Şimdi Ara

Evde şınav, mekik, squat programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mekik yerine karın bölgeleri için 4 egzersiz buldum onları yapacağım düz hesap olsun diye mekik yazıyorum.
    Ek olarak esnetme hareketleri yapacağım.
    Amacım vücut direncim, gücüm artsın. Bu şekilde çok bi kas olmayacağını biliyorum.
    Programı 2 gün çalışma 1 gün dinlenme şeklinde mi yapayım yoksa 1-1 şeklinde mi yapayım? Bütün hareketleri tek günde mi yapayım yoksa 1. Gün şınav, squat 2. Gün şınav, squat dinlenmesi + mekik şeklinde mi gideyim? 15-20 dklik bu vücut, bacak esnetme egzersizlerini dinlenme günlerinde yapsam dinlenme açısından bir zararı olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BAD8EBE29 -- 14 Ağustos 2019; 14:8:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Araya boşluk koymayacaksanız yine bir gün vücudun farklı bölümünü diğer gün çalıştırmadığınız bir bölümünü çalışabilirsiniz.
    1. gün squat karın 2. gün pull up dips 3. gün şınav chin up gibi, 2 hareket az gibi ama çıkarabildiğiniz kadar set çıkarır ve sonraki seferde artırmaya çalışırsanız baya faydası olur diye düşünüyorum.
  • sh33p3r kullanıcısına yanıt
    Amacım kas değil zaten vücut az direnç kazansın falan. Hiç yoktan iyidir diye düşünüyorum.
    Evet son sette hep maxa zorlamayı düşünüyorum diğer türlü nir yerden sonra olduğum yerde sayarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • havalar serinleyince çık dışarı barfiks ve dipsde ekle. karın hareketlerine plank side plank ekle. bunlar dışında evde sadece squat yapmak yerine plyometric egzersizler eklemeni tavsiye ederim çünkü şişman değilsen vücut ağırlığıyla yapın squat seni çok uzun süre idare etmez 50-60 tane squat yapıcağına 8 tane güçlü jump squat yapmak seni daha güçlü yapar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şınav ve barfiks çekemiyorum
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.