Şimdi Ara

EVİNİZDE HANGİ MARKA ÇAMAŞIR MAKİNESİ VAR VE MEMNUNMUSUNUZ (340. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (3 Mobil) - 8 Masaüstü3 Mobil
5 sn
15.463
Cevap
160
Favori
1.666.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 338339340341342
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: batu25

Bulut aldım konsantre olanından mor renkli bir şişede hemen eve geldim havluları tekrar makineye koyup durulamaya aldım bir buçuk kapağı tam geldi yumuşatıcı gözüne max'ı biraz geçti ama akıtmadı içine neyse bi güzel durulandılar balkonda da kurudular yup yumuşak oldular inanamadım gerçekten yumoş ve vernel hiç böyle yumuşatmamıştı artık benim için bulut var sadece yalnız kokusunu beğenmedim bu mor şişededekinin hacı şakir sabun gibi kokuyor bi de koku sadece dokunduğunuzda açığa çıkıyor şu an ellerimden yumuşatıcı kokuyor ama hacı şair sabun gibi
    acaba gidip başka rengiyle değiştirsem kabul eder mi bim?

ben yeşil ve mavisinin kokusunu çok seviyorum ama favorim yeşilden bütün kıyafetlerim şeker gibi kokuyo

• aslında kutuda sadece yeşim ve mavisi kalmıştı ama bilindiği gibi kutuda kokan çamaşırda koktuğu gibi kokmuyor daha yoğun oluyor o yüzden beğenmedim onları açılmamış koli açıp mor ve kırmızısına baktım mor en iyisi gibi geldi ama şişede hacı şakir gibi kokmuyordu yaw

Ozaman yeşil ile değişim yaparlar inşallah bi de mavisinin kokusu nasıl tam olarak neye benziyor
  • quote:

Bulut aldım konsantre olanından mor renkli bir şişede hemen eve geldim havluları tekrar makineye koyup durulamaya aldım bir buçuk kapağı tam geldi yumuşatıcı gözüne max'ı biraz geçti ama akıtmadı içine neyse bi güzel durulandılar balkonda da kurudular yup yumuşak oldular inanamadım gerçekten yumoş ve vernel hiç böyle yumuşatmamıştı artık benim için bulut var sadece yalnız kokusunu beğenmedim bu mor şişededekinin hacı şakir sabun gibi kokuyor bi de koku sadece dokunduğunuzda açığa çıkıyor şu an ellerimden yumuşatıcı kokuyor ama hacı şair sabun gibi
    acaba gidip başka rengiyle değiştirsem kabul eder mi bim?

BULUT BITINCE BENDE YUMOS ALDIM AMA BULUT GIBI YUMUSAK YAPMIYOR HAVLULARI HAKIKATEN.

• Yumoş ve Vernel sadece para tuzağıymış yıllarca sömürülmüşüz Bulut kullanınca anladım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fırçasız motorlarda verim %85+ iken fırçalıların en babası taş çatlasa %45 olur ek bilgi olarak vereyim dedim.
  • quote:

Yumoş ve Vernel sadece para tuzağıymış yıllarca sömürülmüşüz Bulut kullanınca anladım.

Bulut da Viking'in bildiğim kadarıyla. Demek ki Viking'i de denemek lazım

Ben yumuşatıcıyı Bingo kullanıyorum çok memnunum. Favorim kırmızı ve koyu sarı olanı. Bir de A101'den beyaz renk Çiçeğim marka almıştım o da Bingo'nun üretimi ve mavi Bingo ile aynı kokuyor.

Havluların sertleşip kazık gibi olmasının sebebi bence yüksek ısı ve kireç. 40'C üzerinde yıkanmaması lazım, ama biz temiz olsun diye mecburen 60'C ve üzerinde yıkıyoruz. Bir de kireçten dolayı sertleşme varsa 3-4 yıkama boyunce durulama suyuna sirke ekleyin, faydası olur diye tahmin ediyorum. Dokulara işlemiş kireci atacaktır

• Evet Viking üretiyormuş ben o markanın bu kadar etkili olabileceğini sanmıyordum ama denemek lazımmış her markaya ön yargılı yaklaşmamak gerek, Bingoyu hiç deneme fırsatım olmadı komşularımız çok memmundu ama ben şu reklamlarındaki elinizi sürttüğünüzde koku verenini bulamadım ya da kutusunun üstüne yazmıyorlar mı acaba anlamadım ki. Havluların kazık gibi olma sorununu şimdilik Bulut ile çözdüm sirkeyi de deneyeyim. Yumuşatıcıyla birlikte kullansa sorun olur mu?

• quote:

Evet Viking üretiyormuş ben o markanın bu kadar etkili olabileceğini sanmıyordum ama denemek lazımmış her markaya ön yargılı yaklaşmamak gerek, Bingoyu hiç deneme fırsatım olmadı komşularımız çok memmundu ama ben şu reklamlarındaki elinizi sürttüğünüzde koku verenini bulamadım ya da kutusunun üstüne yazmıyorlar mı acaba anlamadım ki. Havluların kazık gibi olma sorununu şimdilik Bulut ile çözdüm sirkeyi de deneyeyim. Yumuşatıcıyla birlikte kullansa sorun olur mu?

Son zamanlarda çamaşırlarda kötü bir koku oluşuyor. Çamaşırı yıkamışız. Dolaba kaldırmışız. Mis gibi yumuşatıcı kokacak yerde böyle uzun süre beklemişlik kokusu gibi bir şeyle karşılaşıyoruz. Bu daha önce başıma Omo'nun konstantre sıvı deterjanında geldi. Deterjanın kendisi parfümlü. Yumuşatıcı da parfümlü. İki parfüm bir araya gelince herhalde birbirini kesiyordu ve ortaya kötü bir koku çıkıyordu. Deterjanda parfüm olmaması lazım bana kalırsa.
    Aynı sorunu şimdi yine yaşıyoruz. Kullandığımız yumuşatıcılar, Bim'deki Bulut'lar. Deterjan, Rossman mağazasında satılan Alman malı deterjanlardan.

• quote:

Orijinalden alıntı: lektem

quote:

Evet Viking üretiyormuş ben o markanın bu kadar etkili olabileceğini sanmıyordum ama denemek lazımmış her markaya ön yargılı yaklaşmamak gerek, Bingoyu hiç deneme fırsatım olmadı komşularımız çok memmundu ama ben şu reklamlarındaki elinizi sürttüğünüzde koku verenini bulamadım ya da kutusunun üstüne yazmıyorlar mı acaba anlamadım ki. Havluların kazık gibi olma sorununu şimdilik Bulut ile çözdüm sirkeyi de deneyeyim. Yumuşatıcıyla birlikte kullansa sorun olur mu?

Son zamanlarda çamaşırlarda kötü bir koku oluşuyor. Çamaşırı yıkamışız. Dolaba kaldırmışız. Mis gibi yumuşatıcı kokacak yerde böyle uzun süre beklemişlik kokusu gibi bir şeyle karşılaşıyoruz. Bu daha önce başıma Omo'nun konstantre sıvı deterjanında geldi. Deterjanın kendisi parfümlü. Yumuşatıcı da parfümlü. İki parfüm bir araya gelince herhalde birbirini kesiyordu ve ortaya kötü bir koku çıkıyordu. Deterjanda parfüm olmaması lazım bana kalırsa.
    Aynı sorunu şimdi yine yaşıyoruz. Kullandığımız yumuşatıcılar, Bim'deki Bulut'lar. Deterjan, Rossman mağazasında satılan Alman malı deterjanlardan.

omonun sıvısında evet keskin bi koku bırakıyor ve dolaba girince çürük gibi kokuyor özellikle o renkliler için olan deterjanda 1 aydır bulut kullanıyoruz bi sorunla karşılaşmadık

• quote:

Orijinalden alıntı: lektem

quote:

Biz de Omo'nun toz deterjanını kullanıyoruz yanlış hatırlamıyorsam pakette active fresh yazıyordu kokusu bunun da çok etkili makine bittiğinde deterjan kokusu yoğun şekilde geliyor ama kuruduktan sonra o koku gidiyor.
    Daha hiç Bulut marka yumuşatıcıyla deterjanlı yıkama yapmadık o yüzden bizde de aynı durum oluşur mu bilmiyorum, ilk yıkamadan sonra buraya yazarım deterjandan mı yumuşatıcıdan mı kaynaklanıyor anlamış olursunuz.

• Selamlar . LG F1479FDS kullanan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CANGO17

Selamlar . LG F1479FDS kullanan varmı?

GUZEL CIHAZ KORE MALI
  • Selamlar. Evet Kore malıymış. Allah ın izniyle F1479FDS yi aldım. Kısmetse bugün ilk defa kullanacağım. Darısı ihtiyacı olanların başına .
  • LG F1479FDS nin resmi.

EVİNİZDE HANGİ MARKA ÇAMAŞIR MAKİNESİ VAR VE MEMNUNMUSUNUZ
  • quote:

LG F1479FDS nin resmi.

hayirli olsun guzel tercih

• Lazpanyol teşekkürler. Sağol.
  • quote:

LG F1479FDS nin resmi.

biz de bundan alcaktık, birebir değil sanırım ama benzerdi. memnun musunuz?
  • quote:

aslında kutuda sadece yeşim ve mavisi kalmıştı ama bilindiği gibi kutuda kokan çamaşırda koktuğu gibi kokmuyor daha yoğun oluyor o yüzden beğenmedim onları açılmamış koli açıp mor ve kırmızısına baktım mor en iyisi gibi geldi ama şişede hacı şakir gibi kokmuyordu yaw

Ozaman yeşil ile değişim yaparlar inşallah bi de mavisinin kokusu nasıl tam olarak neye benziyor

klasik mavi vernel aynısı ama daha kalıcısı

• Selamlar Çakma Zippo . Daha ilk yıkamayı yapıyoruz. Şimdilik memnunum.
  • quote:

Selamlar Çakma Zippo . Daha ilk yıkamayı yapıyoruz. Şimdilik memnunum.

hayırlı olsun servis yüzü görmeden kullanın inş
  • 
Sayfa: önceki 338339340341342
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.