Şimdi Ara

Evine Gittiğim Arkadaşımın Yaptığı Büyük AHLAKSIZLIK !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün bi arkadaşımın evine gittim işte saçımı falan yıkadım yapacaktı beraber dışarı çıkacaktık. bunun bi one million marka parfümümü vardı onu hafiften biraz sıktım kendime oo parfümde güzelmiş kanka dedim ve başladım sıkmaya kaç kere sıktığımı hatırlamıyorum neyse dedim bi son kez daha sıkıyim dedim. sonra işte koltuk altı, karın bölgesi, göğüs bölgesi, kulak arkaları, boyun, omuz, sırt neredeyse pantolonuma bile sıkacaktım tepkisi ne olacak merak ettim gerçek bir dostmuydu merak ettim paranın lafını edecekmi acaba merak ettim.. En sonunda şakayla karışık NE YAPIYORSUN KANKA YAA dedi bana.. Ben ona gittiğimde mesela kendi parfümünden 2 kere sıkar oda bana vermez yani kendi sıkar. Sonra bende aldım parfümü 1 fıs yaptım yeter gidelim dedim. Sonra dedi NE OLACAK YAABİR PARFÜM DEĞİL Mİ ? VERİRİM PARASINI DEDİM. bu başladı o senin pazardan aldığın 5 tl lik parfüm değil onun ne oldugunu biliyonmu sen kaybol git evimden falan diye kırıcı ithamlarda bulundu

• Hatasız dost arayan dostsuz kalır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhalil

Hatasız dost arayan dostsuz kalır

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dragonborn Targaryen

quote:

+1

ciddi ciddi cevap vermişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hot Tamale !

quote:

Orijinalden alıntı: Dragonborn Targaryen

quote:

+1

ciddi ciddi cevap vermişler

• çocuk haklı ben olsam seni camdan aşağı atardım öldüğünü görüncede cebinden cüzdanını çıkarır son kalan paralarınıda alırdım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • csb
  • bende baslikta arkadasin sana tacizde filan bulundub sandim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konunun amacını anlamayanlar olmuş.

http://forum.donanimhaber.com/m_77444414/tm.htm
  • Dostum herşeyin bir sınırı vardır 10 kezde sıkılmazki yeminle ben olsam (arkadaşlarım beni bildiklerinden bu tip şey yapmazlar) şakayla karışık küfürle evden atardım
  • OKUMAYIN
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.