Şimdi Ara

EVİNİZDE HANGİ MARKA ÇAMAŞIR MAKİNESİ VAR VE MEMNUNMUSUNUZ (666. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.387
Cevap
160
Favori
1.632.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 664665666667668
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • denizata06 D kullanıcısına yanıt
    Bende bu makinayı takip ediyorum almak için elektronik hocam insan üretimi oldumu arızalı ürün olabilir.Genelde çoğu kişi memnun gibi.Bosch wat 24480 ve wat 2849 olan modellere göre üstün makina onun için bu modeli düşünüyorum hocam

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar AEG LFX6G1454R modeline bakmanızı tavsiye ederim yeni çıktı.

    10kg kapasiteli, 1400 devir, 68lt tambur hacmi, 11 programı(yorgan ve hızlı yıkama 3kg/20dk dahil), 10yıl garantili inverter motor.

    2 haftadır kullanıyorum. 1700-1800TL fiyatı var çek vs ile daha uyguna alınabilir.

    İşin üstadı "candogan62" de okuyup, yorumlarsa doğru seçim midir anlarız.
  • batu25 kullanıcısına yanıt
    Sagol dostum.

    Aynen dediğin gibi ileri geri oynuyordu paletlerin üçü de.
    Bahsettiğin gibi e-nr sonunda /01 ibaresi vardı. Ilk banttan büyük ihtimalle.
    Fabrika çıkışıdır bişey olmaz diyerek hata etmişim meğer.

    Servis dün gelip aldı makineyi komple kazanı değiştirilecek.

    Iyi oldu garantiyle yapildigi ama makinenin ayari bozulacak diye aklim çıkıyor. Inşallah öyle birsey basima gelmez yoksa gidip sifiriyla değişimi icin mücadele edeceğim. Tamam neticede sans gerekli bu eşyalarda ama bahsettiğimiz şey bosch markasinin en üstün makinelerinden biri. Kime güvendik başımıza ne geldi.

    Umarim gelince bir sorun çıkmaz.



    Gelen servise gelince. Bizden salı saat 18-20.00

    Arasi randevu isteyip gelmediler. Aradığımda parçasının tedarik edilemediğinden alinmadigini ertesi gun gelirken bilgilendireceklerini soylediler tamam dedik.

    Ertesi gun habersiz sorgusuz saat 11.00 de gelmisler. Sans ya o esnada makine gidecek diye annem çamaşırları aradan çıkartabilmek adına makineye atmış. Annem gelen elemanlardan rica etmiş sıktırayim da öyle götürün diye ancak elemanlar bizim bekleyecek suremiz yok alip gidicez gibi geri geri konusmuslar anneme karsi. Hatta annem sizi önceki gün bekledik o kadar haber bile vermediniz 10 dakika makineyi mi beklemeyeceksiniz diye soyleyince de terbiyesizce anneme saygısızlık falan etmisler bir de. (Uykusuz mu kaldiniz falan gibisinden... Bu mevzuyu müşteri hizmetleriyle ayrica görüşünce kimin uykusu kaçıyormuş göreceğiz) Sonra da nakliye emniyetlerini bile takmadan suyunu boşaltırip makineyi alıp gitmişler. Umarım makineye birsey olur ben o zaman o arkadaslara sorarım.



    Neyse dostum fazla uzattim kusura bakma resmen kinimi dökmüşüm ortaya.



    Yanlış hatırlamıyorsam senin modelin de aynısıydı. O sebeple sana birsey soracağım. Bizim makinede cikan her türlü çamaşırı 800 devir sonrası 1000 de bile olsa kırışık çıkartıyor. Ayni sirun sende de var mi merak ediyorum yoksa bizim makinenin kazaniyla mi ilgili bir mevzu ona karar vereceğim.

    Bayağı zorluyor bizimkileri cünkü . Şükür ki kazanli ütü var da açıyor yoksa normal ütüyle zülüm.



    Cavabını beklemekteyim bu arada kusuruma bakmayın lütfen biraz geç döndüm size. Iyi akşamlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizata06 -- 24 Kasım 2017; 0:21:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • emozel06 E kullanıcısına yanıt
    Biz de memnunuz zaten dahası memnunduk. Gelince göreceğiz insallah memnun kalmaya devam ederiz ancak servis gerçekten canimizi sıktı ne yalan söyleyeyim ki.

    Yeni serilerde boyle birşey olacağını zannetmem. Hatta sıkma dengeleme de kapak sağlamlığı da geliştirildi diye biliyorum ben.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lasvegaswings

    Arkadaşlar AEG LFX6G1454R modeline bakmanızı tavsiye ederim yeni çıktı.

    10kg kapasiteli, 1400 devir, 68lt tambur hacmi, 11 programı(yorgan ve hızlı yıkama 3kg/20dk dahil), 10yıl garantili inverter motor.

    2 haftadır kullanıyorum. 1700-1800TL fiyatı var çek vs ile daha uyguna alınabilir.

    İşin üstadı "candogan62" de okuyup, yorumlarsa doğru seçim midir anlarız.



    Çok güzel bir ürün almışsınız. Ben bu cihazı 2 ay kadar önce yeni taşınan amcama aldırdım. Onlar da çok memnun kaldılar.
    Görünümü çok şık, kapağı ve içi geniş. Ekstra yumuşak seçeneği var, denediniz mi bilmiyorum. Sanırım yumuşatıcıyı alırken farklı tambur hareketleri yapıyor, gözlemleme şansım olmadı. Video ekleme şansınız olursa güzel olur. Almayı düşünenlere fikir olur.




  • denizata06 D kullanıcısına yanıt
    Umarım değişim sonrası makinede yeni bir sorun daha çıkarmadan getirip kurarlar. Kazan değişimi işi en sıkıntılı olan şey çünkü makineyi nerdeyse tamamen dağıtıyorlar diye biliyorum. Montajda yapacakları en ufak ihmal makinenin sesli çalışmasına sebep olabiliyor ama öyle bir sorunla karşılaştığınızda değişim için kesinlikle diretin. Servis eve her gelmesinde de servis fişi almayı ihmal etmeyin özellikle ilk şikayet için geldiğinde bir fiş bırakması gerekir ve makineyi alıp parça değişiminden sonra getirince de fiş bırakacaklar onlara dikkat edin özenli saklayın ilerde bir sıkıntı çıkarsa elinizde delil olur hakem heyeti bu gibi durumlarda tüketiciyi üstün tutuyor.



    Servislerin genel tavrı böyle nedense bizimkiler randevu bile vermiyor saat aralığı veriyor ama neyse ki o aralıkta geliyorlar. Bir de sivastaki servis iyi bölgeden bölgeye değişebiliyor tutumları. Yaptıkları saygısızlığı kesinlikle müşteri hizmetlerine bildirin hatta evden alırken makinenin nakliye emniyetlerinin takılmadığını da iletin.



    Makinelerimiz aynı seri bizimkinin de sonu /01 ve tarif ettiğim oynama paletlerin üçünde de var ben de sizin gibi umursamamıştım ama umarım aynı durumu yaşatmaz.



    Kırıştırma olayı bizim makinede de var bundan dolayı annem de 600 ve 800 deviri kullanıyor genelde ve çoğunlukla da kolay ütülemeyi seçiyor çok nadir havlularda falan 1000 ve üstü kullanılıyor. Kurutma makinemiz olmadığı için düşük devirde sıktırmak sorun olmuyor ama yüksek devirlerde aşırı derece kırıştırması çok kötü oluyor hatta ütüden sonra bile kırışıklık izi kalabiliyor.



    İyi akşamlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bizim siemens 14s763tr de servise karga tulumba götürülmüştü ... ne emniyet vidası ne dış muhafaza hiçbir şey yok, adam bizim sıfır makineyi hurdacı gibi hoyratça taşımaya başlayınca "yavaş, ne yapıyorsun" diyorum, "bir şey olmaz" diyor, dışarıya çıkıp baktım kasalı kamyonda taşıyorlar ... ... arayıp siemens'e bildirdim not aldılar ama çok da ilgili değillerdi ...
    makine geri geldiğinde streç filmle sarmışlardı ...
  • batu25 kullanıcısına yanıt
    Tam da bahsettiğiniz gibi bir korku vardı bende de. Çünkü makineyi parçalayıp birleştireceklerdi biliyorum.

    Bugün öğlen gelmiş makine evde değildim yeni geldim kurulmuş yerine konmuştu ancak ileri çekip hem etrafı temizlenecek hem de bir hasar var mı ona bakacağım. Ön tarafında bir sorun yok. Hemen içine sarsıntı çıkaracak bir iki parça çamaşır atıp çalıştırdım sıkmada. Eski sesiyle aynı sanki biraz daha uğultulu gibi geldi bana.



    Şükür ki kazanı değişirken makineye zarar vermemişler.

    Bahsettiğiniz fişlerin tümü kılavuzunun arasında duruyor. Ancak bir sorun olmaması gelirkenki tavırlarını şikayet etmeyeceğim anlamına gelmiyor. Ne olursa olsun kimse kabahatli olduğu halde hakaret edecek hakka sahip değil. Sonuçta bir müşteriyle muhattap oluyorsun.



    Paletlerin üçü de sağlam şu an oynama vs yok. Eski variosoft tamburların da oynama olayı yokken niçin bu seride oldu yine de anlamadım.



    Sizin başınıza da inşallah aynı şey gelmez. Yine de gelmeden evvel bence bayiyle bir görüşün derim. Sonra sizin çamaşırlarınızın arasından da palet çıkmasın Allah korusun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    Aynı şekilde bizimkini de kasalı bir kamyonun arkasına yükleyip götürmüşler. Ne bir emniyet ne bir şey. Zaten korkum ondandı benim. Çok hoyrat davranmışlar gibi geldi bana. Gelirken görmek istiyordum ancak fırsatım olmadı yoğunluktan malesef. Sizin mesajınızı görünce sordum anneme yarısına kadar streç film kaplıydı dedi. Yani sizinkinden ne bir eksik ne de fazla davranmışlar bizimkine de.



    Aman inşallah başımıza başka birşey gelmez. Makinemi seviyorum ama servis beni soğutturuyordu az kalsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • denizata06 D kullanıcısına yanıt
    Sorunsuzca kurulmasına sevindim umarım daha da sorun çıkarmadan uzun yıllar kullanırsınız



    Bu arada paletlerin rengi eski kazandaki paletlerle aynı mı yoksa açık gri mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • batu25 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.

    Palet renkleri eski kazandakilerin aynısı.

    Kazan salınımında herhangi bir sorun yok. Sanki pat pat vuruyormuş gibi bir ses geliyordu içinden. Sonra baktığımda sesin körük lastiğinin şiddetli salınımda sürtünmesinden ses geldiğini anladım. Arası bayağı kirlenmişti tozdan. Sildiğimde geçti.

    Ancak su boşaltırken pompadan garip bir titreşimli ses geldiğini farkettim. Sürekli meydana gelmiyor ancak geldiği zaman bir sıkıntı olduğu belli oluyor.

    Yıkamasının bitmesini bekleyeceğim birdaha tekrarlayacak olursa arayıp bildireceğim. Pompayı da açıp temizledim. Bir sıkıntı yoktu gidiş yolunda ancak o motordan gelen ince frekanslı ses beni rahatsız etti. Umarım bir şeyi yoktur varsa da yapacağımı biliyorum.

    İlginize teşekkür ederim

    Edit: Teknisyen galiba pompayı aceleye mi getirmiş ne? Alyan vidayla pompanın vidalarını iyice sıkınca ses sorununu da çözdük. Şu an hiçbir sorun yok makinede. Güne korkulu başladık sıkıntısız kapattık çok şükür.

    Bir de makinenin ana kablosunu değişmişler onu da yeni farkettim. Sebebini gerçekten çok merak ettim ama acaba neden değiştirdiler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizata06 -- 25 Kasım 2017; 17:12:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Profilo cmg 140dtr 9 kg alındı. 1356 TL ye. Umarım makine sağlam bir şekilde gelir. 🙄🙄

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • denizata06 D kullanıcısına yanıt
    Tamamdır o zaman geriye güle güle kullanmak kalıyor

    İnce tiz ses motor dönmeye başlayınca gelip durunca kesiliyor mu ? Normalde o tiz ses wat serilerinde vardı bizimkilerde yok ve olmaması gereken bir ses, servis fişinde hangi parçaların değiştiği yazıyordur bir bakın isterseniz elektirik kablosu yazıyor mu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • h_k_yavuz H kullanıcısına yanıt
    fiyat uygun, hayırlı olsun ...

    @h_k_yavuz
  • candogan62 C kullanıcısına yanıt
    Ekstra yumuşak seçeneğini ilk defa duyuyorum, öyle bir özelliği olduğundan haberim yoktu.

    Makine yeni olduğu için servis bile tam hakim değil konuya, bunun eğitimini verdiler bize daha yeni dedi.

    Bizimkilere geçtiğimde video çekip yayınlamaya çalışırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bayberty

    fiyat uygun, hayırlı olsun ...

    @h_k_yavuz

    Teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • batu25 kullanıcısına yanıt
    Servis fişinde kablo ile ilgili ibare göremedim ben ancak müşteri hizmetlerini aradığımda kablonun değiştirildiği bilgisi görülüyor. Normalde hiç farketmezdim ancak priz başının şeklini değişik görünce dikkatimi çekti haliyle.



    Bahsettiğim ses en çok süpürgelerde fark edilen elektrik akımı sesine benzer bir frekans sesiydi. Dediğiniz gibi eskiden yoktu tüm waw larda olduğu gibi. Ancak hemen dikkatimi çekti içini açtım bir sorun yoktu. Pompa motorunu kasaya sabitleyen vidalar gevşek gibiydi. Sıkınca çok şükür sorun düzeldi. Yoksa makinenin en sevdiğim özelliklerinden birinin pompasının sessiz çalışmasıydı. Ona birşey olsaydı eğer gerçekten üzülürdüm.



    Uzun vadede birşey olursa yine yazacağım ama ben bir hafta sonra ilk kez rahat bir uyku çekeceğim. Çünkü makinem parçalanıp birleştirildiği halde halen sapasağlam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • denizata06 D kullanıcısına yanıt
    Bu da ilk ve son arıza olur umarım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resimdeki LG lerden hangisi alınmalı. veya Bosch WAW286 var sizce hangisini alayım. Lütfen anlayan veya tecrübeliler yardımcı olurmusunuz. EVİNİZDE HANGİ MARKA ÇAMAŞIR MAKİNESİ VAR VE MEMNUNMUSUNUZ
  • Arkadaşlar gittigidiyor üzerinden satış yapmaya başladım

    siemensshop

    Desteklerinizi bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 664665666667668
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.