'ın sağladığı altyapısı sayesinde, şu anda sitede bulunan 28763 kişiye ve her ay 13 milyon kişiye, ürün videolarını, haberleri ve forumları 7/24, ışık hızında ve kesintisiz olarak sunuyoruz.
Hamuru:Ekmek yapma makinesinde hazırladık. Simbo'da pizza hamuru tarifi var. Elde hazırlama:1 su bardağı ılık suda, 1 tatlı kaşığı şeker eritilir, 1 yemek kaşığı toz maya(instant) eklenerek karıştırılır. 3 su bardağı unun ortasına tuz, bir kaşık sıvı yağ, şeker-su-maya karışımı eklenip, yoğurulur ve yarım saat-40 dakika dinlendirilir.
Malzemeler: (ekleme-çıkarma yapabilirsiniz, kekik vb. baharat ekleyebilirsiniz) 300gr rendelenmiş kaşar, salam, sucuk, sosis, zeytin, biber, domates, 4-5 tane mantar, salça
Dinlenmiş hamuru, yağlanmış tepsiye, sulandırılmış 1-2 kaşık salçayı da hamurun üstüne elimizle yayıyoruz
Kaşarın 1/3'ünü salçanın üzerine serpiyoruz
Malzemeleri, en üste kalan 2/3 kaşarı ekliyoruz
Fırında pişiriyoruz. Afiyet olsun.
Düzenleme:İmlâ
Paylaş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mllm -- 6 Şubat 2010; 19:29:28 >
Yalnızlık beni hayatım boyunca izledi. Barlarda ,arabalarda ,kaldırımlarda, dükkânlarda... Kaçış yok. Ben Tanrı'nın yalnız adamıyım. (Taxi Driver) Hayatta önemli olan ne kadar sert vurabildiğin değil, aldığın darbelere dayanıp devam edebilme dayanıklılığını gösterebilmendir. (Rocky) Eğer haberler doğru olsaydı, onları güzel kadınlara sundurmak zorunda kalmazdık. (Anonim)
şubat başlarında 94 kilo gördüğüm zaman hayatımdan, hamur, ekmek, cola, cips, şeker tatlı herşeyi çıkarttım. Şu an kilom 81 kilo ve spor yapıyorum. Bu pizzaların tadınızda özledim ama zayıflamanın verdiği mutluluk pizzanın verdiği tatdan daha doyurucu...:)
şubat başlarında 94 kilo gördüğüm zaman hayatımdan, hamur, ekmek, cola, cips, şeker tatlı herşeyi çıkarttım. Şu an kilom 81 kilo ve spor yapıyorum. Bu pizzaların tadınızda özledim ama zayıflamanın verdiği mutluluk pizzanın verdiği tatdan daha doyurucu...:)
herkese afiyet olsun
Ne güzel. Seni kutluyorum. Kararlı bir şekilde kararlarımızı uygulamak lâzım. Kilo başa bela.
Biz de ailecek 2-3 yıldır kola içmiyoruz. Kendi ekmeğimizi kendimiz yapıyoruz. Kış boyunca (tvde izlediğimiz bir profesörün uyarısı ile) hormonlu sebze yemedik. Sigaranın S'i bile eve uğramaz. Bazı kurallarla yaşamalı, çocuklarımızı da böyle yetiştirmeliyiz bence.
herkese afiyet olsun
Ne güzel. Seni kutluyorum. Kararlı bir şekilde kararlarımızı uygulamak lâzım. Kilo başa bela.
Biz de ailecek 2-3 yıldır kola içmiyoruz. Kendi ekmeğimizi kendimiz yapıyoruz. Kış boyunca (tvde izlediğimiz bir profesörün uyarısı ile) hormonlu sebze yemedik. Sigaranın S'i bile eve uğramaz. Bazı kurallarla yaşamalı, çocuklarımızı da böyle yetiştirmeliyiz bence.
hocam öle yaşanırmı.tamam sigarayı geç hormonlu sebzeyi geç ama kola onsuz olmuyor
Çullama olmuş walla kullanılan malzemelerde kereste afiyet olsun tepsinin yarısı gitmiş zaten
Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,
40ytl ye istersen 32 dilim pizza alabilirsin bence ucuza mal ettiğini sanmıyorum
Bunun elektiriği war suyu war ooo gorunmeyen bir cuval masrafı war
40 Ytl nerden çıktı? Bu bir tepsinin toplam maliyeti 10 Ytl'yi bulmuyor. 4-5 kişi rahatlıkla doyar. Senin bahsettiğin pizza dilimlerini de biliyoruz. Bedava verseler o pizzayı yemem.
hamuru fırından lamak daha iyi oluyor 3 ekmek hamuru 1 lira zaten 4 kişiya fazlasıyla yetiyor bunu da ben yapıyorum sürekli malzeme bol ama ne bulursam yani
herkese afiyet olsun
bu yazdıklarınıza katılıyorum ve tarif ile resimler için sağolun