Anladım hocam ona da bir bakayım teşekkürler öneri için. |
Evleneceğim AMA Para YOK... İnternetten Ek İş Arıyorum. (2. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-60C02BD09
Bu mesaj silindi.Bakayım hocam ona da teşekkür ederim öneri için.
-
quote:
Orijinalden alıntı: cemsinan
Öne çıkarmak için yazıyorum.
Umarım bütün dilekleriniz gerçekleşir.Teşekkürler iyi dilekleriniz için umarım sizinkiler de gerçek olur hocam.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Davis Jonathan
Bu mesaj silindi.
Alıntıları GösterValla hocam parası olan harcıyor :) Param varmış şuna da harcayayım duygusunu hiç tadamadım bu zamana kadar :(
-
quote:
Orijinalden alıntı: Benizakura
Bas edison'a yeğnim.Anlayamadım hocam :)
-
sakat bir insan bile zor durumdaki bi insanın yanında büyüklenmez. sakat insanlara hakarettir bu. kendini acındırarak sadece kendini kandırıyorsun. biz de senin iğrençliğine şahit oluyoruz ve kendini acındırman bizde herhangi bir sempati duygusuna sebep olmuyor. ltfn bunu durdur aşko.
-
gençsin zekisin bakmak zorunda olduğun insan yok neden işinde yükselmeye çalışmıyorsun? benim okullarda gördüğüm hizmetliler emekli maaşıyla geçinemeyen emekliler, ailesine katkıda bulunmak isteyen ev hanımları falan oluyor genelde. hiç genç hizmetli görmedim. görmek istemem de zaten.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Papaz Yahnisigençsin zekisin bakmak zorunda olduğun insan yok neden işinde yükselmeye çalışmıyorsun? benim okullarda gördüğüm hizmetliler emekli maaşıyla geçinemeyen emekliler, ailesine katkıda bulunmak isteyen ev hanımları falan oluyor genelde. hiç genç hizmetli görmedim. görmek istemem de zaten.
Okul açıktan okuyorum hocam zaten yükselme sınavları içinde çalışıyorum elimden geldikçe. İnşallah hizmetli olarak kalmayı kesinlikle istemem.
-
hah o zaman, (valla yanlış anlama klavyeden fikir sallıyor gibi gözüküyor olabilirim. 21 yaşındayım ve durumunuzun ne kadar acil olduğunu tam idrak edemiyor da olabilirim ama) tam olarak güzel bir iş bulmaya çalışsan mesela, iş bulduktan sonra hayatını sevgilinle birleştirmeyi denesen? çünkü sadece evlenmek değil, ilerde de zor durumda kalabilirsiniz. mesela çocuk da istersiniz ve yine aynı zor durumdan geçersin. üstelik evlendikten sonra bambaşka telaşların olabilir ve sınavlara doğru düzgün de çalışamayabilirsin. ablam da yükselmek istiyordu ve ders çalışırken evlendi. kaç yıldır aynı sınavlara giriyor ve bir türlü beceremiyor geçmeyi. çocuk da var. rezil oluyor resmen iş+çocuk+eş+ders derken.
-
Düğün yapmasan, sadece basit bi nikah kıyıp, düğüne harcayacağınız parayı eve harcasanız?
-
Allah yardımcın olsun hocam. Konuyu öne çıkardım. Umarım bulursun bir şekilde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evlen de dugun felan yapma. Ya kiz sana tasinsin ya sen kiza tasin. Bitti gitti.
Daha bugun 5.5 senelik sevgilisinden ayrildigi icin uzulen bir arkadasa "Siz evlenmissiniz, bosanmissiniz ne ayrilmasi?" yazmistim. Sen 9 sene diyorsun.Resmiyete dokmek istiyorsan dok, gerisi zaten hallolmus.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 5 Eylül 2021; 5:48:25 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam eğer İstanbul'daysan başka şehire geçmenin planlarını yap derim bu şehir büküyor insanın belini gerçekten. Kazanacağın ekstra 3 5 kuruş para kirana yoluna vs. gidecek yerinde yine sayıyor olacaksın.
İkinci önereceğim şeyse bazı sitelerde binanın görevlisi oluyor alt katta bir dairesi bulunuyor kira fatura derdi olmadan orada kalıp binanın sorumluluğunu alıyor. Böyle bir iş bulursa, çok büyük referans da gerekmez küçük birkaç tanıdık işini hallettirir ve evet ne yazıkki bu işler de torpille dönüyor, baya kafan rahat olur.
Üçüncüsüyse forumdaki arkadaşlara. Ulan o kadar konuşuyorsunuz şurada 100 kişi 200'er lira para toplasak da en azından arkadaşın borcunu kapatsak olmaz mı? @Davis Jonathan bro madem o kadar psikopatsın burada da yap bir psikopatlık mesela? olmaz mı beyler?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-57554940BDüğün yapmasan, sadece basit bi nikah kıyıp, düğüne harcayacağınız parayı eve harcasanız?
Merhaba hocam zaten düğün yapmayacağız düğüne bu zaman da orta gelirli insanların bile gücü yetmez bence :) Kendi başına evi dayayıp döşemek zaten yeter de artar bile bu zaman da.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Papaz Yahnisihah o zaman, (valla yanlış anlama klavyeden fikir sallıyor gibi gözüküyor olabilirim. 21 yaşındayım ve durumunuzun ne kadar acil olduğunu tam idrak edemiyor da olabilirim ama) tam olarak güzel bir iş bulmaya çalışsan mesela, iş bulduktan sonra hayatını sevgilinle birleştirmeyi denesen? çünkü sadece evlenmek değil, ilerde de zor durumda kalabilirsiniz. mesela çocuk da istersiniz ve yine aynı zor durumdan geçersin. üstelik evlendikten sonra bambaşka telaşların olabilir ve sınavlara doğru düzgün de çalışamayabilirsin. ablam da yükselmek istiyordu ve ders çalışırken evlendi. kaç yıldır aynı sınavlara giriyor ve bir türlü beceremiyor geçmeyi. çocuk da var. rezil oluyor resmen iş+çocuk+eş+ders derken.
Valla kardeşim davulun sesi uzaktan hoş gelir diye boşa demiyorlar :) Benim yaş 30 ben yükselme vs onları beklersem 40 yaşında anca evlenirim. Kimin yarına çıkmaya garantisi var ki ben hayallerimi yeterince ertelediğimi düşünüyorum. Artık sevdiğim ile hayatımı birleştirmek ve mutlu olmak istiyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: yıgıdo5858
Allah yardımcın olsun hocam. Konuyu öne çıkardım. Umarım bulursun bir şekildeİyi dileklerini için ALLAH razı olsun hocam teşekkürler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Zuko
Evlen de dugun felan yapma. Ya kiz sana tasinsin ya sen kiza tasin. Bitti gitti.
Daha bugun 5.5 senelik sevgilisinden ayrildigi icin uzulen bir arkadasa "Siz evlenmissiniz, bosanmissiniz ne ayrilmasi?" yazmistim. Sen 9 sene diyorsun.Resmiyete dokmek istiyorsan dok, gerisi zaten hallolmus.
Düğün yapmayı zaten düşünmüyoruz hocam bu şartlar altında zaten oda zor. Benim evimdeki eşyalar çok ama çok eski böyle bir eve bir bayanı sokmak hiç doğru değil bana göre. En azından eşim olacak insanı düzgün bir evde oturtayım istiyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: PooTeenHocam eğer İstanbul'daysan başka şehire geçmenin planlarını yap derim bu şehir büküyor insanın belini gerçekten. Kazanacağın ekstra 3 5 kuruş para kirana yoluna vs. gidecek yerinde yine sayıyor olacaksın.
İkinci önereceğim şeyse bazı sitelerde binanın görevlisi oluyor alt katta bir dairesi bulunuyor kira fatura derdi olmadan orada kalıp binanın sorumluluğunu alıyor. Böyle bir iş bulursa, çok büyük referans da gerekmez küçük birkaç tanıdık işini hallettirir ve evet ne yazıkki bu işler de torpille dönüyor, baya kafan rahat olur.
Üçüncüsüyse forumdaki arkadaşlara. Ulan o kadar konuşuyorsunuz şurada 100 kişi 200'er lira para toplasak da en azından arkadaşın borcunu kapatsak olmaz mı? @Davis Jonathan bro madem o kadar psikopatsın burada da yap bir psikopatlık mesela? olmaz mı beyler?
İyi dilekleriniz ve önerileriniz için teşekkür ederim hocam. Güzel yaklaşım ve niyetiniz için de ayrıca teşekkür ederim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X