Şimdi Ara

fitness spor salonu için ses donanım önerileriniz nelerdir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 320 m2 fitness 120 m2 studyo 80'er m2 lik spinnig ve pilates salonları için ses sistemi tavsiyelerinize ihtiyacım var.Fiyat/performans oranı ile hangi sistemi veya donanımları önerirsiniz.

     fitness spor salonu için ses donanım önerileriniz nelerdir



  • Bu tür sistemler için hi-fi ürünler çok elzem degil. Akustik ve db yeterliliği için hesap kitap ve proje üreten bir sürü yer var. Onlardan profesyonel destek alabilirsiniz.
    Bu listeyi bir gözden geçirin lütfen.
    LİSTE İÇİN TIKLA
  • Liste için teşekkürler.Fakat profesyonel destek alabileceğim bu tip yerlere başvurdum,malesef daha çok kazanç sağlayabilmek amacı ile uçuk rakamlarla karşılaştım,(30-40 bin euro gibi) neticesinde burası night club değil ,spor salonu ;daha makul fiyatlara kendim sistem kuramazmıyım.
  • Kurabilirsiniz elbet, ama önemli olan amaca hizmet etmekse asıl doğru olan bunu profesyonel ellere bırakmak. Ki.. maliyetler düşürülerek daha uygun teklifler verebilirler aslında. Neticesinde sizde bu yatırımın akabinde bir gelir elde edeceksiniz.

    Burda genelde hi-fi sistemler üzerinde evde kullanılan ürünler hakkında araştırmalar incelemeler dinletiler yapılıyor ve tecrübe ediliyor. Evlerde muazzam performans gösteren ürünler sizin spor slonunuzda aynı performansı göstermeme olasılığı yuksek.

    Evde kullanılan hop. kablo ve anfiler aynı performansı spor salonunuzda veremeyebilir diye düşünüyorum. Şu an içinse aklıma BOSE markası geliyor, yansıtmalı ses teknolojisi kullanması açısından başarı sağlayabilir muhtemelen. Ama benimsi sadece tahmin. Hala en saglıklısının bir ses teknisyeni ve büyük alanlara ses sistemi kurma konusunda tecrübeli insanlardan yardım almanız.

    Umarım saglıklı öneriler gelir. Sevgiler..




  • Kardeş İstanbul'daysan biz sana yardımcı oluruz. Biz bu işi yapıyoruz zaten ve çok makul aklı başında fiyatlara hatırı sayılır kalite ve güçte sistemler kurarız. Dilersen bana Pmail atabilirsin.
  • Teknika birader profilin pm kabul etmiyor,kontrol et istersen,yinede telefonu vereyim görüşelim.
    0216 488 24 24
  • Tamam temasa geçtik.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.