Şimdi Ara

Evdeki Sesler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evde seslerden rahatsiz olan bir ben miyim? Elimden bir kaza çıkacak adeta,fazla mı takılıyorum bilmiyorum ama siz rahatsiz mısınız aynı konudan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sabah 2019 tytyi çözüyorum ablam açmış zil sesini son ses klavye sesi + wpde mesaj atınca sohbetteyken gelen o sesler hadi dedim az kaldı dayanayım başladı kahkahalı sesler atmaya çıldırdım en sonunda saydırdım bağırdım sustu sonra siz de öyle yapın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Evdekileri de anlamak lazım duvarlar çok inceyse TV nin sesi kısıkta bile olsa bağırmadan konuşsalar bile fazla olmasa da ses geliyor ben bu sorunu aktif gürültü engelleme olan bir kulaklık alarak çözdüm anc açıyorum alttan da ufak bi melodi gayet güzel oluyor. Tabi evde çok ses varsa hiçbi türlü sesi kesemez kulaklık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulak tıkacı alın hocam işe yarar.

• Camı açın. Dışarıdaki seslerle birleşince dikkat dağıtmıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • evde kısık sesle gelen televizyon sesi kadar sinir bozucu bir ses yok. camı açıyorum dışarıdan gelen daha gürültülü hiçbir ses bu kadar rahatsız etmiyor. neye odaklanıyorsan onu duyuyorsun bunu anladım

• aynı problem bende vardı ama msü’de de gürültü olduğunu görünce artık bir şey söylemiyorum yararıma oluyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kulakiçi kulaklığın varsa ve aktif veya pasif ses engelliyorsa onu kullan. Benimki pasif olarak kulak tıkacı gibi iş görüyor baya faydalı oluyor.

• Sizinkiler iyiymiş...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.