Şimdi Ara

EVİNİZDE HANGİ MARKA ÇAMAŞIR MAKİNESİ VAR VE MEMNUNMUSUNUZ (341. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15.463
Cevap
160
Favori
1.666.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 339340341342343
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CANGO17

LG F1479FDS nin resmi.

EVİNİZDE HANGİ MARKA ÇAMAŞIR MAKİNESİ VAR VE MEMNUNMUSUNUZ

waaay, hem de 9 kilo...benim 8'lik siemens üzülür şimdi...

LG almadığıma pişman olmuştum sonradan ama kısmet işte...

HERKESE ALDIĞI ÜRÜN HAYIRLI OLSUN, GÜLE GÜLE KULLANSIN İNŞALLAH...

• Selamlar efemre5059 . Çok teşekkürler sağol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baberti

quote:

LG F1479FDS nin resmi.

Selam baberti . Senin Siemens de iyi makine iyi günlerde kullan.

• quote:

Orijinalden alıntı: baberti

quote:

LG F1479FDS nin resmi.

aldın artık geri dönüşün yok

• quote:

Orijinalden alıntı: BJK

quote:

Orjinalden alıntı: yesilsiyah20

biz Arçelik 5800E kullanıyoruz.çok memnunuz.Sıkma performansı süper 1400 devir.artık üretilmiyor.

Bizde de Arçelik 5300E var , o da 1300 devir, artık üretilmemesine rağmen biz de oldukça memnunuz

Evet artık Bosch WAS20461TR var

• quote:

Orijinalden alıntı: lektem

quote:

Orijinalden alıntı: batu25

Evet Viking üretiyormuş ben o markanın bu kadar etkili olabileceğini sanmıyordum ama denemek lazımmış her markaya ön yargılı yaklaşmamak gerek, Bingoyu hiç deneme fırsatım olmadı komşularımız çok memmundu ama ben şu reklamlarındaki elinizi sürttüğünüzde koku verenini bulamadım ya da kutusunun üstüne yazmıyorlar mı acaba anlamadım ki. Havluların kazık gibi olma sorununu şimdilik Bulut ile çözdüm sirkeyi de deneyeyim. Yumuşatıcıyla birlikte kullansa sorun olur mu?

Son zamanlarda çamaşırlarda kötü bir koku oluşuyor. Çamaşırı yıkamışız. Dolaba kaldırmışız. Mis gibi yumuşatıcı kokacak yerde böyle uzun süre beklemişlik kokusu gibi bir şeyle karşılaşıyoruz. Bu daha önce başıma Omo'nun konstantre sıvı deterjanında geldi. Deterjanın kendisi parfümlü. Yumuşatıcı da parfümlü. İki parfüm bir araya gelince herhalde birbirini kesiyordu ve ortaya kötü bir koku çıkıyordu. Deterjanda parfüm olmaması lazım bana kalırsa.
    Aynı sorunu şimdi yine yaşıyoruz. Kullandığımız yumuşatıcılar, Bim'deki Bulut'lar. Deterjan, Rossman mağazasında satılan Alman malı deterjanlardan.

Çamaşırlarda kuruduktan sonra herhangi bir kötü koku oluşumu olmadı aksine dolabın içi muhteşem kokuyor
    efemre5059 arkadaşıma da teşekkür ediyorum o tavsiye etmeseydi asla umut almazdım.

• quote:

quote:

quote:

Evet Viking üretiyormuş ben o markanın bu kadar etkili olabileceğini sanmıyordum ama denemek lazımmış her markaya ön yargılı yaklaşmamak gerek, Bingoyu hiç deneme fırsatım olmadı komşularımız çok memmundu ama ben şu reklamlarındaki elinizi sürttüğünüzde koku verenini bulamadım ya da kutusunun üstüne yazmıyorlar mı acaba anlamadım ki. Havluların kazık gibi olma sorununu şimdilik Bulut ile çözdüm sirkeyi de deneyeyim. Yumuşatıcıyla birlikte kullansa sorun olur mu?

Son zamanlarda çamaşırlarda kötü bir koku oluşuyor. Çamaşırı yıkamışız. Dolaba kaldırmışız. Mis gibi yumuşatıcı kokacak yerde böyle uzun süre beklemişlik kokusu gibi bir şeyle karşılaşıyoruz. Bu daha önce başıma Omo'nun konstantre sıvı deterjanında geldi. Deterjanın kendisi parfümlü. Yumuşatıcı da parfümlü. İki parfüm bir araya gelince herhalde birbirini kesiyordu ve ortaya kötü bir koku çıkıyordu. Deterjanda parfüm olmaması lazım bana kalırsa.
    Aynı sorunu şimdi yine yaşıyoruz. Kullandığımız yumuşatıcılar, Bim'deki Bulut'lar. Deterjan, Rossman mağazasında satılan Alman malı deterjanlardan.

Çamaşırlarda kuruduktan sonra herhangi bir kötü koku oluşumu olmadı aksine dolabın içi muhteşem kokuyor
    efemre5059 arkadaşıma da teşekkür ediyorum o tavsiye etmeseydi asla umut almazdım.

Başta bizde de öyleydi. Zaman içinde belki bozulan bir kokudur. Takibe devam. :)

• quote:

quote:

quote:

bişi değil dostum biz 1 aydır kullanıyoruz kokularda bi değişim olmadı ekşime falan memnunuz yani ve havlular yumuşacık

• @lektem inşallah öyle bir durum olmaz. Çamaşırlar şu an Almanyadan gelen akrabalarımızın ki gibi kokuyor çok güzel bir koku tshirtlerim mis gibi. Siz acaba tam kurumadan mı yerleştiriyorsunuz dolaba nemli kıyafetler de kötü koku oluşumuna sebep olabilir.
    @efemre5059 gerçekten her şey mis gibi annem şaşkınlık içinde bir de giysilere dokunduğumuzda kokusu yoğunlaşıyor koku kapsülleri bu işe yarıyormuş demek Bu arada mor şişeyi babanneme verdim bize mavi olandan aldım bu övgülerim mavi olan için geçerli mor renkli olanı sadece bir kez kullandık ve sabun koktuğu için hoşumuza gitmedi ama mavi gerçekten müthiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

@lektem inşallah öyle bir durum olmaz. Çamaşırlar şu an Almanyadan gelen akrabalarımızın ki gibi kokuyor çok güzel bir koku tshirtlerim mis gibi. Siz acaba tam kurumadan mı yerleştiriyorsunuz dolaba nemli kıyafetler de kötü koku oluşumuna sebep olabilir.
    @efemre5059 gerçekten her şey mis gibi annem şaşkınlık içinde bir de giysilere dokunduğumuzda kokusu yoğunlaşıyor koku kapsülleri bu işe yarıyormuş demek Bu arada mor şişeyi babanneme verdim bize mavi olandan aldım bu övgülerim mavi olan için geçerli mor renkli olanı sadece bir kez kullandık ve sabun koktuğu için hoşumuza gitmedi ama mavi gerçekten müthiş.

memnun olmanıza sevindim hemende uçmuyor kokusu çok hoşuma gidiyor benim favorim mavi ve yeşil

• ARKADAŞLAR DİKKATLİ OLUN ,
    BİM KENDİ ÜRÜNLERİNDE HERZAMAN AYNI FİRMAYA ÜRETİM YAPTIRMIYOR.
    MESELA BEYAZ PEYNİR;BAZEN YÖRÜLOĞLU'NA BAZEN KAANLAR'A BAZEN AK GIDAYA
    BAZENDE HİÇ ADI SANI DUYULMAMIŞ FİRMALARA ÜRETTİRİYOR. HALİYLE LEZZETLERİ BİRBİRİNİ TUTMUYOR.
    BULAŞIK MAKİNESİ DETERJAN VE PARLATICILARINDA DA AYNI STRATEJİ SÖZ KONUSU.
    ATIYORUM ;BAZEN HENKEL, BAZEN HAYAT KİMYA BAZENDE VİKİNG...
    BAHSİ GEÇEN BULUT YUMUŞATICI DA DURUM NEDİR ACEBA..
    ARKASINDAKİ YAZILARI İYİ OKUMAK LAZIM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

ARKADAŞLAR DİKKATLİ OLUN ,
    BİM KENDİ ÜRÜNLERİNDE HERZAMAN AYNI FİRMAYA ÜRETİM YAPTIRMIYOR.
    MESELA BEYAZ PEYNİR;BAZEN YÖRÜLOĞLU'NA BAZEN KAANLAR'A BAZEN AK GIDAYA
    BAZENDE HİÇ ADI SANI DUYULMAMIŞ FİRMALARA ÜRETTİRİYOR. HALİYLE LEZZETLERİ BİRBİRİNİ TUTMUYOR.
    BULAŞIK MAKİNESİ DETERJAN VE PARLATICILARINDA DA AYNI STRATEJİ SÖZ KONUSU.
    ATIYORUM ;BAZEN HENKEL, BAZEN HAYAT KİMYA BAZENDE VİKİNG...
    BAHSİ GEÇEN BULUT YUMUŞATICI DA DURUM NEDİR ACEBA..
    ARKASINDAKİ YAZILARI İYİ OKUMAK LAZIM.

Ürünün paketinde yazanları aynen aktarıyorum:
    Bim A.Ş. adına Viking Temizlik ve Kozmetik Ürün. Pazarlama San Tic. A.Ş. tarafından üretilmiştir.
    ÜRETİM YAPTIRAN FİRMA: BİM BİRLEŞİK MAĞAZALAR A.Ş. Abdurrahman Gazi Mah. Ebubekir Cad. No:289 Samandıra-İSTANBUL
    ÜRETİMİ YAPAN FİRMA: VİKİNG TEMİZLİK ve KOZMETİK ÜRÜN.PAZ.SAN.TİC.A.Ş. K.O.S.B. İzmir-Ankara Asfaltı26.km Ansızca girişi 35170 Kemalpaşa-İZMİR

Edit:Yazım Hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batu25 -- 18 Haziran 2012; 19:07:03 >

• slm bizde öğrenci evine yeni wg810 p aldık yalnız bunun kullanımını anlamadık siz de bu makineden kullanıyorsunuz galiba mesela ön yıkamalı 30 derece pamuklu nasıl atılıyor??
  • batu25,
    bu seri yi viking firmasına ürettirmiş fakat bir kaç seri sonra değişik firmaya ürettireceklerdir.
    hangi firma, ihaleyi kaparsa....
  • Anladım dediğinizi o konu hakkında bir bilgim yok ama başka bir markaya ürettirmeye başlarsa da orjinal markası olan Viking olarak alırız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Anladım dediğinizi o konu hakkında bir bilgim yok ama başka bir markaya ürettirmeye başlarsa da orjinal markası olan Viking olarak alırız.

BİZİM MAHALLEDEKİ BİM E BUGÜN BAKTIM: sudesan FİRMASINA ÜRETTİRİLİYOR.
  • ÇAMAŞIR MAKİNALARINDAKİ BETON AĞIRLIKLARIN BULUNMADIĞI MAKİNALAR VAR MI?..

BUNA BAŞKA BİR ÇÖZÜM BULAMADILAR MI?..
  • Arkadaş evine Arçelik 3320 aldı. Program başladığında makine suyu alıp pis gider borusundan dışarı veriyor ve program başlamıyor. Sorun ne olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 19 Haziran 2012; 16:43:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uqurxx

slm bizde öğrenci evine yeni wg810 p aldık yalnız bunun kullanımını anlamadık siz de bu makineden kullanıyorsunuz galiba mesela ön yıkamalı 30 derece pamuklu nasıl atılıyor??

Hocam sanırım bana yazmışsınız, o makinede maalesef ısı ayarı yoktur, otomatik programlar var

Programı 4 yazan yerden başlatınız. 40 derecede yıkama yapacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

quote:

Anladım dediğinizi o konu hakkında bir bilgim yok ama başka bir markaya ürettirmeye başlarsa da orjinal markası olan Viking olarak alırız.

BİZİM MAHALLEDEKİ BİM E BUGÜN BAKTIM: sudesan FİRMASINA ÜRETTİRİLİYOR.

Bölgeden bölgeye de farklılık gösteriyor demek ki.
  • 
Sayfa: önceki 339340341342343
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.