Şimdi Ara

EVE GİREN FAREYİ YAKALAYAMADIK ACİL YARDIM (5. GÜN) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
282
Cevap
15
Favori
19.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çıkmadı hocam kurmadığımız düzenek kalmadı birazdan ss ekleyecem :)
  • ev kacinci katta?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deve Katili

quote:

Orijinalden alıntı: Afr0oo

quote:

Orijinalden alıntı: HsynBkts

ateş yakın mutfağın ortasında o zaman gider işte

Hocam kesin olacaksa yakalım diyoruz bir kısmını olmadı komple en sonunda mutfağı yakacam.

Adam mutfagi yakacak ya bir fare icin ustteki ortaya yiyecegi seylerden koyun yapissin fikri iyi olabilir ancak takip etmeniz lazim

Abi farenin büyüklüğü sincap kadar lağım faresi sitede doğalgaz çalışması vardı girmiş öyle yemek siparişi vermiştik o 30 sn arada atlamış evin içine direk mutfağa yönelmiş mutfakta yiyecek hiç bir şey yok ama savaş alanı gibi.Buzdolabı var ve tahta dolaplar dün çatal çekmecesinden çıktı bizim bile kullanmadığımız çekmece bir açtık orda siyah bir şey vurduk sonra zıpladı kaçtı başka bir deliğe girdi .Olmadı evi değiştircem abi ilaçlama ekibi geldi ilaçladi etti daha da ölmüyorsa ben napıyım daha psikoloji kalmadı evde.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Deve Katili

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HsynBkts

ateş yakın mutfağın ortasında o zaman gider işte

Hocam kesin olacaksa yakalım diyoruz bir kısmını olmadı komple en sonunda mutfağı yakacam.

Adam mutfagi yakacak ya bir fare icin ustteki ortaya yiyecegi seylerden koyun yapissin fikri iyi olabilir ancak takip etmeniz lazim

Abi farenin büyüklüğü sincap kadar lağım faresi sitede doğalgaz çalışması vardı girmiş öyle yemek siparişi vermiştik o 30 sn arada atlamış evin içine direk mutfağa yönelmiş mutfakta yiyecek hiç bir şey yok ama savaş alanı gibi.Buzdolabı var ve tahta dolaplar dün çatal çekmecesinden çıktı bizim bile kullanmadığımız çekmece bir açtık orda siyah bir şey vurduk sonra zıpladı kaçtı başka bir deliğe girdi .Olmadı evi değiştircem abi ilaçlama ekibi geldi ilaçladi etti daha da ölmüyorsa ben napıyım daha psikoloji kalmadı evde.

İlaclama ekibinin yapamamasina zaten cok sasirdim. O zaman yapacak bir sey yok ya geleneksel yontemler ya da tasinmak

• Rena34 kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi hocam sitede doğalgaz çalışması var onun bokuna girdi herhalde 3. kat evimiz. Karşı komşuda kapıda çöp bırakıyor ona da sallayacam valla.
  • Ya o ev fareninse.farede sizi evden atmak için hain planlar yapıyor olabilir yediğiniz yemeklere dikkat edin zehir koyabilir içine

• Deve Katili kullanıcısına yanıt
    Fare yüzünden taşınırsak adama gülerler ya Antalya' da bir arkadaş yok mu yardım edecek valla yemek su yol her şeyi karşılayacam hayrına artık ne isterse :)
  • En iğrendiğim olaydır.Eve bi kere girse taşınırım herhalde Kapan + yapışkan iyidir.Yapışkanı koyduğun şeye peynir vs.de koy.Mutfakta doyuyorsa kolay kolay yemez onu.Ayrıca yapışkanlı karton vs.nin yanına ağırlık koy ki kaçamasın mahluk.Fare zehiri karıştır peynire.Muhtemelen nalları diker
  • quote:

Fare yüzünden taşınırsak adama gülerler ya Antalya' da bir arkadaş yok mu yardım edecek valla yemek su yol her şeyi karşılayacam hayrına artık ne isterse :)

Ucak bileti ve otel masrafi dahilse geliriz hocam neden olmasin saka bi yana gecmis olsun isiniz zor

• Pastası var fare onu yiyo sonra kuruyup kalıyo

• Hepiniz yataklara yada koltuklara çıkın fare ortaya çıktığı anda gidin o odanın kapısını kapayın sonra ayakkabılarınızı giyin ve odayı basın ama dikkat edin fare dışarı kaçmasın(girmeden kapının önüne hafif bir set çekerseniz olabilir) sonra fareye ölümüne mokoko

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silenforce -- 2 Nisan 2014; 23:03:51 >
  • quote:

Çıkmadı hocam kurmadığımız düzenek kalmadı birazdan ss ekleyecem :)

Ben başka bir arkadaşa yazmıştım o mesajı ama fark etmez size de sordum sayın siz.
  •  EVE GİREN FAREYİ YAKALAYAMADIK ACİL YARDIM (5. GÜN)

En iyi yöntem budur. Denendi onaylandı :) Belki 20 kere
  • Ben diyorum hocam sopayla yapıcan o işi gördüğün anda allah ne verdiyse
  • Abi söylediklerinizin hepsini yaptık biraz önce de tencereler yere düştü onun sesi geldi bir an girip gangbang yapcaz suçüstü
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardaakadir

Abi ne korkuyosunuz.50 de 1 kutleli hayvan ne yapcak sana,sadece ustune kosar.Sanki kafana atliycak

bakınız: karadul

Karadul (Latrodectus mactans), Theridiidae familyasından zeytin tanesi gibi siyah ve parlak örümcek.

Genellikle karanlık yerlerde, tavan aralarında yaşar. Sekiz gözü vardır. Karın bölgesinde tepeleri birleşik iki üçgene benzeyen kum saati gibi bir işaret bulunur. Ortalama 10-12 mm büyüklüktedir. Bazı Güney Amerika ülkelerinde sık rastlanır. Ağ tuzakları kurarak avlanır. Çaprazvari tellerle ördüğü ağın ortasında kısa bir tünel bulunur. Burada böceklere pusu kurar.

Dişi, çiftleşmeden sonra çoğu zaman erkeğini yediğinden dolayı karadul olarak da bilinir. Dişisi, kuvvetli bir zehire sahip olmakla beraber, sokmasından kaynaklanan rahatsızlık abartılmaktadır. Zehri, bir insanı öldürebilecek kadar tehlikeli olmasa da her yıl karadul ısırmasından ortalama 15 insan ölmektedir. Bu köpekbalığı ısırmasının 2 katıdır.

EVE GİREN FAREYİ YAKALAYAMADIK ACİL YARDIM (5. GÜN)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kalavun

EVE GİREN FAREYİ YAKALAYAMADIK ACİL YARDIM (5. GÜN)

En iyi yöntem budur. Denendi onaylandı :) Belki 20 kere

Eve gelen ekip özel hazelnutlu farenin en sevdiği madde olan bir yapışkan koydu fare onu 2 ye katlamış.
  • Nası bi faredir o yav? Kiraya ortak olsun hocam artık madem öyleyse
  • gollatr kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam en sonunda evi yakacam sonra itafaiiye arıcam abi yangın çıktı gelin diye komplo kurcam resmen o kadar illallah dedirtti yaratık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Orijinalden alıntı: ratch

Fareyi odada gördüğünde hemen o odanın kapısını kapat.En azından hangi odada olduğunu bilirsiniz.Bizim eve de girmişti bir kere.Oturma odasındaydı.Kapıyı kapadık.Orada kaldı.

Hala orada mı hocam? Hiç çıkamadı sanırsam.

Yok hocam.Bi odada görünce hemen o odaya kıstırdık.3 gün durdu öyle.Balkon kapısını açtık.Oradan gitmişti sanırım. Baya zaman geçti.Alahtan büyük bir şey değildi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.