Şimdi Ara

Evdeki karanlık gölge

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
1.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biraz tırsarak açıyorum konuyu merak ettim benim gibi yaşayan var mı böyle bir şeyi.

10 dk önce duştan çıktım. Işığı kapatırken kafamı salona çevirdim. Kardeşimin gölgesini gördüm. Hızlıca balkon tarafına kaçtı.

Güldüm arkadan dolanıp beni korkutacak güya diye, çünkü kendini dışarıdaydı telefon açmıştı gelirim sen duştan çıkana kadar diye..

Karanlıktan çıkıp korkutacak tedirginliği ile yavaşça karanlık yerlere baktım saklanacağı ama yok. Balkona baktım yok. Odaya geldim yok. Mutfağa baktım..

Kısacası eve gelmemiş.. Annemi uyandırdım dedim böyle böyle. Besmele çek dedi yattı.

Gördüğüm şey göz yanılması değildi, ışık yansıması hiç değildi. Bildiğin hadif karanlık içinde bir insan gibiydi. Ama hızlıca uzaklaştı.

Şu an fazlasıyla tedirginim. Niye böyle bir şey oldu anlamadım

• Hocam dustan ciktiginiz icin yanlis gormus olabilir misiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevgiye10ölüme5

Hocam dustan ciktiginiz icin yanlis gormus olabilir misiniz ?

Valla anlamadım ki. Öyle olsa neden gidip kardeşimi arayayım her tarafta. Bi an düşündüm yanlış mı gördüm diye ama bildiğin gölge benden kaçtı balkon tarafına doğru.

Bilemedim valla. Belki de bana öyle geldi dicem ama şimdiye kadar neden öyle bir şey olmadı ? Bişi vardı ki anlık olarak gidip kardeşimi aradım
  • Karaderililerden olacak hâli yok. Göz yanılmasıdır büyük ihtimal.

• quote:

Orijinalden alıntı: Assassin2016

Karaderililerden olacak hâli yok. Göz yanılmasıdır büyük ihtimal.

Ben de kendimi öyle rahatlatmaya çalışıyorum şimdilik. Başka ne olabilir ki zaten. Öyle dağ başında ev değil zaten, boş da değil.

Ha eskilerden durumumuz çok kötüyken mezarlık üstünde dağ başında bir yerde oturuyorduk. Orada ciddi ciddi şeyler oluyordu. Evin içinde davul sesleri felan kömürlükten gelen. Evde tek ben varken halıda yürürken çıkan hışırtı sesleri.. Banyoda yine karanlık gölgelerin geçmesi gibi tonla şey..

Tek ben değil kardeşime de oluyordu, anneme de.. Evde tek başımıza kalamıyorduk..

Böyle şeyleri yaşamış biri olarak uzun zaman sonra böyle bir şeyin olması tahmin edebileceğiniz gibi korkuttu beni. Burada da mı dedim bi an kendime

• normal.

• Oradan bilinçaltınızda kalan bir şey olmuştur, tetiklenmiştir o da.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Karanlık ağ nedir?
    geçen yıl açıldı
    Karanlıkta gölge görme.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam hırsızdır sizi görünce balkona kaçıp atlamıştır yada yan cama geçmiştir bu kadar korkutmaın kendinizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: karıncayiyenkarıncayiyen

hocam hırsızdır sizi görünce balkona kaçıp atlamıştır yada yan cama geçmiştir bu kadar korkutmaın kendinizi

3. kattayım öyle atlanabilecek, yan tarafa geçebilecek bir yer de yok. Atlansa bile ses olurdu balkon tarafında.
    Belki de anlık göz yanılması veya ne bilim. Öyle pis, kapalı kalmış uzun zaman bir ev de değil ki, bazı varlıklar geldi diyeyim. Durduk yere niye olsun yani.
  • araba farı bi adamdan yansımıştır çok oluyo öyle silik bi ışıksa dediğğin gibi olur zaten no problem
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsungr522tr

quote:

Orijinalden alıntı: karıncayiyenkarıncayiyen

hocam hırsızdır sizi görünce balkona kaçıp atlamıştır yada yan cama geçmiştir bu kadar korkutmaın kendinizi

3. kattayım öyle atlanabilecek, yan tarafa geçebilecek bir yer de yok. Atlansa bile ses olurdu balkon tarafında.
    Belki de anlık göz yanılması veya ne bilim. Öyle pis, kapalı kalmış uzun zaman bir ev de değil ki, bazı varlıklar geldi diyeyim. Durduk yere niye olsun yani.

O zaman korkabilirsiniz geçmiş olsun hocam

• Şimdi daha iyiyim kardeşim geldi. Işık süzmesi belki çarpmıştır ne bilim olabilir yani
  • kardeşin eve gelmemiş, saat 03.31 hocam? o nasıl oluyor? ayrıca evdekiler kardeşin gelmedi demedi mi sana? yada sen bilmiyor musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ivenrec

kardeşin eve gelmemiş, saat 03.31 hocam? o nasıl oluyor? ayrıca evdekiler kardeşin gelmedi demedi mi sana? yada sen bilmiyor musun?

Kardeşim yeni eve geldi hocam dışarıdaydı. Annem uyuyordu. Ben duşa girdim eve direk gelip. Duştan önce kardeşimle konuşmuştuk. Ben gölgeyi görünce dedim bu erken geldi demek beni korkutacak...

Neyi anlamadın, onu anlamadım :S
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ivenrec

kardeşin eve gelmemiş, saat 03.31 hocam? o nasıl oluyor? ayrıca evdekiler kardeşin gelmedi demedi mi sana? yada sen bilmiyor musun?

Kardeşim yeni eve geldi hocam dışarıdaydı. Annem uyuyordu. Ben duşa girdim eve direk gelip. Duştan önce kardeşimle konuşmuştuk. Ben gölgeyi görünce dedim bu erken geldi demek beni korkutacak...

Neyi anlamadın, onu anlamadım :S

anladım hocam, kardeşinin kaç yaşında olduğunu bilmediğim için yaşı küçük sandım o yüzden dışarıda olması tuhaf gelmişti.
  • hic korkma. görürsen de korkma ( ciddiyim.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: VIPERBOLD2

hic korkma. görürsen de korkma ( ciddiyim.)

Ow hocam yapma. Böyle şeyleri beni çok korkutuyor. Bu gece bile rahat yatamam sanırım. Göz yanılması diye kendimi telkin ediyorum, öyledir sanırım.. Yoksa ne diye benim salonda öyle bir şey göreyim ki..
  • araba ışığı falan yansıyor bazen, çevredeki binalardan ışık yansımış da olabilir
  • quote:

quote:

Ow hocam yapma. Böyle şeyleri beni çok korkutuyor. Bu gece bile rahat yatamam sanırım. Göz yanılması diye kendimi telkin ediyorum, öyledir sanırım.. Yoksa ne diye benim salonda öyle bir şey göreyim ki..

belki de gordugun sey gercektir. balkondan uzak dur.

• quote:

quote:

genelde evde tek kaldığımda küçükken annemin ya da başka şehirde oturan akrabamın birisinin sesiyle beni çağırdığını duyardım bi odaya ancak odaya gittiğimde kimse yoktu ve bu her zaman olurdu sordum başkalarına da aynı şeyler oluyormuş genelde tanıdığının sesiyle çağırırlarmış. artık korkmam karanlıktan ve karanlığa uzun uzun bakmayı severim böyle halisünasyon etkisi yapar.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.