Şimdi Ara

Ülkede yaşamaktan korkuyorum sizce bu ülke düzelecek mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar 3200 mf3 puanım var ege tıp yazıp ülkede iyi bir yerlere gelebilirim mutlu olabilirim

Ama bu ülkede yaşamaktan bu ülkenin insanlarından siyasetinden politikasından korkuyorum açıkçası

Yurtdışı kapılarını açan meslek ise mühendislik ve mühendisliğe ilgim de var bu sebepten mühendislik yazıcağım ama hayatım riskli ve çelişkili olacak bir nevi kumar oynayacağım yani

Bir insan neden doğup büyüdüğü topraklardan gitmek kaçmak ister bilmiyorum ama rahat değilim huzurlu değilim

Sizce bu ülke düzelecek mi hepimiz huzurlu rahat güzel bir şekilde yaşabilecekmiyiz ?

• 70 milyon , tek soru . Rez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ülke düzelmez

Edit: Koyu milliyetçiyim

• İmkanı yok düzelmez.

Edit: Milliyetçiliğe zerre inanmıyorum , objektif bakıyorum.
  • Düzelir.

Edit : Ben düzelteceğim.
  • sorma ya aynı durumayım bilkent endüstri yazmak istiyorum ama herkes sürekli işsiz kalabileceğimden bahsediyor kararsızım ben de
  • sıkıntı çoğu yerde vardır illaki.bence bulunduğun yerde nasıl mutlu olurum bunu düşünsen daha iyi olur.sürekli off lanet diyerekten hayat mı geçer be.ne demiş sertap erener;

Bir çaresi bulunur, elbet yarın
    Yeniden yaşamanın
    Bir çaresi bulunur elbet canım
    Bi uyuyup uyanalım ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • düzelmez tek sorun iktidar değil eğitim sistemi kötü yobazlar çoğalıcak zamanla..

• ulan ben 4900. oldum benden 3-5 soru fazla yaptin diye sen kimsin de ulkeyi yargilama hakkini nerden buldun? ben ülkemi gayet de seviyorum. bu kafanla kimse sana muhtaç bile degil bulunmaz hint kumaşı falan da değilsin istedigin yere git! YALLAH

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D8783DAC6 -- 14 Temmuz 2017; 17:42:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçenlerde aziz sancar'ın bir röportajını okudum " türkiye'de her alanda siyaset var , başarılı olmak istiyorsanız çok çalışıp kendinizi kurtarın " ana fikirli bir takım şeyler söylemiş . ben buna katılıyorum . doktorundan öğrencisine , futbolcusundan çaycısına herkes siyasi bir tartışmanın içinde . herkes bir taraf tutuyor . siyasi kutuplaşmalar başarılı olmak isteyen insanları engelliyor .

işinde iyi olman yetmiyor , iktidara yalakalık yapmak zorundasın , arayı iyi tutmalısın ki başına bir şey gelmesin . her geçen gün bilimden daha da uzaklaşıyoruz , eğitime düşman bir topluluk var .

ülkeme faydalı olmak istiyorum tabi ama ülkeme faydalı olabilmek için bile yurt dışında çalışmam gerekiyor . çok üzücü ama böyle .
  • düzelmez. bu kitle ile imkansız
  • @canislupusccc@vastech

Nerde aşağılama nerde hakaret var gosterirmisiniz bi

Nerde demisim ulke ben olmazsam batar bana muhtac diye

Benim ulkenin suanki durumu beni korkutuyor bende gitmek istiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: banlıyımkmesne

@canislupusccc@vastech

Nerde aşağılama nerde hakaret var gosterirmisiniz bi

Nerde demisim ulke ben olmazsam batar bana muhtac diye

Benim ulkenin suanki durumu beni korkutuyor bende gitmek istiyorum

o zaman neden korkuyorsun ne varmis halimizde neyden korkuyorsun?

• Yallah avrupa ya

• Bu yorumu yapabilmen için ya gündemden uzak duruyor, haberleri takip etmiyor olman lazım ya da onu söylemek istemiyorum. Ne varmış diyor? Dört dörtlük bi ülke miyiz bi söylesene tartışılan konular, yaşanan olaylar hiç mi seni düşündürmüyor, ne oluyo bu ülkede neden böyleyiz demiyorsun? Ha tabi batı bizi kıskanıyodu değil mi sıkıntı yok o yüzden. Bu arada bazı görüşlerde olmak sınav derecesiyle hiçbir zaman bağdaştırılamaz arkadaş çoğu kişi gibi haklı olarak bulunulan durumu sorguluyor.

• Her yıl daha kötüye gidiyor, düzeleceğini bekleyerek ömrünü heba etme.
  • Yallah Hollandaya. Biz çomar anadolu halkı olarak böyle mutluyuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berryrreb

geçenlerde aziz sancar'ın bir röportajını okudum " türkiye'de her alanda siyaset var , başarılı olmak istiyorsanız çok çalışıp kendinizi kurtarın " ana fikirli bir takım şeyler söylemiş . ben buna katılıyorum . doktorundan öğrencisine , futbolcusundan çaycısına herkes siyasi bir tartışmanın içinde . herkes bir taraf tutuyor . siyasi kutuplaşmalar başarılı olmak isteyen insanları engelliyor .

işinde iyi olman yetmiyor , iktidara yalakalık yapmak zorundasın , arayı iyi tutmalısın ki başına bir şey gelmesin . her geçen gün bilimden daha da uzaklaşıyoruz , eğitime düşman bir topluluk var .

ülkeme faydalı olmak istiyorum tabi ama ülkeme faydalı olabilmek için bile yurt dışında çalışmam gerekiyor . çok üzücü ama böyle .

haklısınız

• Seneye düzelir

• Arkadaşım size tavsiye 31 Mart ayaklanmasını okuyun.

Google dan bakıp okuyun.

Herşeyi anlarsınız.

Türkiye bugün le anlayamazsiniz. Geçmişe bakmanizda lazim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.