Hava çok sıcak ve tatil yapmak için boş vaktinizde yok ama durun ben size evinizde tatil olanağı sunuyorum ...
Evet buz dolabının kapağını yavaş bir şekilde açmaya başlayın oradan size hafif bir karayel gibi bir rüzgar sizi karşılayacaktır ondan sonra buz dolabının karşısında sinir bir şekilde 1 yada 2 saat durmaya çalışın mutlaka norveç semalarına ulaşacaksınız.
Yok ben bu tatili sevmedim daha soğuk bir ülkeye gitmek istiyorum diye söylerseniz hemen vakit geçirmeden bu sefer buzdolabının üst kapağını hemen açın orada sizi küçük bir buzul dünyası karşılayacaktır sizce kanada`ya geldik mi? bence hayır daha gelmedik çünkü kanadaya gelmemiz için oradada 1 saat beklemeniz gerekir, yolculuk sırasında içeceklerimizde buzdolabı tarafından karşılanacaktır...
1 saat beklediniz ve geldiniz şimdi , yok ya bu kadar yeterli değil ben daha uzak şöyle daha soğuk daha soğuk çok soğuk bir ülkeye gitmek istiyorum derseniz biraz daha aynı şekilde durmaya özen gösterin çünkü belli bir yolculuktan sonra kutuplara ve oradan alaskaya gidebilirsiniz.
Şu anki ortamım
Oda ışıksız soğuk ve loş pek güneş görmez 2 paket 1lt'lik dondurma,2 paket fıstıklı büyük cips Bir poşet dolusu korsan DvD film(Dayım'ın zabıta amiri arkadaşı getiriyor her seferinde bir poşet açılmamış dvd film getirir) 5+1 home theathre sistem açık film seçiyorum ev boş oda loş yek yek ye kumai yeke yeke...
quote:
Orjinalden alıntı: Yxhn
Şu anki ortamım
Oda ışıksız soğuk ve loş pek güneş görmez 2 paket 1lt'lik dondurma,2 paket fıstıklı büyük cips Bir poşet dolusu korsan DvD film(Dayım'ın zabıta amiri arkadaşı getiriyor her seferinde bir poşet açılmamış dvd film getirir) 5+1 home theathre sistem açık film seçiyorum ev boş oda loş yek yek ye kumai yeke yeke...
Süper bir ortam yerin de olmak isterdim
Logitech z-5500 ile müzik keyfi
DH'de takılmak
Abur cubur
Akşamları tak film izle ya da dizi mesela ben dün akşam PB'ye başldım
quote:
Orjinalden alıntı: Hatasız-Kul-Olmaz
quote:
Orjinalden alıntı: Yxhn
Şu anki ortamım
Tatil başından beri son saniyesine kadar hep pc başındaydım.Sanırım öyle devam edecek.Sabah 5 e kadar bilgisayar.Sonra camdan güneşin doğuşunu izler bi kaç yudum çay ya da kola içerim.Bi bakarım saat 6.Bazen abartırım 7.Sonra bir yatarım saat 2 de kalkarım...Hayatım,tatilim böyle monoton işte.
bu mu tatil ?yazın tatile kanadaya norveçe giden de ilk defa görüyorum.
sen bizi maldivlere götürecek bi formül sunsan?
quote:
Orjinalden alıntı: azturan
bu mu tatil ?yazın tatile kanadaya norveçe giden de ilk defa görüyorum.
sen bizi maldivlere götürecek bi formül sunsan?
Çalışıyorum üzerin de pek yakında dh'de
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme