< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5C67CB8A5 -- 19 Kasım 2017; 15:26:9 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5C67CB8A5 -- 19 Kasım 2017; 15:26:9 > |
Hocam , kasa saç kalitesi çok düşük oluyor.Bir kaç kez sök tak yerler yalama oluyor.O fiyata ben olsam zalman alırım.
Kasa diyip geçmemek lazım. Statiklenme vs sorunlar çıldırtıyor insanı. Eskiden ucuzdu ama bu fiyatlara nasıl alan çıkıyor bilemiyorum.Gerekirse uzay montaj kullanırım genede bunu almam. |
Kasaları çin markası golden field adlı firmadan alıyor.
|
Geçen dene everestin 600 wattlik bronze psu yanan psu yerine aldım. Tabi genelde araştıran biri olarak pek araştırmadan aldığım psu nun bir önceki 750watlik termaltakein kasasında gelen psu sundan kalitesiz
olduğunu farkedince kendime okkalı bir küfürü çaktım. Peki olay ne ? Gtx560ti ekran kartını genelde oc lu kullanırım(çok oyun oynamam word of tanks dışında). Bu kart eski psu ile 1ghz core clock stabil gören karttı. Fakat şimdi imkansız. Hatta karta voltajı arttırdığım da stabil hızlarda bile çakılıyor. Demek ki neymiş ucuz etin yahnisi olmazmış. Aslında gerçek 600watt bronze bir psu bırak560ti i bugün1080ti i bile besleyebilir... Almayın,aldırmayın ![]() |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conqueror26 -- 4 Kasım 2017; 8:39:56 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 5 Kasım 2017; 14:40:24 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okidoki64 -- 5 Kasım 2017; 18:46:49 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FDA1336A -- 5 Kasım 2017; 23:6:6 > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumu -- 5 Kasım 2017; 22:47:20 > |
|