Şimdi Ara

|| EVGA EU: ÜYELİK, ÜRÜN KAYIT, PUAN KAZANMA VE KOD PAYLAŞIMI KONUSU || (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
319
Cevap
18
Favori
14.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teşekkürler hocam, ürününüz hayırlı olsun. listeye ekledim, faturayı yüklemeyi unutmayın.
  • Merhabalar

amazon.com dan alınmıs evga ekran kartının oyun hediyesi mail adresine gelmedi

bu konuda ne yapabilirim canlı chat e yazılınca

sadece telefon ile destek verebiliyoruz bu konuda fln diyorlarmıs nereye ne şekil mail atmam gerekir the witcher 3 oyun kodu için
  • normalde oyun kodu mail ile gelmesi gerekir diye biliyorum.
    bunun dışında anca canlı chat aklıma geliyor, onlar nreye mail atılacağını açıklar eğer gerekiyorsa.

bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar bilgi paylaşır mutlaka.
  • Merhaba,

RushComeBaby - YLB37VL6AT
  • Merhaba,

Desper.İbanez 0UD4LXQEVZ ekler misiniz? Teşekkürler
  • Merhaba arkadaşlar,
    Bir EVGA ekran kartını kayıt etmek istiyorum fakat "Country purchased" yazan kısımda Amerika yok? İlk mesajdaki anlatımda yer alan resimlerde satın alınan ülkeyi istemediğini fark ettim, yeni eklenen birşey heralde bu ülke olayı. Satın alınan yeri Amazon yapıyorum, ülkede Amerika yok. EU'dan US sitesine geçiyorum, bu sefer de serial no'yu girdiğimiz yerde uyarı çıkıyor ve EU'dan kayıt etmemi istiyor. Ne yapmam gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreDZ -- 9 Mayıs 2015; 1:43:00 >
  • bu durumda ülke olarak Türküye yazabilirsiniz hocam, sorun değil, zaten faturada her şey belli.

bu arada liste güncellendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 9 Mayıs 2015; 6:36:59 >
  • merhaba arkadaşlar forumdan EVGA GTX980 satan arkadaş var diyelim ürünü aldım ondan fatura yok diyor ama içinden vektron garanti belgesi varmış ben bu ürünü alsam eu.evga üzerinden kayıt yaptırıcam sonuçta fatura olmıycak peki nereden alndığı kısmına ne yazacağım bilginiz varmı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enja -- 17 Mayıs 2015; 22:33:25 >
  • enja kullanıcısına yanıt
    Daha önce kayıt edilmiş olan 2. el ürünü mü alıyorsunuz ?

Fatura yok ama içinde Vektron garanti belgesi varmış kısmı pek tatmin edici bir açıklama değil açıkçası. Fatura yoksa uzak durmanız daha iyi olacaktır. Kayıt ve RMA esnasında talebi yapılınca mağdur olmanız söz konusu olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nessarien -- 18 Mayıs 2015; 2:29:26 >
  • Nessarien kullanıcısına yanıt
    faturası yokmuş hocam sadece garanti belgesi varmış vektrona ait sıfır jelatinli ürünmüş ama hadi aldık diyelim eu.evga ya kaydı nasıl yapıcağız nereden alındı kısmına ne yazıcağım orası düşündüriyor beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enja -- 18 Mayıs 2015; 2:33:30 >
  • enja kullanıcısına yanıt
    Faturası olmayan kart mı olur yahu hem vektron garantili hem faturası yok ? Benim aklım almıyor böyle bir saçmalığı. Gerekçe nedir peki ? Siz bu soruyu sorunca ne yanıt veriliyor size ? Yine refurbished ürünleri mi kakalıyor birileri forumda yoksa vergi hırsızlığıyla nam salmış kişiler yine yasalara aykırı iş yapıp kart satışına mı girişti diye insanın aklına gelmiyor değil... Aman aman, dikkat edin bence üç beş kuruş kar edeceğim diye kendinizi riske atmayın böyle şeylerle. Elinizde detaylı bilgi varsa pm ile bana aktarın bakalım neyin nesiymiş...
  • durum Nessarien arkadaşımın da belirttiği gibi biraz tuhaf hocam ve anlaması zor.
    bence kendi iyiliğiniz için bunu alım yapmadan önceden açıklığa kavuşturmanız iyi olur.

genel olarak sorunuzu cevaplamak gerekirse, bir ürünü fatura yüklemeden de kayıt edebilirsiniz.
    lakin bunun şöyle bir dezavantajı olabilir, olası bir garanti durumunda sizden kart ile birlikte faturayı da isteyebilirler.
    zaten EVGA'nın kayıt esnasında fatura yüklemeyi önermesi de kullanıcıya kolaylık amaçlı, "elindeyken yükle ki yıllar geçtikçe ne olur ne olmaz" diyorlar bir nevi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 18 Mayıs 2015; 8:07:27 >
  • Eksen bilgisayardan evga supernova g2 850 gold waat psu aldim.evgaya kayıt oldum.urun hediye vs kazanabilirmiyiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu an için bir promosyon yok hocam PSU'larda, hemen kayıt ettiğiniz için 10 yıl garantiye sahip oluyorsunuz.
    hayırlı olsun, iyi bir seçim olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

şu an için bir promosyon yok hocam PSU'larda, hemen kayıt ettiğiniz için 10 yıl garantiye sahip oluyorsunuz.
    hayırlı olsun, iyi bir seçim olmuş.

Niyeyse aklım rm serisi psuda kaldı rm 850 waat benim gözüme daha güzel daha caf çaflı gozukmustu ama seçimi mi ? Evga supernova 850 waatt g2 gold psu dan yana kullandım.

• Yararlı bir başlık olmuş elinize sağlık.
    Bugün ben de dün almış olduğum 750 G2 güç kaynağının montajını yapıp, ardından unutmadan ürünü kayıt ettim . Tabi Affiliate Code kısmını da boş geçmedim.
    Bu da benim Affiliate Code - Bağış Kodum: D0AWRH77X0
  • ekledim hocam, hayırlı olsun.
  • sahafiec kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim daha iyileri sizin olsun.
  • Amazondan gtx 980 alanlar batman ve witcher in kodlarini kullanirken nvidianin sitesinde turkiye`yi mi seciyorsunuz.

• Güzel konu, bilgilendirme için teşekkürler.

SuperNOVA G2 850W ve GTX 970 FTW+ için kullandım.

Affiliate Code: 9O4R7BC1PU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 29 Mayıs 2015; 0:11:44 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.