Şimdi Ara

Evet anlatıyorum, hikaye var içeri -->

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
4
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstanbulda oturuyorum, şu anda lise sondayım anlatacağım olay lise 1 de gerçekleşti. Şu an allaha şükür iyiyim hiç pskolojik bir sorunumda yok. şimdi arkadaşlar okuldan eve dönüyorum okulun servisi beni bıraktı eve girdim evde her zamanki gibi kimse yok yaklaşık 1.30-2 saat ders çalıştım ardından pc de takıldım annemler falan geldi eve işten, alışverişte yapmışlar poşetleri içeri taşıdım. Saat 19:00 - 20:00 gibiydi. Odama geçtim pcye geri geldim o zaman mmo oynuodum (world of warcraft) çok bağımlı yapıo adamı oynayanlar bilir ama ben alışmış gibiydim pek bağımlısı olmuyordum, yinede hastasıydım saatlerce oynayabilirdim.. Evet o günde öyle yaptım zaten tv izledim, wow oynadım cips kola derken saat 01:10 gibi bi şi. biraz atıştırcak bi şey alayım diye mutfağa çıktım. Mutfakda kendime soslu mısır tabağı hazırlarken salonda tıkırdılar geldi. çok korktum, çünkü ben zaten kafayı yemiş bi insanımdır, böyle şeylerden çok korkarım çok tırsarım bi şey olmasa bile. tıkırdı geldiğinde mısır tabağını çabucak hazırlayıp koşarak odama geçtim odamın kapısını kapadım kilitledim ışıkları kapadım sırf bilgisayarın ışığı yanıyordu.

Pc oynamaya devam ettim (şimdi arkadaşlar diyecek soslu mısırla nasıl pc oynuosun ıyy iğrençsin die :D soslu mısırı ben kaşıkla yerim :D) 02:00 gibi yataga gececem dedim gectim uykumda vardı odamın önüne koltuğumu falan çektim kitaplarımı koydum ( kapı kilitli olmasına rağmen ) camı sonuna kadar actım falan.. iyi yattık güzelce uyudum, o tıkırtıların hırsız olduğunu bilei düşünmedim ama benim öyle garip batıl düşüncelerim vardır rahat etmek için kapının önüne barikat kurdum. saat 5 gibi kalktım, daha doğrusu kaldırıldım. Biri kapıma vuruo kalk oğlum kalk laan! die işte kalktım, niye barikat kurdun dedi babam bana naptın böyle dedi nie yaptın dedi. üstüste soru sordu işte baba öyle dedim geçiştirdim noldu dedim eve bi baktım, her yer dağınık her şey ortada her yer açılmış ev bildiğiniz yağmalanmıştı.. Sonra işte hırsız girmiş git polisi ara falan dedi babam. ben anneme dedim ara die neblim ne diyeceğimi bilemedim polise :D babam evde kafayı yiodu sordu sen hırsız oldugunu biliomuydun nie oyle kapanı kapattın falan dedi işte olayı anlattım babam pek inanmadı. kapıyı kapatma nedenim hırsız oldugundan deildi halbuki. benim pskopat düşüncelerimden dolayı. babam işte dedi öyle şeymi olur manyak beni uyandırsaydın bi polisi arardık die azarladı.

Hırsız pek çalacak bişi bulamamış zaten. televizyon tüp bilgisayarları bulamamış belliki acemi bi hırsız takırtılardanda belliydi. babamların odaya girememiş, salon-mutfak ve kitapların bulunduğu gelişigüzel kimsenin takmadığı bi odaya girmiş. bi kaç eşya almış şimdi söylemeye gerek yok yaklaşık 2bin lira değerinde.

Babam sonra geldi dedi canın sağolsun tamam falan filan, annem zaten hiç takmadı neyse hırsız girdikden 2-3 gün sonra her gün barikat kurup yattım camda sonuna kadar açık bağırırsam insanlar duysun die :D işte pskopat ben neyse bu olaydan 1 hafta sonra bu kadar pskopata bağlamamaya başlamıştım, daha rahattım. Barikat kurmuyordum en azından cam hala açık. Benim bi arkadaşım vardır ismine Fevzi diyelim (gerçek ismini veremem k.bakmayın) o arkadaş benim en iyi kankamdıri liseden arkadaşımdır. Biraz salakça bi çocuktur, o zamanlar öyle düşünüodum, yani saat 2 de birini arayabilir, okul başlamadan önceki gün saat 4 de falan sohbet etmiştik telefonda. neyse bu aradı yine, saat 1-2 arası. İşte tipik arkadaş muhabbeti yaptık, o muhabbet banada çok iyi geldi beni gevşetti rahatlattı işte hırsız olayını anlatmıştım ona okuldan sırf ona anlatmıştım ( o başkalarına anlattıysa bilmem :D ) sordu rahatmısın iyi uyku çekiomusun die bende evet evet düzeliyorum falan dedim. Yarın okula gelcenmi dedi bende yok gelmicem dedim işte böyle, gitmiodum o aralar ( hani sınavlar bitmiş oluo yaza girioruz ya o aralar kimse okula gitmio)

Neyse işte, 2-3 gün daha okula gitmedim, artık okulun son haftasına girmiştim bizim fevzide devamsızlıktan ötürü okula gidiodu, okula gittim derslere falan girdim test çözdüm biraz işte öyle çalışkan bir öğrenciyimdir ben genel olarak. Neyse okulda bizim dolaplarımız vardır bazılarınınki kilitli bazılarınınki açık, kitaplar çanta telefon vb oraya koyarız. ben dolabımı açtım ders matematik kitaplarımı aldım defterleri vb, derse girdim. NOT : Fevziyle aynı sınıfta değilim, derse başladık bi 10 kişiydik (normal mevcut 22) defterimi açtım not alıyorum falan sayfayı doldurdum diğer sayfaya geçtim bi yazı çıktı karşıma. Yazıda ilginç, el yazısı değil bilgisayarda yazılmış oraya bantla print edildikten sonra yapıştırılmış. Yazıda ''O, benim'' yazıodu. normal bi insan gibi hangi o, hangi o dan bahsedio demedim aklıma hemen hırsız geldi. Fevzi bana mal mal şaka yapıo dedim. Sinirlendimde, böyle bi olay üstüne adama şaka yapılırmı? Neyse işte fevzi deememin nedeni şuydu : Benim dolabım kilitli 2 tane yedek anahtarım var biri evde, biride fevzidedir. Anahtarımı unuttugumda ondan olayım diye ona verdim. E bu herif dolabımı açıp öyle bişi yapmış olabilir die düşündüm. Neyse sinirlendim. Fevziye gittim dedim olum ne bicim şaka bu die böyle şeymi yapılır kafayı yedim pskolojik olarak karanlıkta duramıom tek başıma sen ne bicim saka yapıon die azarladım..

Fevzi abi valla ben yapmadım allah rızası için beni suçlama başkası yapmıştır bunu, bu işin şakası olmaz falan dedi. Ben inanmadım, başkası yapmamıştır, çünkü anahtar başkasında yok. fevziyle konusmayı kestim ve yaz tatiline girdik, fezviyle konusmadık karneleri aldık çıktık servise bindim eve geldim kimse yine yok, (annemler işte her zamanki gibi) işte ben pc ye kola cips soslu mısır üçlüsüyle abandım :D O gün böyleydi sonra dışarı çıkmak istedim. Köpeğide aldım çıktım. Dışarda bizim sitede bi bankta oturdum. Fevziden mesaj geldi, abi nasılsın die, (barışma çabaları). Cevap vermedim düşündüm nie böyle bişi yaptı fevzi sonra kendime dedim ulan tamam affetcem nolcak alıştım zaten hırsız olayına pekde etkilemedi şaka beni die kendimi tatmin ettim fevziyi aradım konustuk falan. Ben o konuyu acmamama rağmen fevzi abi ben yapmadım valla ama kimin yaptığını tahmin ediyorum dedi. YA fevzi bırak tamam kim yaptıysa yaptı şaka bitti pskolojimde normal bosver önemsemiom dedim. Fevzi sonra yine konuyu tekrar açıp abi ben kimin yaptığını sanırım biliyorum dedi.. Kim? dedim, bu soruyu ciddi ciddi sormadım söylesinde kurtulsun die sordum çünkü fevzinin sallayacağını biliodum anahtar tek onda vardı çünkü. Sonra fevzinin yanıtı ilginçti. "Abi dedi, valla bana inan dedi allahın ismini hep azına aldı, ben dolabını acmadım dedi. okula baban geldi dedi, baban dolabı actı bir seyler yapıodu, ben ona merhaba dedim, oda bana merhaba die geri selam verdi. nie gelmediğini sordugumdada pskolojisi biraz bozuk sonra gelecek dedi. bende herhalde kitap falan alıo defterlerini topluo die düşündüm sonra hiç bi defter almadan çıktı" Fevzi kısacası babamın bunu yaptıgını düsünüo. ben fevziye inanmadım, manyaklık yapıo die düşündüm pskopata bağlamış dedim kendimce. Hem babam nie bunu yapsınki manyakmı? yok. değil. fevziye inanmış gibi yapıp telefonu kapadım. Ama aslında içimde hiç inanmadım çünkü fevzinin biraz manyak biri oldugunu biliodum. yine benle dalga gecio die dusundum, ve yazın onla hiç görüşmedim.

EDİT 1 (Devam)

Neyse işte şöyle böyle yaz bitti. Tatil için Çanakkaledeydim, (memleket). Fevziyle hiç görüşmedim, oda beni aramadı.. Lise 2 ye geçtim fevziyle aynı sınıfa düştük. Bu durumdan iğrendim, çünkü okulda benim pek bir arkadaşım yoktu sırf fevzi ve 3-4 kişi daha. onlardan biriyle aynı sınıftaydım. Fevziyle konuşuyordu, sanırım benim hakkımda... Fevzi hikayemi hemen hemen herkese anlatmıştı. Garip garip bakmaya başladılar bana, ama hiç kimse bi soru bile sormadı. Sinirim bozuldu, insanlar hep bana bakıodu kafayı yedim. sonunda fevziyle konustum dedim nie anlatıyorsun herkese falan filan. oda hiç bişi anlamamış gibi ne? dedi ilk sonra git işine dedi aptal. böyle mal oldugunu bilseydim hiç arkadaş olmazdım senle dedim ve aramız açıldı

Aramız açıldıgından beri çocuğun işi gücü ben olmuştum garip.. arkadaşlarını bana karşı dolduruyordu, hayatı bendim resmen beni okuldan attırmak istiyordu. hocalara gereksiz şikayetlerde bulunuyordu şu bu.. insanlarda fevzi sanki allah mış gibi onun her dedigini ciddiye alıyorlardı.. bu aptal okulun ogrencileri benim hic umrumda olmadıgı icin onlarla hic ugrasmadım, hiçte üzülmedim açıkcası, ailem yanımda oldu :) umrumda deildi evet başkalarının benim hakkımdaki görüşleri ama fevzinin bu kadar ugrasması ve hayatının ben olması ve benimde hic bisi yapmıo olmam sinirimi bozdu.. Fevzi bana kafayı yedirtti, ciddi söylüyorum bana kafayı yedirtdi.. ve bi nevi beni depresyona soktu. Hayatı bendim, özel numaralardan beni arıodu, defterlerime ayıp ayıp (anlarsınız ya :D) şeyler çiziyordu. işi gücü bendim dolabıma küfür yazmıştı bi kere. Hocalara hiçde şikayet etmiyordum mal gibi görünmemek için ama acaip sinir depoluyordum

Neyse eve giren hırsız yakalandı. sitenin güvenlik kamerası aracın plakayı yakalamış, uzun süren aramalar sonucunda arabanın yeri bulunmuş, derbent die bir yerde bulunmuş ama eşyalarıımız satılmış ve parası yenmiş bile.. neyse hırsız sonucta yakalandı artık evde rahattım. ama okulda kafayı yiyordum, 2-3 gün hastayım numarasıyla okula gitmedim. gittigimdede her sabah fevzinin okulda olmaması için allaha dua ediyordum. onu görünce yine bütün moralim düşüyordu ve hatta kafayı yiyordum. ama fevzi benle ugrasmaktan hep zevk alıyordu...manyak herif. neyse kendi kendime fevziyle barışmam lazım die karar aldım. yoksa bu işlere devam etcekti ve ben bu durumdan harbi sıkıldım.. ondan napıp edip fevziyle arkadaşlığı bağladım, ilk 3-4 gün biraz soğuktuk ama eski halimize geldik kankaya bağladık. He bu arada ben mutlu değilim bu durumdan çünkü fevzi nin o kadar yaptığından sonra benim barışmam saçmaydı. sinirlendim kafayı yedim...

Neyse okul gezisi oluo bizim her yıl, tarihteki konumuzda osmanlı devleti oldugundan okul gezisi bursaya. fevziyle gitmeye karar verdik, bi otobüsle çıktık yola okulla. 3-4 tanede hoca var (amma var:D adamlar yararlanmaya gelmiş :D) neyse ilk otele gitmedik bursayı gezdik akşam kalmak için okula gittik. benim kaldıgım odada bi ben varım bi fevzi bide bi arkadaş daha onada kamil diyelim. ben fevzi kamil odada kalıyoruz duş alcaz teker teker tabi burdaki duş bildiginiz duş değil başka amaç var orda bilmem anlatabildimmi :) neyse duşları aldık temizlendik ve yatcaz saat 23:00 gibi hocalarda 00:00 dan önce yatmanız gerek die bizi uyarmıştı bide bu konuda ciddiler saat 12 olunca odaları geziyorlar. neyse biz yattık ama yattıgımdada fevziye büyük bir sinir besliyordum, suna bi ders vermeliyim diyordum... neyse ders vermek için telefonumu aldım kulaklığımı taktım, alarm kurdum ve kulaklıkta yattım :) neyse sabah 4-5 arası gibi kalktım banyoya gittim, ama çok tırsıyorum şimdi bu adam bunu görür falan yakamı bırakmaz diye. banyoda işte yüzümü falan yıkadım sonrada napsam napsam die düşünürken aklıma ilk fevzinin valizi geldi. valizi açtım içindeki paraları aldım hemen hemen hepsini. telefonunudamı alsam dedim başucundaki sonra tırstım görür mörür die hiç bulaşmadım. paraları hiç bir yere gizlemedim bu paraları bulur mulur tırstım makasla parayı kestim kesebildigim kadar sonra banyoya attım üstünede sifonu çektim. sonra dogruca yataga ve uyudum

Sabah 8 de hocalar otel alarmı oluo telefondan hocalar bizi oyle kaldırdı. her şey normalmiş gibi davrandım. aşağı kata kahvaltıya indik. bol bol karnımızı doyurduk. ama çok tırsıyordum tabi acaip vicdan azabı çekiyordum. hemen hemen planı kafamda hazırlamıştım ama, paranın yoklugu farkedilince nolcak die. güzel plan yapmıştım kendime amerikan filmi gibi :D neyse hocalar dedi kahvaltı bittiginde saat 9:30 da otobüs hazır olcak bilmem şuraya gitcez falan filan bizim kahvaltı bitti, hep beraber odaya çıktık. telefonları parları alıoduk, fevzi mevzuya geldi, ilk başta laaan dedi. sonra

EDİT 2 (Devam)

Sonra bize bi baktı olum nerde falan kamilde hemen kendinden kuşkulanmasın fevzi die abi nasıl ya nasıl gider hemen hocalara söyleyim, falan dioduki fevzi olum şaka yapıonuz dimi bak valla korkuom şu an kalbim küt küt küt küt verin şu paraları dedi, ikisini sonra bana baktı abi valla ben öyle şaka yapmam ciddi bi konu bu beni biliosun dedim, titredim biraz.. fevzi dedi olum bi yere mi koydum acaba yoook, koymadımki e kapı kilitli zaten siz sakladınız dimi falan dedi kamille ben allahın adını azımıza aldık, yeminler ettik, her şeyin üstüne falan, birlikte odada aradık sonra fevzi yok işte yok falan die söylenmeye başladı..
    Kamil dediki abi ya burda ya da hocalarda dedi. (çünkü kapıyı ya bizim kart ya da hocaların kartı açabilio) işte sonra beraberce baktık otobüs geç kalktı, hoca bütün herkesi sorguladı ama fevzi paranın ya bizim aldıgımızı ya da hocaların aldıgını dusunuodu, ama eminimki özel olarak benden kuskulanıyordu

neyse para da vardı baya bi 300tl gibi. fevzi çok sinirliydi, bense korkuyordum. okuldan atabilirdim, ama kamilde vardı ve hiçbi kanıt yoktu ortada. kanıt çıkar die fena halde tırstım.. konu üzerinde pek de konusmamaya calıstım.. fevzi benden kuşkulanıyordu, geziye biz gitmedik, güya fevziye teselli olcaz. neyse işte hocalar falan parayı bulamadı. kamilde hep hocalar bişi yaptı valla onlar yaptı!! falan diodu, fevzi kuşkulanmasın die yılışık, pişkin herif. fevzi anası babasıyla gorustu iste soyle boyle dedi falan filan. anası babası hocalara çok fena kızdı.

Akşam olmuştu saat 21:00 gibi bütün okul bizi konusuodu, fevzi bi türlü uyumuyodu ben uykuya daldıgımdada hala ayaktaydı. tırsıodum bişi yapcak die neyse.. hani alarm kurmuştum ya o yine çaldı, iptal etmeyi unutmuşum saat 4-5 arası hepimiz uyandık. Fevzi olsun kamil olsun olm noluo falan dediler, bende kıvırdım işte erken kalkacam beyler bugün dışarda yürücem biraz falan dedim. kusra bakmayın uyandırdım dedim. Bu olay beni çok korkuttu çünkü fevzi kuşkulanmış olabilirdi. neyse parkta gezerken karşıma fevzi çıktı ulan dedim nabıon burda dedim, gel bi konusalım dedi fevzi. nie bunu yaptın dedi.. benden senden neler çektim okulda bilionmu, bu onun yanına bi hiç dedim. Hayır hayır ben bişi yapmadım sen manyaksın manyaksın dedi fevziş.

Fevzi olayı ogrendikkten sonra bir tane cisim gordum, hayal goruom zannettim ama gercekmis harbi havada ucusan bi cisim, fevzi olum bu ne dedim, ben yapıom ddedi. s**kt*r lan *h*as*kk*tr bu ne laaa die bagırırken arkadan bi yaslı amca geldi ismine Zonek. Ey evlat, fevziyle ugrasamazsın cunku fevzi benim ogulum o yarı insan yarı *** dedi. bende nee yok artık falan filan derken zonek şimdi ondan özür dile falan dedi, bende o anda bi bismillah çektim zonekin bi bacağı kırılıverdi. zonek dediki ne bunu nasıl yaparsın bana? nasıl soyledin onu falan dedi bende bida dedim bu sefer diğer bacağı koptu,ama uctugu icin bi sıkıntı olmadı. sonra zonek ben ve fevzi belgrad ormanındaki hayvanlardan zoneke bacak bulmaya çalıştık bacağı bulunca bende bi ***'le evlendim ve çocuğum da melez oldu su anda emekliyim. (işte csb böyle olur arkadaşlar benimki yalan değil ne cin var ne bisi )

Neyse cidden fevziyle parkta konustuk falan, sonra kamilde cıka geldi büyük ihtimalle yine kendini haklı cıkarmaya geldi. Fevzi benim yaptıgımı kamile soylemedi, nedense

Devamı gelecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ADP+P -- 19 Ağustos 2013; 17:31:49 >

• Okuyan arkadaşlar çıkarsa devamını anlatacağım. Hikayenin sonunda kanıt gösterecem. Doktor reçeteleri, okul kaydımın değişmesi, ailecek çıktığımız haber gibi. He soracak olursanız şu anda iyiyim anti-depresanlara devam
  • bece fevzi degil sen salaksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evat devamını yazdım

Orijinalden alıntı: Byvagabond

Sözlük mü burası yazsana hepsini la

çok uzun bir aya biter böyle ve insanların yorum yapmasını istiyorum direk anlatsam sıfır yorum gelir
    hem sözlükle ne alakası var onu anlamadım kelime limitimi var?
    İmza,el yazısıyla ismini yazmaktır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rou

okuyayım mı beyler değer mi?

bence değer bide gerçek bunlar onu belirteyim

Orijinalden alıntı: ADP+P

quote:

çok uzun bir aya biter böyle ve insanların yorum yapmasını istiyorum direk anlatsam sıfır yorum gelir

Tmm kardes mobildeyim takip ediyorum devamı ne zaman ? Merak ettim :)

quote:

Orijinalden alıntı: ADP+P

quote:

Tmm kardes mobildeyim takip ediyorum devamı ne zaman ? Merak ettim :)

Her gün saat 15:30 da gelir devamı :)

• Okuruz
    Takipteyiz
    Bekliyoruz

• Belki akşama sıkılınca yazarım devamını bakmayın oyle 15:30 da kesin gelio yazı bi kere ama onun dısında arada bir atarım
  • csb olduğu çok belli tamam güzel csb de bari gerçek deme

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.