Şimdi Ara

Evde fitness yapilirmi yoksa spor salonu şartmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar evde fitness yapıyorum 5 gün oldu tam olarak. İyi bir vücut yapma istiyorum hacım kazanmak ve kas kitlemi arttırmak istiyorum ve asıl sorum evde kas calisilirmi yoksa bir spor salonu şartmi.

Birde yağlanmadan kilo almam için neler önerirsiniz.

Not
    Ayarlanabilir dumbell şetim var onlarla çalışıyorum ve ek olarak mekik sınav plank squat hareketlerinde yapıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailyl -- 5 Şubat 2016; 21:47:31 >

• Evde bi noktaya kadar çalışırsın daha sonradan ağırlıkları arttırmak gerekir mesela ben evde çalıştım ilk zamanlar sırtım geride kaldı göğüslerim fazla gelişti çünkü bin bir türlü şınav hareketi yapabiliyodum barfiks falan imkanımda olmadığı için çekiş gücüm baya geride kaldı spor salonuna gidince dengelendi tabi sana tavsiyem evde bi temel oluştur sonra salona yazıl iyi olur hakan fitness diye bi kanal var evde hareketler gösteriyo ona bakabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailyl -- 6 Şubat 2016; 11:54:23 >
  • berkozino kullanıcısına yanıt
    Evde kaç ay çalışarak gelistin. Kaç ay evde çalıştıktan sonra salona gittin. Ve gerçekten evde çalışmanın faydası oldumu.
  • ismailyl İ kullanıcısına yanıt
    Sınav dönemimden önce bi 6 ay kadar çalıştım sınav döneminde hiç çalışmadım o bitincede salona yazıldım 1 yılı geçti salondayım açıkçası ilk başlarda çok daha iyi geliştiğin için evde iyi gelişmiştim fakat benim spor geçmişimde vardı kişiden kişiye göre değişebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ismailyl İ kullanıcısına yanıt
    Evde bilinçli bi şekilde çalışırsan ve iyi beslenirsen gerçekten faydasını görürsün ama bazı şeyleri araştırıp öğrenmen lazım
  • SweentLyy kullanıcısına yanıt
    Fitness ve body building hakkında yeterince bilgim var n
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • berkozino kullanıcısına yanıt
    Bende ramazan a kadar evde çalışmak istiyorum daha sonra salona yazilmsyi düşünüyorum
  • Evde rahatça çalışırsın, gerekli ekipman setini kurduğun da tabiki, salona ihtiyaç duymazzsın tabiki tek başşına evde motive olmak zor geliyor çoğuna
    Ancak evde gerekli ekipmanı kurmakta ufak sayılamayacak bir bütçe gerektirir. Şahsen ben ve eşim evde çalışıyoruz, ama dediğim gibi eksik hiç bir şey yok ilaveten 210kg toplam ağırlık plakasına sahibim, 0,5kg dan başlayıp 15kg lık plakalara kadar
  • Kütle kazanma kolay değil salon bir tık daha öndedir.
  • CESAJANS C kullanıcısına yanıt
    Ben de eve gecmeyi dusunuyorum. Kabaca ne kadara mal olur sizce? Kardiyo aleti olmadan bir rakam verirseniz sevinirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Ben de eve gecmeyi dusunuyorum. Kabaca ne kadara mal olur sizce? Kardiyo aleti olmadan bir rakam verirseniz sevinirim.

Net hesaplayamadım ama +1000tl plakalar, + 200-450tl civarı sehpa, z-bar düz bar, barbeller vs de 200-300tl civarı tutuyor Salondan en büyük eksik ise, en azından benim için söylüyorum, squad yada legg press yada lat pull down gibi egzersizleri modifiye etmek zorunda kalman
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.