Şimdi Ara

EVDE FIRINSIZ PİZZA YAPIMI<BOL RESİMLİ> YENİ RESİMLER GELDİ--ENFES--! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
243
Cevap
71
Favori
20.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

quote:

Orijinalden alıntı: ^^chicken_translate^^

kim uğraşacak yaa, al keskinoğlu hazır tavuk döner, tavada yiyeceğin kadar kısmını ısıt, yarım ekmeği tost makinasında ısıt, arasına biraz salça sür birazda soğan koy, tavadaki tavuk etini dök ekmeğin arasına, yanında dost ayran veya le cola, ohh miss,,, en fazla 5 dakikada hazır

EVDE FIRINSIZ PİZZA YAPIMI<BOL RESİMLİ> YENİ RESİMLER GELDİ--ENFES--!

EVDE FIRINSIZ PİZZA YAPIMI<BOL RESİMLİ> YENİ RESİMLER GELDİ--ENFES--!

Allahu ekber

• Bu ne lan nasıl pizza bu,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Bu ne lan nasıl pizza bu,

tobe de
  • quote:

Orijinalden alıntı: gdraek

quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

quote:

Orijinalden alıntı: gdraek

Efsanevi bir konusu vardı bu ev yapımı pizzanın, o konudaki konuşulanlara göre yapıyoruz çok güzel oluyor.

benide bilgilendir

http://forum.donanimhaber.com/m_13427202/tm.htm

bu da güzelmiş yarın deniycem

• quote:

Orijinalden alıntı: S0N3R

birader altı nasıl oldu pizzanın yandımı çok ? altı yanmış pizza hiç hoşuma gitmiyor o yüzden soruyorum

Yağ koyarsan yanmaz
  • Mesajım bulunsun ne olur ne olmaz.
  • oha çok iyi olmuş valla eyvallah artık kendim bile yaparım
  • mesaj bulunsun yaparuk bi ara
  • Teşekkürler. sanırım birazdan deneyeceğim...
  • Mesajım bulunsun
  • En kısa zamanda etliekmek incelemesi yapacağım böylece Konyaya gelen yıllık turist sayısıda artmış olacak. Herkes pizzadan soğuyacak dominos batacak kuryeler uyanık dh lilerden kurtulacak.
  • Yarin yapcam canim cekti lae
  • Resimler guzel, canim cekti yapicam yarin
  • Güzel gözüküyor. Karnım da acıktı biraz aslında ama yarın denerim sanırım.

Şu resimleri de küçük resim olarak koyarsanız daha iyi olur, zira mobilden girenler vs. var
  • beyler denedim yalnız bu adamın ölçüleri sıkıntılı fincan hangi fincan sanırım türk kahvesi fincanı kullanmıs su bardagı varken niye fincan verirsin monyum.

benim gözlemlerim:

yaparken fazla kabardı biraz altı pişti üstü pişmedi çevirmek zorunda kaldım içi hiç pişmedi bu sefer ölçüler sıkıntılı

tadı güzel oldu bayaa yenebilir oldu ama dedigim gibi ölçüler tam olsa tadı efsane olur bu. bi daha denicem malzemelerle bakalım.
  • Bunun ici pismez... Hamur kalir.. İci pissin diye beklersen alti yanar.. Özet: tavada pizza olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marcoxx

Bunun ici pismez... Hamur kalir.. İci pissin diye beklersen alti yanar.. Özet: tavada pizza olmaz.

İlk önce tavada 10 15 dakika orta ateşte pişirilip ondan sonra tost makinasına alınarak tam olarak pişmesi sağlanır salça karışımında yağda varsa mükemmel pişer
  • quote:

Orijinalden alıntı: neyazsakki

beyler denedim yalnız bu adamın ölçüleri sıkıntılı fincan hangi fincan sanırım türk kahvesi fincanı kullanmıs su bardagı varken niye fincan verirsin monyum.

benim gözlemlerim:

yaparken fazla kabardı biraz altı pişti üstü pişmedi çevirmek zorunda kaldım içi hiç pişmedi bu sefer ölçüler sıkıntılı

tadı güzel oldu bayaa yenebilir oldu ama dedigim gibi ölçüler tam olsa tadı efsane olur bu. bi daha denicem malzemelerle bakalım.

Tadı gerçekten güzel ama evet ölçülerde kesinlik yok, dedim ya bizde yeni yeni öğreniyoruz işi Önceden 1 su bardağı yoğurt ile deniyorduk, böylesi daha iyi olunca fincana geçtik. Fincan da olabildiğine küçük olmalı, Türk kahvesi fincanı olacak. Yarın fincan resmi koyarım

Not: Altının pişip üstünün pişmemesi sanırım sizden kaynaklı. Tavanın üstüne kapakla kapatıp 20 dakika orta ateşte pişecek, ayrıca salam7sucuk gibi şeyler de küçük parçalar halinde olacak. Tava da çok küçük olmamalı, hamur biraz yayılsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kabuska -- 29 Ocak 2012; 23:46:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kabuska

quote:

Orijinalden alıntı: neyazsakki

beyler denedim yalnız bu adamın ölçüleri sıkıntılı fincan hangi fincan sanırım türk kahvesi fincanı kullanmıs su bardagı varken niye fincan verirsin monyum.

benim gözlemlerim:

Tadı gerçekten güzel ama evet ölçülerde kesinlik yok, dedim ya bizde yeni yeni öğreniyoruz işi Önceden 1 su bardağı yoğurt ile deniyorduk, böylesi daha iyi olunca fincana geçtik. Fincan da olabildiğine küçük olmalı, Türk kahvesi fincanı olacak. Yarın fincan resmi koyarım

Not: Altının pişip üstünün pişmemesi sanırım sizden kaynaklı. Tavanın üstüne kapakla kapatıp 20 dakika orta ateşte pişecek, ayrıca salam7sucuk gibi şeyler de küçük parçalar halinde olacak. Tava da çok küçük olmamalı, hamur biraz yayılsın.

tava küçüktü zaten pizza kendi üstüne kabardı

bir de hamuru baska türlü yapanlar var bu hamur tarifi çoilginç olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: A ®h Pozitif

quote:

Orijinalden alıntı: marcoxx

Bunun ici pismez... Hamur kalir.. İci pissin diye beklersen alti yanar.. Özet: tavada pizza olmaz.

İlk önce tavada 10 15 dakika orta ateşte pişirilip ondan sonra tost makinasına alınarak tam olarak pişmesi sağlanır salça karışımında yağda varsa mükemmel pişer

Resimlere bakarsanız üstünün piştiği açıkça görülüyor. Tost makinesine gerek kalmaz, resimdeki ölçülerde tava lazım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.