uygun şekilde bertaraf etmelisiniz.
|
|
|
AMD Phenom II X4 955 Black Edition | Gigabyte GA-880GM-UD2H AMD 880G DDR3 1800MHz(OC) Soket AM3 | Kingston 4GB (2x2GB) KIT DDR3 1333MHz CL9 Ram | MSI HD4850 GDDR3 1GB 256Bit ATI Radeon | ASUS Vento TA-261 Siyah 450W | LG 18,5" W1943SS-PF LCD 5 ms
|
|
|
![]() O'nu Özlüyorum. Aslında O'nu hiç görmedim, yüz yüze gelmedim. Ama O'nu tanıyorum. Sesini cızırtılı bantlardan dinledim, hep siyah beyaz filmlerde gördüm yüzünü; çelik bakışlarını, şiirlerde okudum. O'nu yaşıyorum. Özlü sözlerini okudum köşe başlarında. Adını, her sabah okul sıralarında andım. Şimdi 81 yıl sonra, O'nunla son yolculuğa çıkıyorum bir kez daha. O'nun geçtiği yollardan geçiyorum, çektiği acıları ruhumda taşıyorum. O'nu arıyorum.. [1881 - 193?] T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı / Veteriner Hekimi
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 11 Aralık 2011; 23:37:57 > |
|