Şimdi Ara

Evelyn !?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • bu gün aldım direk mobadaki en popüler builde bakarak dizdim falan bu nedir ya ne düzgün damage ne düzgün sustain nede düzgün can karşıdaki tryn ve jax bi güzel ezdiler oyunu 2-7-5 bitirdim ve kendini bişey zanneden adamlardan küfür yiyip report edildim derdimide anlatamadım pişman oldum aldığıma :((

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Server: East
  • jungle dene inviz ile güzel gank atarsın ve slowlarsın spell olarak exhaust al 1 tanesini diğeri malum
  • stunu varken iş yapıyordu.Onun sayesinde kill alabiliyordun gank attığın zaman.Ama şimdi onuda kaldırdılar karakter bir işe yaramaz oldu.Gene çok iyi oynayıp iş yapanlar vardır ama normal bir oyuncunun iyi bir oyun çıkartması çok zor.
  • aslında iş yaparsın belki demek bile bu karakteri eskiden maini olan ben için ağlama sebebi =) jungle git ama mid blue ihtiyacı olmaması gerekiyor malesef =) kasıcaksan ad kasma yani stun varken ad olurdu braz şimdi hiç şansın yok =) mejas çıkarak denediğim jungle buildi var evelyn su haliyle iş yapıyosun ama şu şarkıyı ezberletiyor insana == O ESKİ HALİNDEN ESER YOK ŞİMDİ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ruhundaydı Galatasaray
  • Şimdi zamanında oyunu yeni öğrendiğim dönemde 7-8 killden fazlasını alamazdım.Sonra eve ile tanıştım.Her maç 30 kill alıyordum.Oyunu bildiğiniz taşıyordum.Ama her maç eve görürdünüz.Nedeni ise OP olmasıydı.Evet eski halinden eser yok ama useless değil.Aksine kıvamında bir karakter.Hybrid kasıcaksın.Bam bam kafalarına gömeceksin.Oyun başını iyi atlatırsan tabi.
    Lee Sin Skin
    14 yıl önce açıldı
    malphite replikleri
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Reginald geçen kötü oynadıkları maçta herkesi zorluyordu.Almayı düşünüyordum ama neyse beceremem ben onu

Orijinalden alıntı: Reney

bu gün aldım direk mobadaki en popüler builde bakarak dizdim falan bu nedir ya ne düzgün damage ne düzgün sustain nede düzgün can karşıdaki tryn ve jax bi güzel ezdiler oyunu 2-7-5 bitirdim ve kendini bişey zanneden adamlardan küfür yiyip report edildim derdimide anlatamadım pişman oldum aldığıma :((

1- hero nu geri ver

2- bidahaki sefere hero yu almadan önce bi danış bize hee ? senin yararına olur o bakımdan yani

Orijinalden alıntı: Reney

bu gün aldım direk mobadaki en popüler builde bakarak dizdim falan bu nedir ya ne düzgün damage ne düzgün sustain nede düzgün can karşıdaki tryn ve jax bi güzel ezdiler oyunu 2-7-5 bitirdim ve kendini bişey zanneden adamlardan küfür yiyip report edildim derdimide anlatamadım pişman oldum aldığıma :((

valla ben bizim takımda evelyn varsa kesinlikle alt+f4 çekiyorum ya da birinin kapatmasını bekliyorum.

"It's true you cannot kill ideas.Ideas do not die."

THOMAS SANKARA
  • 2010 aralıkda almıştım o zamanlarda fenaydı. Artık minion gibi dolaşıyor ortalıkta. Gerçi geçen aram da gelmişti bana fena oynamamıştım.Ama q su çok az vuruyor görünmezlik süresi azaltıldı, e sinin stunu gitti. Çok nerf yedi ya yazık oldu evelynn'e:D

Origin: RQ7_ErdeM

PSN: berserkmonkee

BattleTag: BerserkMonk#1867
  • alıp aldığıma pişman olduğum herolardan biri birde twisted fate de almıştım onların parası olsa simdi kolayca lee sin alabilirdim :)
  • Gayet eğlenceli ve iyi bir champ sadece biraz oynayıp iyice kavramak gerekiyor E skillinde hayvan gibi AP ratio var %100 yanlış hatırlamıyorsam Jung gitmek daha mantıklı 6 Lv de hem hızlı hem görünmez başlarda 125 verip hemen almazlar pembiş ward tabi normal game de

All I wanna do is Lose Control !

.
  • Eve iyidir. Sen bu konuyu açtıktan sonra eve oynadım. İlk dorans ring ile hemen otlara girip fb aldık. Sonrasında adamlar 125lik wardlardan koymaya başlayınca oracle ile hepsini yıktım. Skorum 8-1-4 yani eve hala viable. (Ap oynadım.)

"Think you're a dragon slayer? Comehere and try."
  • o en iyi buildler her zaman en iyisi değil oyuna göre build yap bir builde bağlı kalma.Bence eğer evelynde crep kesmeyi tamamen unutmalısın 5 ms bot mejai+ap itemleri tamamen assasin olarak düşün bizim taktik üstte 1 kişi kalır(jungler yok) alta lvl1 gank giderim %90 fb alırsın tabi altın duruma bağlı ordan ortaya gidip ortayı rahatlatırsın sonra adamlar kaçmamışsa tekrar bota sonra b ye gidersin tavsiyem bot pot ama mana potuda al evelyni sadece ganker olarak düşün diğer türlü ben oynayamıyorum rankedda da evelyn tavsiye etmiyorum

Aldığımda nerf'lü almıştım.Bi kere ortalarda görünür dolaşmayacaksın.Q'su çok az vuruyor diyolar ama her saniye atabiliyorsunuz bunu unutmayın.Ayrıca E bence çok iyi bir nuke ve armor kırıyor.Ultisinin de Master Yi.ninkinden farkı yok.Phantom ve warmog a gülebilirsiniz ama bence phantom un verdiği as-ms warmog un verdiği inanılmaz hp - hp regen sizi daha dayanıklı yapıyor.

Teamfight başladıktan sonra görünmez bir şekilde aralarına girip canı az olanı almak bu heronun asıl görevi.Gerçi high eloda pek fazla iş yapmaz.Bi oracle a işi biter.Bu mantıkla gidersek twitch de almayın.

Orijinalden alıntı: yalnız3

verdiğing ipye yazık keske mundo alsaydın mundo gibi champ varmı manası yok solotopun kralını oynar tank offtank kasarsın ultisini demiyorum artık

mundo'ya sorceress boot kas q ile tek atarsın.
  • Evelyn dominiondaki en guclu champion, cunku hizli bi oyun dominion. Aslinda evelyn guzel bi champion ama kasmasi asiri zor, hele early game iskence gibi, jungle yapmakta asiri zor dominion harici is yapicagini sanmiyorum

Orijinalden alıntı: frrozen

Evelyn dominiondaki en guclu champion, cunku hizli bi oyun dominion. Aslinda evelyn guzel bi champion ama kasmasi asiri zor, hele early game iskence gibi, jungle yapmakta asiri zor dominion harici is yapicagini sanmiyorum

Evet dominionda aşırı derece op olabiliyor evelynn.Ama normal oyunda da iyi bir takımla gayet ezebilir bence..
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.