Bildirim
Evkur'dan İphone Alacağız
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaş s3 aldı 1 ay önce 2 bin lira kaç taksit bilmiyorum 2 yıldır herhalde.
Başka bi yermi kalmadı evkurdan alıyo._____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: raunk
Başka bi yermi kalmadı evkurdan alıyo.
Kredi Kartı olmadıgı İçin Tek Taksitle satan Yer burası Die Buraya bakıyor Ama Baya pahalıymış Ya 2Bin TL Peki iphone 4 Fiyatından blginiz varmı_____________________________
Herkes Sever Biz Ölürüz
Ankaragücüm -
piyasa fiyatının çok üstüne satıyorlar tavsiye etmiyorum. _____________________________ Rahat bir köle mi olmak istiyorsun, özgür bir insan mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: turkapc
quote:
Orijinalden alıntı: raunk
Başka bi yermi kalmadı evkurdan alıyo.
Kredi Kartı olmadıgı İçin Tek Taksitle satan Yer burası Die Buraya bakıyor Ama Baya pahalıymış Ya 2Bin TL Peki iphone 4 Fiyatından blginiz varmı
Onu bilmiyorum._____________________________
-
dostum piyasada 1,400e s3ler var ve evkur en az 2,200den assagi odemez soyle arkadasina boyle bi delilik yapmasin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Katılım tarihi ; 13 mayıs 2006 -
kliksada uygun s3
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
-
sakın !!
ayrıca telefonda fiyat bilgisi vermiyorlar ellerinde çok yeni yada çok alakasız bir ürün olabiliyor.
mafya gibi bir şirket..
_____________________________ 2024:AMD RYZEN 7 5700X3D NVİDİA GTX3070 MSİ 550 GAMMING
2003:AMD athlon 2500+ harikası ile NVİDİA fx5200 rezaleti Aopen 300w -
quote:
Orijinalden alıntı: @KlavYE@
kliksada uygun s3
Peki Orada Senet Alabiliyormuyuz ?_____________________________
Herkes Sever Biz Ölürüz
Ankaragücüm -
Arkadaşım 2-3 ay falan oluyor Evkur'dan S III aldı,1700 TL 15 ay taksitle.4S'e bakmıştı o zaman,2300 mü ne demişti çocuk. _____________________________ love comes again,rahat olun.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Obsession
Arkadaşım 2-3 ay falan oluyor Evkur'dan S III aldı,1700 TL 15 ay taksitle.4S'e bakmıştı o zaman,2300 mü ne demişti çocuk.
Anladım Hocam Cok Teşekkür Ederim_____________________________
Herkes Sever Biz Ölürüz
Ankaragücüm -
bu nasıl piskolojidir düşünme tarzıdır paran yoksa 1 alt 2 alt modelini alırsın evkur gibi tefecinin hallisi bir şirkete boşa 700tl vermeye yada 2-3 sene dandik telefon için sürekli borca girmek mantıklı mı senin alacağın telefon 2 sene sonra esamesi okunmayacak sen borç ödemeye devam ediceksin
ki dandik telefona 2 milyar verecen ama içine kontör bile atamayacaksın
yerinde olsam gider huawei ideos x5 tarzı bir telefon alır kendi bütçemi gereksiz (belkide sırf gösteriş kroluğu) için zora sokmazdım_____________________________ -
Arkadaşlar Birde Şunu Ögrenmek İstiyorum Baktım Ama Bir türlü Anlayamadım
Turkcell,Avea,Vodefone'dan Telefon almak İstesek Faturasız Veya Faturalı en Düşük Tarife Onu nasıl hallede Biliriz Yardımcı olurmusunuz ?_____________________________
Herkes Sever Biz Ölürüz
Ankaragücüm -
quote:
Orijinalden alıntı: MassiveDynamic
bu nasıl piskolojidir düşünme tarzıdır paran yoksa 1 alt 2 alt modelini alırsın evkur gibi tefecinin hallisi bir şirkete boşa 700tl vermeye yada 2-3 sene dandik telefon için sürekli borca girmek mantıklı mı senin alacağın telefon 2 sene sonra esamesi okunmayacak sen borç ödemeye devam ediceksin
yerinde olsam gider huawei ideos x5 tarzı bir telefon alır kendi bütçemi gereksiz (belkide sırf gösteriş kroluğu) için zora sokmazdım
S3 dandik telefon mu? Biri yav he he gifi koysun_____________________________ -
quote:
yerinde olsam gider huawei ideos x5 tarzı bir telefon alır kendi bütçemi gereksiz (belkide sırf gösteriş kroluğu) için zora sokmazdım
Hocam Cok Dogru Konuştunuz Eli Öpülecek İnsansınız
Diyorum Arkadaşa Ama Beni Bir Türlü Anlamıyor
quote:
Orijinalden alıntı: Ben İnsan Değilim
quote:
S3 dandik telefon mu? Biri yav he he gifi koysun
kardeş 5-10 milyar maaşın olur yanda eğlencesine alırsın neki lan 1400-1700 lira dersin o zaman iyi telefon olur çünkü seni zora sokmaz birşey kaybettirmez
ama gidirde asgari maaş alırken millete hava atacağım diye yemez içmez telefon parası biriktirirsen o zaman dandik olur çünkü zararı getirisinden büyük
hadi diyelim sadece telefon üzerine düşünelim seneye s4 çıkacak ondan sonra s5 taksitler bittiğinde dandik 2 nesil eski telefon olacak_____________________________
-
Tamam bütçen olmaz,alamazsın,askeri ücretle çalışıyorsundur bu yanlış ama S3 dandik değil. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: turkapc
Arkadaşlar Merhaba.
Arkadaşım Evkur'dan Telefon Almak İstiyor Ama Bir Türlü Bulamadık Nette Evkur Fiyatlarını Gidip Gören Varsa Yardımcı olurmu ?
İphone 4 Veya Galaxy S3 Fiyatları Ve Kaç taksit yapıyorlar ?
Arkadaşın nakit parası var ise
iPhone 4s:1350tl
iPhone 4:1000tl
Samsung galaxy s3:1250tl
Samsung galaxy note 2:1450tl
iPhone 5:1600tl
Buradaki fiyatlar
Not:internet üzerinden değil_____________________________ -
- diş taşı temizliği yaptiranlar yorumları
- asker marşları
- sürgülü dolap kapağı sürtüyor
- prompt mühendisliği nedir
- rekorlar kitabı
- bim para sayma makinesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler