|
Bu Türkiyedeki toplum kadar insanlara "evlenmek zorundasin yoksa yaslaninca bitersin ! " diye resmen terör estiren baska bir toplum daha yoktur ! ![]() |
|

1 Mobil
|
Bu Türkiyedeki toplum kadar insanlara "evlenmek zorundasin yoksa yaslaninca bitersin ! " diye resmen terör estiren baska bir toplum daha yoktur ! ![]() |
|
Çocukların büyüdü aldı başlarını gitti. Gelinin oldu. Dırdır yaptı. Damadın oldu zigdiri çekti. |
|
Evlenin diyene ev al evlenecem diyorum sesi soluğu kesiliyor. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Gigabyte 990FXA-UD3 | Asus 560 Ti DirectCU II | AMD Phenom 955 BE | Thermalright Ultra 120 Rev. C Soğutucu | Gskill Ripjaws 1600 MHz 2x4gb CL 9 DDR 3 | HEC Cougar 700Watt PSU | Dark Knight Kasa | AOC V22+ Monitör
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Haklı olabilirsiniz, gerçekten haklı olabilirsiniz; fakat başkasının düşüncelerini değiştirmek söz konusu olunca haklı olmanız büyük bir olasılıkla hiçbir şeyi değiştirmeyecektir. Her on tartışmanın dokuzunda taraflar kendi haklılıklarına, tartışmaya başlamadan önce inandıklarından daha çok inanmaktadırlar. Tartışmayı kazanamazsınız. Çünkü kazansanız da kaybetseniz de bir şeyleri kaybetmişsinizdir. Neden? Diyelim ki diğer kişiye karşı bir zafer kazandınız ve onun fikirlerini bir paçavra gibi parça parça ettiniz, kafasının çalışmadığını kanıtladınız. Peki ya sonra? Siz kendinizi iyi hissedeceksiniz. Ya karşınızdaki kişi? Onu küçük düşürmüş olacaksınız. Gururu kırılacak. Size gücenecek. Ayrıca unutmayın: Düşüncelerinin yanlışlığı kanıtlansa da, insan aynı düşünceleri savunmaya devam eder. Bir münakaşadan en iyi sonucu almanın tek yolu münakaşadan kaçınmaktır. -Dale Carnegie
|
|
aynı anda ölüyon sanki dedem babannemden 12 sene sonra öldü. evladın hayırlısı ile alakalı bir konu o sırtında taşıyanda var suratına bakmayan hayırsızda var. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 1 Haziran 2025; 12:55:27 > |
|
|
|
|
|
https://forum.donanimhaber.com/yeni-haberlesme-forumu-kurallari--38099922 ------------------------------------------------------------------------ Referans Paylaşım Konuları: https://forum.donanimhaber.com/referans-paylasim-konulari--160239311 |
|
Türk gençleri yurtdışında Avrupalı yaşlılara bakıyorlar, bize mi bakacaklar? Modern dünyada 'yatakta bakım sigortası' diye bir şey var, çalışırken kesilen sağlık sigortasının üçte biri bunun için. |
|
|
|
https://forum.donanimhaber.com/yeni-haberlesme-forumu-kurallari--38099922 ------------------------------------------------------------------------ Referans Paylaşım Konuları: https://forum.donanimhaber.com/referans-paylasim-konulari--160239311 |
|
Covid döneminde İngiltere, İsveç ve İspanya gibi zengin birçok Avrupa ülkesinde Huzur evleri terk edilmişti. Ve maalesef oradaki yaşlılar temel insani ihtiyaçlarını karşılayamadıkları için feci şekilde can vermişlerdi. Şimdi birkaç kişi demiş ki bazı kişiler anne babalarına sahip çıkmıyor. Doğrudur. Ama bunu oranlarsak %95 sahip çıkıyorsa, %5 sahip çıkmıyordur. O %5'inde çoğu kendi çocuğunu ahlaklı yetiştirememiştir. Sen kendi çocuğunu ahlaklı bir insan olarak yetiştirirsen, kendi anne babana sahip çıkar iyi davranırsan. Çocuğunda sana benzer şekilde davranır. Sen kendin ahlaksız biriysen anne babanı sokağa atmaya kalkarsan sen yaşlandığında 80 tane çocukta doğursan da sana da sahip çıkan olmaz. Paraya güvenenlere de Huzurevi ziyaretini tavsiye ederim. Birçoğu geçmişte maddi durumu iyi olduğu halde oraya düşmüşler. Türkiye parasını bakıcısına kaptırıp dolandırılan yaşlı hikayeleriyle dolu. Aklınız yaşınız geçtikten sonra nereye parayı elinizde tutuyorsunuz. Kimsesizseniz sizi anında çarparlar gücünüzde yetmez o yaşta hiçbir şeye. |
Çocuk yapmak ölü yatırım. |
|
İyi beslenme ile her şeyin üstesinden gelirsin bizim kuşak zaten teknoloji bağımlısı nasıl kendini büyülttüysen yaşlılığında da üc aşağı beş yukarı aynı şekil kalırsın. Çocuğun gürültüsünü çekmek bana çin işkencesi gibi geliyor ekstra olarak niye gelirimi kısıp onunla uğraşayım bu düşüncede var bi zenginin yanında çalışıyorsam çocuğa gerekte yok niye ilerde hakaret işiteyim sonuçta gelen bi birey benle aynı fikirde olmayabilir belki çalışmadan lüks bi hayat istiyor veyahut kolay yoldan yaşamak istiyor bilemeyiz. O yüzden kimseden medet ummayacaksın. |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|