Hayırlı olsun, iki kişi birbirini sevip sayarsa olur. |
Evleneceğim AMA Para YOK... İnternetten Ek İş Arıyorum. (4. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-3081D0615Hayırlı olsun, iki kişi birbirini sevip sayarsa olur.
Alıntıları GösterTeşekkürler hocam inşallah hayallerimiz o yönde :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: Antorçok özel olmazsa kalp fonksiyonları yüzde kaç ?
Kalp EF değerim %40 hocam sol tarafı hiç çalışmıyor. %40 civarı kalpte büyüme var ve hipertansiyon var. Başka bir değer var ise tam anlamıyorum raporlara bakmam lazım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: babadol
Evlilik konusunda sizi masraf olarak çekinceye sokan şeyler nedir, belki o konuda fikri yardımımız dokunur.Hocam öyle bir soru sordunuz ki kitabın neresinden hangi sayfasını açsam bilemedim :)
1 Kız arkadaşımın KYK borcu var 24 bin TL civarı.
2 Benim kredi ve kredi kartı borçlarım var. Abimden dolayı borca battığım için yetersiz kaldığı zamanlar da kredi kartına yüklenmek zorunda kalmıştım. toplam benim de 30 bin TL civarı borcum var. Yukarı da 20 bin yazdım o kredi borcu zor zamanlar da kaldığım için eksi bakiye ve kredi kartı borcum ayrı zaten :)
Bütün bunların üstüne sade bir nihak yapacağız eve eşya alacağız ev tutacağız. Ah hocam ah ben saydıkça yaram daha da kanıyor vallahi. İyice psikolejim bozuldu bu ALLAHIN belası borçlardan...
En çok zoruma giden ise ben bu krediyi abime 2010 da 13 bin TL olarak çektim o zaman dan beri haberim yoktu abim ödüyor diye biliyordum meğer ise ödemiyormuş. Yıllar sonra işe yerleşince o borç bana 60 bin TL civarı önüme çıktı hayatım kaydı...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JRache -- 6 Eylül 2021; 20:5:27 >
-
Hocam çok geçmiş olsun, umarım bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz. Elimden gelen tek şey size R10 Davetiye kodu sağlayabilmem keşke daha fazlasını yapabilsem, eğer R10 davetiye koduna ihtiyacınız olursa benimle iletişim kurun.
-
Merhaba hocam iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. R10 sitesine giriyorum giriyorum bir türlü bir şey anlamıyorum hocam. Siteye girdiğim zaman kendimi denizin ortasında yem arayan acemi balık gibi hissediyorum valla 😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Garip olcak ama dine yönelmek ve tanrıya sığınmak daha iyi çünkü bunların hepsi bir imtihan
Geçmiş olsun kardeşim ALLAH yardımcısı olsun Zor durumda kim varsa internetten yapılabilir ek iş aklıma gelen forumda ceksatista çeşitli kupon satan arkadaşlar var biaralar 40-50 TL,lik ty çekleri 20-30 TL satılıyor du ve çeşitli sitelerden kuponlar uygun programlarla bu işlere merakın varsa umdugundan fazla gelir getirebilir masrafsız bir uğraş olur senin için.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 181501
Geçmiş olsun kardeşim ALLAH yardımcısı olsun Zor durumda kim varsa internetten yapılabilir ek iş aklıma gelen forumda ceksatista çeşitli kupon satan arkadaşlar var biaralar 40-50 TL,lik ty çekleri 20-30 TL satılıyor du ve çeşitli sitelerden kuponlar uygun programlarla bu işlere merakın varsa umdugundan fazla gelir getirebilir masrafsız bir uğraş olur senin için.İyi dilekleriniz için ALLAH razı olsun hocam teşekkürler. Verdiğiniz fikir baya mantıklı ve cazip geldi araştırayım hocam bir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: keshtony
Garip olcak ama dine yönelmek ve tanrıya sığınmak daha iyi çünkü bunların hepsi bir imtihanHocam ağzıma her koyduğum lokmada şükür ederim ALLAHIM olmayanlara kat ve kat fazlasını versin derim. Ben küçüklüğümden beri imtihandayım. Tek istediğim mutlu ve huzurlu bir yuva kurmak.
-
Para yoksa evlilik en başta çocuğa eziyet. Boşver kendi hayatını yaşa.
Adam 9 yıldır birbirimizi bekliyoruz diyor. 9 Y I L
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: imperial93
Para yoksa evlilik en başta çocuğa eziyet. Boşver kendi hayatını yaşa.Vazgeçmek sözle dile kolay hocam gelin görün ki uygulamak intihar etmek ile eşdeğer bir durum.
-
Kendinden başkasını hayatının merkezine koyduğunda böyle sıkıntılar oluyor işte. Dünyada kimse vazgeçilmez değildir. Ben sırf çocuğum ölene kadar çalışmak zorunda kalmasın diye çocuk düşünmüyorum. Bir gün piyango çıkarsa o zaman düşünürüm
Durumun çok zor ve çok başarılısın bu zamana kadar gelmişsin aklını kaybetmeden. Çok zor bir hayatın olmuş ve sanırsam zor olmaya devam edecek mucize olmazsa. Evlilikte te haklısın boşver evlenme denilecektir ama 30 yaşına kadar beklemişsin eğer ciddi düşünüyorsan ne yapıp ne edip evleneceksin tabi. Bende 22 yaşında birisi olarak benimde hayattan pek bir beklentim yok çok şükür bugüne kadar idare ettik ama ülke ekonomisi her geçen sene kötüye gidiyor gelecekte ne olacaz belli değil. 3. sınıf mühendislik öğrencisiyim ben de. Ek iş olarak ta internetten al sat yapabilirsin e ticaret olaylarına bi bak derim sanal mağaza açıp belli başlı ürünleri ucuza alıp %5 %10 fiyat koyup müşterilere satabilirsin mağazandan. Bi araştır derim.
-
Borç bitmeden çocuk yapmak yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam yaşım 27 benımde 1 sene içerisinde evlilik düşüncem var. Ana baba sağ size başınız saolsun diyorum. Ben 22 yaşında ev aldım 2-3 sene si kaldı borcunun bitmesine. Benım düşüncem size akıl vermek gibi değilde yenge halden anlayan huyu suyu iyi ise bence sitelerde kapıcılık arayın. Yenge Siteye baksın sen işten gelince akşam temizlik çöp tü akşam ıvırı zıvırı flan derken yeter. Kapıcılık anlasmaya baglı kira ve faturalar olmuyor Komple site üstlenirseniz. Bir şekilde yaşanır. Ha o olmaz dersen yengede çalışacak başka çare yok.
-
Evlenmek için iş arayabilirsin hiçbir sorun yok da yani yeterli bir maddi birikimin yokken evlenme planını ertelemek daha mantıklı olmaz mı be ? Neden ?
-
EVLENME
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X