Şimdi Ara

EVE GİREN FAREYİ YAKALAYAMADIK ACİL YARDIM (5. GÜN) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
282
Cevap
15
Favori
19.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bizim evede girmisti 1 sene durdu ufak findik faresi terasta duruyodu genelde ama iceri.girdigide oluyodu sonunda kapan kurduk ustune bisey koymadik gecerken ustunden gecmis 2 saatde bitti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kurmadığımız düzenek kalmadı abi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

• quote:

Orijinalden alıntı: Ingrid

quote:

Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

Valla hepsini izledim hocam izlemediğim video kalmadı

• Fare yapıştırıcısı yap bir kartona üstüne de ağır bişey koy kaçamasın.Biz yaptık çok işe yarıyor 2-3 tane fındık faresi aynı anda takılmıştı.
  • Bizimki lağım faresi at büyüklüğünde.
  • Yak mutfağı kiki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam al eline saç spreyi yada deodarant diğer elinede al çakmağı gir mutfağa ses yap vur bir yerlere korkudan çıkar sonra sprey çakmak ikilisini üstünde uygula hayvanın yanarak can verir başka çare kalmamış

• High Hopes. H kullanıcısına yanıt
    Hocam sorun şu ki biz içeriye girince gözükmüyor yaratık biz yokken ahkam kesiyor.Girince sanarsın hiç bir şey yok.
  • Youtube de vardı ergenler fare yakalıyor diye ipucu:çocuğun yüzende inci maskesi var bol küfür gülmekten izliyemiceksin link atardımda bende hağla kapalı youtube

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Afr0oo kullanıcısına yanıt
    Mutfağın fotosunu görürsek daha iyi fikirler çıkabilir

• gollatr kullanıcısına yanıt
    Saldırmıyor mu bunlar ?
  • Yarin koyacam hocam

• Afr0oo kullanıcısına yanıt
    AS:DD:AS:DASD gece gece iyi güldüm.
    Biber gazı ile etkisiz hale getir.
  • ömürlerinde hiç kedi görmeyen fareler bile kedi fotoğrafları ile göz göze gelseler dahi hareket edemezler.Bence evi kedi fotolarla doldur.Çıkamaz dışarı açlıktan ölür
  • quote:

Orijinalden alıntı: gollatr

Ben diyorum hocam sopayla yapıcan o işi gördüğün anda allah ne verdiyse

En iyi yöntemi arkadaş söylemiş yukarıda en ilkel yöntem bu görünse de en etkilisi budur.Şöyle sopayı güzelce kalın bir gazete kağıdına saracaksın bantlayacaksın sonra gördüğün anda karşılıklı vs yapacaksın.Birde lağım faresi demişsin bu sipidi gonzales doğru düzgün göremez genellikle koku ve sese geliyor ve oldukça tehlikeli insana saldırma ihtimali var.İlaçlama ekibi nasıl çözemedi olayı orasıda ayrı bir muamma güzelce kafanı gözünü ısırılacak yerlerini kapatıp eline sobayı alıp dalacaksın mutfağa Allah ne verdiyse geçireceksin.

• fareyi kovala yapışkan koy etrafa 8-10 tane illa bir tanesine düşecektir. Ona göre kovala test ettim onayladım.. Yıllardır bu işi yaparım... Profosyonelim...

İsteyene bu konuda özelden destek veririm...
  • bysecox kullanıcısına yanıt
    Hocam iyi dedin de sorunun cevabını kendinizde belirtmişsiniz sese çok duyarlı olduğundan kapıyı açtığımız an ortada hiç bir şey görünmüyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: YüzüğüKayıpFrodo

ömürlerinde hiç kedi görmeyen fareler bile kedi fotoğrafları ile göz göze gelseler dahi hareket edemezler.Bence evi kedi fotolarla doldur.Çıkamaz dışarı açlıktan ölür

Ufak fındık faresini zamanında yakalasın diye bir kedi attıydık yanına Farenin elinden kediyi zor aldık Ortalık cins kedi dolu resmen işini layıkıyla yapan kedi bulmak zor
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.