fiver ya da bionluk gibi sitelerden evden iş yapabilirsiniz tabi bilginiz varsa. bol şans diliyorum. inşallah istediğiniz gibi olur herşey. bu zamanda evlilik vs çok zor.Allah yardım etsin. |
Evleneceğim AMA Para YOK... İnternetten Ek İş Arıyorum. (5. sayfa)

-
-
Sevgilinin elinden geliyorsa birlikte kayseri usulü mantı yapıp satın. Zamanında sadece bunu yaparak ev geçindiren bir teyze tanımıştım. Tabi iş yapmakla bitmiyor önemli olan işin pazarlama kısmı. Çevre lokantalara, marketlere, kişilere satabilmek önemli. Ayrıca mantı ev kadınlarının bile çoğunlukla yapmaya üşendiği yemektir. Çünkü hamuru açması sıkması zahmetli. Marketlerde satılanlarında kıyması yetersiz. Ev yapımı olan mantılar kilosu 60 TL'den satılıyor. Şöyle en kötü ihtimal ayda bir kez 1 kilo devamlı alım yapacak 30 sadık müşteriniz olsa aylık 1.800 TL gelir. 1 kilosunun 30 TL'ye maliyeti olsa hamuru, kıyması size 900 TL para kalıyor. Tabi bu en kötü ihtimal gerçek kayseri mantısını hakkıyla açıp lezzetli bir mantı yapabilirseniz daha fazlasını satarsınız. Çalıştığın yer kalabalıksa oradan da müşteri bulabilirsin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: imperial93Kendinden başkasını hayatının merkezine koyduğunda böyle sıkıntılar oluyor işte. Dünyada kimse vazgeçilmez değildir. Ben sırf çocuğum ölene kadar çalışmak zorunda kalmasın diye çocuk düşünmüyorum. Bir gün piyango çıkarsa o zaman düşünürüm
O merkeze koyma işini bir ben değil oda yaptı hocam. Kendimi bildim bileli yalnızım bu saatten sonra da yalnız ölmek istemiyorum. Hele hele mücadele etmeden hiç ölmek istemiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O tür işler şuan araştırıyorum hocam teşekkür ederim bilgilendirme için. Size de hayırlı olsun inşallah.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JRache -- 8 Eylül 2021; 7:0:22 >
Bende o şekilde düşünüyorum hocam.
Öncelikle Allah tamamına erdirsin hocam. Eşim olacak kişi şuan kolej de İngilizce öğretmenliği yapıyor 3500 TL ye gel bırak orayı kapıcılık yapalım desem beni bırakır sanırım 😂
30 yaşındayım hocam nereye kadar erteleyeceğim ? Bu zamana kadar borca girmeden ala bildiğimiz bir şey var mı ki. Bu düşünce ile yola çıkar isem muhtemelen bekar ve yalnız bir şekilde ölür giderim.
Benim gibi yıllarca yalnız bir hayat yaşamadıysan söylemesi kolay gelir.
Allah razı olsun hocam bir araştırayım onları teşekkürler.
Eşim olacak insan İngilizce öğretmeni hocam ona elinin yatacağını hiç zannetmiyorum 😊
quote:
Orijinalden alıntı: JRacheÖncelikle Allah tamamına erdirsin hocam. Eşim olacak kişi şuan kolej de İngilizce öğretmenliği yapıyor 3500 TL ye gel bırak orayı kapıcılık yapalım desem beni bırakır sanırım 😂
Hocam devir öle bir devir oldu ki neresinden tutarsan tut elinde kalıyor cidden.
-
quote:
Orijinalden alıntı: clarq26Hocam devir öle bir devir oldu ki neresinden tutarsan tut elinde kalıyor cidden.
Alıntıları GösterGerçekten öyle hocam. Attığımız her adım maddiyat. Eskiden parada gözüm yoktu huzurum olsun yeter derdim şimdi maalesef hiç bakmadığım gözümü çevirmediğim paraya muhtaç kaldım.
-
Allah kolaylık versin arkadaşım. Ek iş için bir öneride bulunamam özel durumundan ötürü. Ben de kendi deneyimimi paylaşayım
Şu an tam evlilik sürecindeyim bu Cuma düğünüm var. Her şey usulüne uygun olsun dedim en en kıstığım haliyle ev tutmadığım, hiç eşya almadığım haliyle 110 - 120 bin arasına mal olacak düğünün bitmesiyle kızın eve girmesi. Bu bir de kıstığım hal. Hiç kolay değil. Hele ki senin gibi pek de birikimi olmayan birisi için. Evlilik güzel bir şey ama. İnsan yalnız kalmak istemiyorsa yalnız kalmamalı. Yuva hoş şey. Allah tamamına erdirsin, kolaylık versin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Moustafua
Allah kolaylık versin arkadaşım. Ek iş için bir öneride bulunamam özel durumundan ötürü. Ben de kendi deneyimimi paylaşayım
Şu an tam evlilik sürecindeyim bu Cuma düğünüm var. Her şey usulüne uygun olsun dedim en en kıstığım haliyle ev tutmadığım, hiç eşya almadığım haliyle 110 - 120 bin arasına mal olacak düğünün bitmesiyle kızın eve girmesi. Bu bir de kıstığım hal. Hiç kolay değil. Hele ki senin gibi pek de birikimi olmayan birisi için. Evlilik güzel bir şey ama. İnsan yalnız kalmak istemiyorsa yalnız kalmamalı. Yuva hoş şey. Allah tamamına erdirsin, kolaylık versin.Öncelikle sizlere ALLAH mutluluk ve bir ömür huzur versin hocam. Valla benim de eşim olacak insanın da gözü düğünde değil. Tek isteğimiz evimize eşyamızı almak ve yerleşmek. Ufak bir kır nikahı gibi bir şey yapma hayalleri var kendisinin ama ne derece gerçekleşir bilmiyorum.
-
Bende 27 yaşındayım inanki neredeyse seninle aynı durumdayım. Zaten şu durumda yapılabilecek en iyi şey internetten pasif gelir elde edebilmek olur. Şuanda bende kazanamıyorum ama çok fazla şey öğreniyorum ilerleyen zamanlarda faydasını görücem muhtemelen. Blog kurmak, editörlük yapmak, youtube vs yapılabilecek birçok iş var. Anket, saadet zinciri, oyun oyna para kazan falan gibi saçmalıklarla hiç zamanını harcama. İnternetten para kazanmayı düşünen herkes için söylüyorum aslında. Sevdiğiniz bir alan bulup araştırma yapın e-ticarette olabilir. Türkiyede herhangi bir ürün üreticisi bulup anlaşıp şahıs şirketi kurup ty, hb ve gg gibi sitelerden satışlar yapılabilir. Tabi bunun için sermaye lazım. Neyse uzun uzun yazardım ama bana şu aşağıdaki linkteki bilgilerin çok faydası oldu tavsiye ederim.
https://bakiye.org/en-cok-para-kazandiran-isler/
-
Hocam susma PayPal yok nasıl ödeme alabiliriz yurtdışından fiber üzerinden
Hocam anladığım kadarıyla bir çeşit freelance sitesi r10. Peki ödeme nasıl sağlanıyor şahıstan direkt mi alınıyor yoksa r10 mu ödüyor güvenilir mi ayrıca nispeten kolay projeler gördüm kodlamayla alakalı birkaç sene içinde para kazanabilecek duruma gelirim diye düşünüyorum sorayım dedim. Davetiyesiz üye olunmuyor mu bu arada
Demekki kızlari hiç buyutmeyecekmisiz seninle bile evlenen varsa yanlış anlsmada. Ev araba var o zaman seçim hakkı benimdir
Evlendiniz mi hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X