Şimdi Ara

Evdeki karanlık gölge (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
1.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vmaskesi

araba ışığı falan yansıyor bazen, çevredeki binalardan ışık yansımış da olabilir

evet olabilir, öyledir belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: VIPERBOLD2

quote:

Orijinalden alıntı: samsungr522tr

quote:

hic korkma. görürsen de korkma ( ciddiyim.)

Ow hocam yapma. Böyle şeyleri beni çok korkutuyor. Bu gece bile rahat yatamam sanırım. Göz yanılması diye kendimi telkin ediyorum, öyledir sanırım.. Yoksa ne diye benim salonda öyle bir şey göreyim ki..

genelde evde tek kaldığımda küçükken annemin ya da başka şehirde oturan akrabamın birisinin sesiyle beni çağırdığını duyardım bi odaya ancak odaya gittiğimde kimse yoktu ve bu her zaman olurdu sordum başkalarına da aynı şeyler oluyormuş genelde tanıdığının sesiyle çağırırlarmış. artık korkmam karanlıktan ve karanlığa uzun uzun bakmayı severim böyle halisünasyon etkisi yapar.

aynen bendede olurdu her zaman hatta bı keresınde cagırdı cagırdı en sonunda cıgık atarak ( yanı dıgerlerıne gore daha fazla ses cıakrarak ısmımı soyledı ) cagırdı hayatımdakı en korktugum anlardan bırıdır

• Dini inancin nedir bilmiyorum ama eğer o tarz şeyler görürsen odanin işiğini aç, Bi besmele çekersin ve '' inna lillah ve inna ileyhi raciun '' der Allahim yalniz senden korkarim tek güvencem sensin dersin bildiğin bi kaç dua varsa onlari oku odana sağina soluna üfle ve rahatlamaya çaliş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ffaattii07

Dini inancin nedir bilmiyorum ama eğer o tarz şeyler görürsen odanin işiğini aç, Bi besmele çekersin ve '' inna lillah ve inna ileyhi raciun '' der Allahim yalniz senden korkarim tek güvencem sensin dersin bildiğin bi kaç dua varsa onlari oku odana sağina soluna üfle ve rahatlamaya çaliş..

+1
  • quote:

quote:

quote:

Ow hocam yapma. Böyle şeyleri beni çok korkutuyor. Bu gece bile rahat yatamam sanırım. Göz yanılması diye kendimi telkin ediyorum, öyledir sanırım.. Yoksa ne diye benim salonda öyle bir şey göreyim ki..

genelde evde tek kaldığımda küçükken annemin ya da başka şehirde oturan akrabamın birisinin sesiyle beni çağırdığını duyardım bi odaya ancak odaya gittiğimde kimse yoktu ve bu her zaman olurdu sordum başkalarına da aynı şeyler oluyormuş genelde tanıdığının sesiyle çağırırlarmış. artık korkmam karanlıktan ve karanlığa uzun uzun bakmayı severim böyle halisünasyon etkisi yapar.

Ben ne zaman karanliga baksam degisik varliklar goruyorum. Ama direk bakinca degil. Bos bos bakinca 4-5 saniye beliriyorlar. İlk beni fark etmiyorlar ama fark edince gozumun icine bakiyorlar hep. Ama alistim artik. 10 senedir oluyor.
    Birde evde tekim,pc oynuyorum annemin sesini duyuyorum,beni cagiriyor. Tabi pc oynarken mala bagliyorum. O sesi duyunca cevap veriyorum,o da tekrar cevap vediyor falan. Sonradan anliyorum,kapiyi kitliyorum kulaklik ta takiyorum anca. Ama o zaman da sanki birisi surekli ensemde. Nefes hissediyorum. Omzumu cekistiriyor vs. Gece de oluyor bu.cok rahatsiz oluyorum bazen:(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• buhar kafa yapmış
  • Kara kedidir o kara kedi

• allahtan aydınlık gölge görmemişsin
  • Arabadan bir adama ışık yansımıştır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki de senin golgendir sen ona dogru yuruyunce mesafen kisaysa hizlican gidiomus gibi gelmistir ???

veya kus gecmistir isiga vurmustur insana benzetmissindir.

• Zed w atıp kaçmış qnq

• quote:

Orijinalden alıntı: fukox

quote:

quote:

quote:

Ben ne zaman karanliga baksam degisik varliklar goruyorum. Ama direk bakinca degil. Bos bos bakinca 4-5 saniye beliriyorlar. İlk beni fark etmiyorlar ama fark edince gozumun icine bakiyorlar hep. Ama alistim artik. 10 senedir oluyor.
    Birde evde tekim,pc oynuyorum annemin sesini duyuyorum,beni cagiriyor. Tabi pc oynarken mala bagliyorum. O sesi duyunca cevap veriyorum,o da tekrar cevap vediyor falan. Sonradan anliyorum,kapiyi kitliyorum kulaklik ta takiyorum anca. Ama o zaman da sanki birisi surekli ensemde. Nefes hissediyorum. Omzumu cekistiriyor vs. Gece de oluyor bu.cok rahatsiz oluyorum bazen:(

aynı şeyler banada oluyor ne var diye cevap veriyorum ses yok gidip bakıyom evde kimse yok bende cevap gelmezdı ama nefes olayı bendede oluyordu ve ayrıyeten geceleri aynaya baktığımda yüzümün değiştiğini fark ediyorum karanlıkta. dene istersen Aynalar cinlerin kapısıdır. orada baktığında bazı suretler görebilirsin ama fazla bakmaman gerek kafayı üşütürsün

• Böyle nasıl diyim karanlıktı. Beni görünce sanki hızlıca kaçtı. Benim gölgemle ilgisi yok kaç metre uzağımda.. Perdelerden dolayı öyle araba ışığı yansıması gelmesi de zor gibi. Aydınlık değildi çünkü karanlıktı.

Yoksa ne diye o anlık gidip kardeşimi arayım.

Neyse artık dualarımı edip yattım gece rahat. Kim bilir neydi
  • Eksik gusül abdesti vakası olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: boatswain

Eksik gusül abdesti vakası olabilir

Duştan çıkmadan almıştım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: boatswain

Eksik gusül abdesti vakası olabilir

Duştan çıkmadan almıştım

Saat gecenin 3ü4ü der odada bişeyimi unuttum ay ışığı açmadım millet uyanmasın diye koridorda baya uzun neyse yürüyorum evin bütün kapıları çat çat vuruyo halbuki hiç bi cam açık değil ceyra yaptı diyecem onların yaptığını adım gibi biliyorum ''ses çıkarmayın lan!!'' diye bağırdım kapıların çarpması durdu

kısacası korkma ha üç harfli olabilir gördüğün ama ALLAH istemediği sürece sana dokunamaz

• Beyler anlattığınıza göre sizde sıkıntı var @samsungr522tr @VIPERBOLD2
    Hele bu arkadaş csb değilse sıkıntısı büyük @fukox
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devlet-i Aliyye

Beyler anlattığınıza göre sizde sıkıntı var @samsungr522tr @VIPERBOLD2

Ne sıkıntısı kardeş ? Hayırdır ?
  • quote:

Konu disi olsaydi csb demenizi onemsemeyebilirdim ama burasi konu disi ozel"daha ciddi konular,daha ciddi cevaplar".
    Bu dediklerim 7/24 degil zaten. "ne zaman baksam" diyince biraz abarti olmus. Ozur diliyorum o yuzden. Geceleri sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: fukox

quote:

Konu disi olsaydi csb demenizi onemsemeyebilirdim ama burasi konu disi ozel"daha ciddi konular,daha ciddi cevaplar".
    Bu dediklerim 7/24 degil zaten. "ne zaman baksam" diyince biraz abarti olmus. Ozur diliyorum o yuzden. Geceleri sadece.

Cin sıkıntısı @samsungr522tr

Hocam daha önce kimseye göründünüz mü , bu işlerden anlayan alim birisine diyelim ? @fukox

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.