Beyler yaş neredeyse 20 oldu.mühendislik kazandım bu sene.üni.de kız yok dolayısıyla.çevremde de öyle nitelikli kızlar yok (her dh linin başına geldiği gibi).ailemizin çevresi de o kadar geniş değil.düşünüyorum şimdi.3 sene sonra evlenmeye kalksam nereden kız bulacam diye.sizin bu konudaki planlarınız nelerdir.çevrenizdeki evli çiftlerle ilgili bilginiz varsa (nasıl ve nerede tanıştıkları.. vs) onları da paylaşabilirsiniz.
Biriyle yolda çarpışıp poşet düşürme falan tarzı olaylar olmasını bekleyecen artık yapacak bir şey yok.
Askerlik bittikten ve işe girdikten sonra düşünsen bunları daha iyi olur bence.İş hayatına atılınca çevren genişler.İlla ki bulursun.
Evlenmeyi düşünmüyorum .
quote:
Orijinalden alıntı: CagataySA
Evlenmeyi düşünmüyorum .
Sağ el devam diyosun
Şaka bir yana da.3 gün sonra ele ayağa düştüğün zaman evlenmiş olman, eşinin çocuklarının olması bir avantajdır bence.hayatı bugünden ibaret görmemek lazım
Esra Erol'da Evlen Benimle
Geldim hocam bende 27 yaşındayım valla çok sevgilim oldu ama bitti şimdi yok bu saatten sonra sevgili olmak tanımak,güvenmek ıvır zıvırda sıkıcı geliyor inan bunu bende düşünüyorum ama ben ev kızı düşünüyorum hayırlısı işallah karşıma çıkar
her ilişkinde evliliği düşünürsen zaten işin zor. daha çok gençsin hele bir dur bakalım 30'una kadar çok vaktin var hayatını yaşa.
O gibi durumlarda gelin adayını anne bulur genelde. Anne bulur ve siz buluşmaya başlarsınız kafana uyarsa ve anlaşırsanız evlenirsiniz zaten.
Köylerde hala görücü usulü evlenmeler devam ediyor. Oralarda pek şehirde olduğu gibi çıkıp gezemiyosun ve genelde damat adayı beğeniyor ailede gidip istiyor. Yada tam tersi anne beğeniyor gidiliyor damat beğenirse söz takılıyor eğer anlaşılırsa evleniliyor. Aslında bu çok tehlikeli bir adet bence yani çiftlerin kendisini en az 2 yıl tanıması lazım ama köylerde 6 ay yada 1 sene içinde bitmiş oluyor iş.
quote:
Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal
Biriyle yolda çarpışıp poşet düşürme falan tarzı olaylar olmasını bekleyecen artık yapacak bir şey yok.
bunu yazmak için girmiştim
quote:
Orijinalden alıntı: CagataySA
Evlenmeyi düşünmüyorum .
katiliyorum
google.
quote:
Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal
@fortınam sana cevap vereiym benim üniv bitti 27 yaşındayım tek bi askerlik var cidden iyi biri çıkarsa bende evlenmek isterim görücü usulunden yanayım ama görücü derken mesela annem bulur gider tanışırım kızla bi yerde otururum tabi ailelerden izinli olarak beğenirsek olur 2 yıl çok uzun be hocam ne kadar uzatırsan o kadar sorun çıkar bide bizim kızlar gerçek kimliğini evlendiğinde alıyor mesela kuzenim evlendi tanıştı 1 ay sonra evlendi sevgili olsak yürümezdi diyiyor bana ama şimdi mutlular
Benimde ailemin çevresi çok geniş değil bazı aileler var cidden spastik çocuklarına bile harbi bebek gibi hanımefendi kızlar buluyorlar zamanında alıyorlar bizede hep çürükler kalıyor şans olacak abi
Ana mühendis olacaam ezan sesinde elin öpecaam bana bir avrad bul de
bulmayı düşünmüyorum ilerde evlatlık edinicem veya taşıyıcı anne bulacağım. o kadar.
kader kismet hic unmadigin bir an karsina cikar ve sen bu sozumu hatirlarsin
quote:
Orijinalden alıntı: karakaleli
Bu konuyu direk bi yere kaydediyorum o zaman.öyle birşey olursa direk pm atıyorum sana, 1 gün yeme içme benden
quote:
Orijinalden alıntı: sah_inn_0
quote:
Orijinalden alıntı: karakaleli
Bu konuyu direk bi yere kaydediyorum o zaman.öyle birşey olursa direk pm atıyorum sana, 1 gün yeme içme benden
sozmu
buldugun kizin kucuk kardesinide alirim
quote:
Orijinalden alıntı: Utkuhan
@fortınam sana cevap vereiym benim üniv bitti 27 yaşındayım tek bi askerlik var cidden iyi biri çıkarsa bende evlenmek isterim görücü usulunden yanayım ama görücü derken mesela annem bulur gider tanışırım kızla bi yerde otururum tabi ailelerden izinli olarak beğenirsek olur 2 yıl çok uzun be hocam ne kadar uzatırsan o kadar sorun çıkar bide bizim kızlar gerçek kimliğini evlendiğinde alıyor mesela kuzenim evlendi tanıştı 1 ay sonra evlendi sevgili olsak yürümezdi diyiyor bana ama şimdi mutlular
Benimde ailemin çevresi çok geniş değil bazı aileler var cidden spastik çocuklarına bile harbi bebek gibi hanımefendi kızlar buluyorlar zamanında alıyorlar bizede hep çürükler kalıyor şans olacak abi