< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
O zaman çalışan kadınla evleneceksin ama evde de dört dörtlük hizmet beklemeyecek, iş bölümü yapacaksın. Kadın da pekala diyebilir ben bedavaya yemek, temizlik, çamaşır, ütü mü yapacağım diye. Yatılı hizmetçi tut bakalım bu işleri aylık kaça yapıyor. Yatak işine girmiyorum bile. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Kadına sperm verirseniz, size çocuk verir. Ksdına bir ev verirseniz, size bir yuva verir. Kadına sebze verirseniz, size yemek verir, sizi doyurur. Kadına bir gülücük verirseniz, size kalbini verir. Kadına bir şarkı söyleyin, size konser verir.… Ve kadın, kendisine verileni çarpıp çoğaltarak geri verir. Bu yüzden, ona çamur atarsanız, karşılığında bir bataklıkta boğulmaya hazır olun! -Aziz Nesin < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa1524 -- 17 Haziran 2020; 15:0:57 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Adam zaten evinde kendi temizliğimi kendi yemeğimi de yapabilirim demek istemiş bence. Ona göre bunları demiş. Şahsen ben kendi elimden her iş gelir. Mutlu olmayıp iş bölümü olmadıktan sonra evliliği niye düşüneyim. Bir de erkek neden kadını mutlu etmek zorunda gibi algı var. Madem herkes eşit bir birey karımın da beni mutlu etmesini isterim sadece cinsel olarak bahsetmiyorum her açıdan olmalı. Ben 27 yaşındayım bu zamana kadar cinsel birliktelik falan yaşamadım ve umurumda da değil açıkçası. Benim kafam huzurluysa bu bana yeter. Huzuru verebilecek kadın var mı acaba. :D |
|
Elinden iş gelenler için çalışan kadın daha uygun ama kafa dengi de olmalı. Uygun biri olmadıktan sonra evlenmenin esprisi yok. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
beğendim hocam bu konunu ciddi diyorum kalitede artış var hocam gidecem dedin ama küllerinden doğdun iyi feyk attın hocam bize hadi patlat şunu göreyim hocam hayırlı patlamalar şimdiden |
|
Mesajlarını dikkate almadığım üyeler: aftermath666, AlfieLowis, alpererez, ankarali0606x, Arkadiusz Milik, Arthur.Morgan, Automatic Gun Fire, b0Ni, BeyazBüyü, Bisikletçi76, denizgoren, derttücarı, EfsaneManx, esdarking, F355 Challenge, FatihTSFC, ferhatakdag4545, fransızee, Guest-1DF3AA226, Guest-225FEBD6D, Guest-7F117DFD2, Gunpower-storm, haydar., Heisenbergin asistanı, Hunyadi Matyas, iaaynaci, iyi birisiydim, Kabus00, KelKodVer, KievKarambolü, kingofbet, Kobe Bean Bryant, KrallŞaplakçı, KYRA C5, Luffy1907, Lynessa, MacGyver., Machoo_, Marangoz Almond, Maraz Alinin Sağ Kolu, MaximillianFoe, meola147of, mkmdesign, mrslimshady, napolyon07, Naughty Dog, Neverwinter81, NurullahHormanci, olishernandez, oMeR24, OnLiNe MaNaGeR, orhanyor, pakaji2, Philipp_Plein, pilotaFerrari, Playstation5, PoisonedPurple, PURECAUCASIANWHITE, QRX, rainy00, RASYONALIST, Reaper87, RichardB, royal_sm, RustinCohleTD, S.T.A.L.K.E.R., SacredDivinity, Scorpioleo, secotti2007, shad0w, Sucuk_Ağacı, Super Meat Boy, TEHET, tekir21, the__executioner__, tonimotto, Toyoda, Traxen, UCL, unraveling, xgrabyourglocks, YigitErkin20, Yılmaz1907, zLucas, Zombie_Benz
|
|
Senin beklentin nedir çalışmayan bir kadın için? hiç bir ihtiyacını karşılamamak mı? |
|