Şimdi Ara

Evde Kol Kası Yapmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
6.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaşım 22 Dambıl almayı düşünüyorum 1) günde kaç kere kol kası yapmam lazım 2) Kasların gelişmesi için yumurta iyi geliyormuş yumurtanın beyazı çok iyi geliyormuş yeğenim bol bol yiyor ve dambılla bol bol çalışıyor kol kasları baya gelişmiş 3) 2 tane dambıl 10 kg'luk almayı düşünüyorum 1 tane dambıl yetermi sizce tecrübelerinize dayanarak yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi beklliyorum teşşekürler

• Kaslarınız çok geliişmemişse eğer 10kg den başlamayın daha hafiflerden başlayarak arttırın. Ayrıca ben kendimden biliyorum bol bol egzersiz yaparsanızda gayet güzel kas oluyor yani. Yumurta falan da normal yedim öyle. Bol bol şınav çektim ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: handanovic

Yaşım 22 Dambıl almayı düşünüyorum 1) günde kaç kere kol kası yapmam lazım 2) Kasların gelişmesi için yumurta iyi geliyormuş yumurtanın beyazı çok iyi geliyormuş yeğenim bol bol yiyor ve dambılla bol bol çalışıyor kol kasları baya gelişmiş 3) 2 tane dambıl 10 kg'luk almayı düşünüyorum 1 tane dambıl yetermi sizce tecrübelerinize dayanarak yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi beklliyorum teşşekürler

Hocam dambılında faydası var kol kası için ama sana en büyük tavsiyem kesinlikle şınav çek. Eskiden 5 şınav zar zor öle öle çekerken şuan 30-35 şınav çekebiliyorum. Şınav omuzları + kolları gerçekten çok güçlendiriyor. Eğer Şınav+Dambıl yaparsan senin için çok faydalı olur

• ya benımde bu başlık altında bir sorum olsun mekik 150 200 arası yorulmada rahatça çekebılıyorum ama 1 taneyi bile zar zor ıkına ıkına çekiyorum duruşum düzenim herşeyim iyi dambıl çalısıyorum ama pek kolay kası yok bilek kasıylamı alakalı?
  • Sadece ön kol şişirmek pek hoş durmuyor

2 adet dambılla bütün vücudu çalıştıracak program tavsiye ederim

link :http://www.pazucu.com/dumbell_ile_calisma.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schsuppe

ya benımde bu başlık altında bir sorum olsun mekik 150 200 arası yorulmada rahatça çekebılıyorum ama 1 taneyi bile zar zor ıkına ıkına çekiyorum duruşum düzenim herşeyim iyi dambıl çalısıyorum ama pek kolay kası yok bilek kasıylamı alakalı?

1 tane şınavi demek istedin galiba.

Aynen bende Öyleyim mekik cok iyi yorulmadan çekiyorum ama şinav çekemiyorum nedense.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç çalışmamış biriysen 10kg çalışman zararlı ayrıca kaldıramazsında zaten 5kg alıp evde body programı diye aratıp başlayabilirsin ama tavsiye etmem bir süre sonra disiplin olmadıgından bırakıcaksın salona gitmeni öneririm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Barfiks ile karın kası
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben 19 yasındayım 2 tane 10 kglık aldım gunluk 30-45 dk calısıyorum kendıme calısma programı cıkardım arka kol omuz on kol vs vs 1 ayda yarım cm gelişti kol kasım devam ediyorm şuan
  • Sadece kol ameledede var.

Yapıcaksan bütün vücudu çalış sade kol neymiş la
  • Dambıl alacaksan 20kg lik ağırlık arttirip azaltabilecegin dökme Demir olanlardan almani öneririm,yapacağın belli hareketleride yarın eklerim mesajıma suan mobildeyim,ama bunun yanında beslenmeni ve dinlenmenide düzenli bir sekilde yapman lazım,hergun ağırlık çalışman sana yarar yerine zarar verir...

http://forum.donanimhaber.com/m_62433167/tm.htm

Bu Linkte Sana Yarayacak Bilgiler Mevcut Kardeşim...Kolay gelsin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurqaN91 -- 8 Aralık 2012; 12:20:26 >
  • Hee tabi direk 10kg ile başla sakat kal ne güzel...

Hocam bu işler ha deyince olmaz al sen bi 3 kilo çalış biraz 5 7 10 diye gidersin alıştıkça...

• Evi taşı hiç kası olmayan birisi olarak semt değiştirdik 4 günde hiç olmayan kaslar nası fırladı anlaşılır gibi değil
  • Spor yapmıyorum, kollarımın çapı 33cm. Şınav çek kolların güçlenir. Dambıl kullanabileceğine gerçekten inanıyorsan google üzerinden bir çok program bulabilirsin. Evde spor yapmak herkesin harcı değildir. Max. 3 gün sonra sıkılıp bırakıyor büyük çoğunluk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amon Amarth

Sadece kol ameledede var.

Yapıcaksan bütün vücudu çalış sade kol neymiş la

Evde Kol Kası Yapmak
  • 10 kg biraz fazla gelir en başta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Game-R

quote:

Orijinalden alıntı: handanovic

Yaşım 22 Dambıl almayı düşünüyorum 1) günde kaç kere kol kası yapmam lazım 2) Kasların gelişmesi için yumurta iyi geliyormuş yumurtanın beyazı çok iyi geliyormuş yeğenim bol bol yiyor ve dambılla bol bol çalışıyor kol kasları baya gelişmiş 3) 2 tane dambıl 10 kg'luk almayı düşünüyorum 1 tane dambıl yetermi sizce tecrübelerinize dayanarak yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi beklliyorum teşşekürler

Hocam dambılında faydası var kol kası için ama sana en büyük tavsiyem kesinlikle şınav çek. Eskiden 5 şınav zar zor öle öle çekerken şuan 30-35 şınav çekebiliyorum. Şınav omuzları + kolları gerçekten çok güçlendiriyor. Eğer Şınav+Dambıl yaparsan senin için çok faydalı olur

Hergün ölümüne şınav çeken biri olarak;

-Şınav en etkili olduğu bölge omuz,göğüsler ve trisepslerdir.Bicepslere sanıldığı kadar etkisi yoktur malesef

• Şimdi yanlış bilgi vermiş olmayım ama göğüs yayı da alırsan senin için iyi olur. Yayın gerginliğinden dolayı alt göğüs, kol, bilek, direk ön tarafına ne ad veriliyor bilmiyorum o kısım, üst göğüs , kanatlar ve sayamadığım bir çok kas çalışır. Yayla 20şerlikten 5 tekrar yapsan günlük yeterli olur. Zamanla sayıyı artırırsın.
    Üstteki mesajımda da belirttiğim gibi şınav kollar için daha iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRed

Sadece ön kol şişirmek pek hoş durmuyor

2 adet dambılla bütün vücudu çalıştıracak program tavsiye ederim

link :http://www.pazucu.com/dumbell_ile_calisma.htm

1 Dumbell'ım var nasıl yapacağım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.