Evde canım sıkıldı
-
-
Neden mezarlık?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Sessiz yer , böcek sesi bile yok
Hayatın gerçeklerini görüyorsun yan yana gömülmüş 1 yaşında 4 tane bebek mezarıda var 97 yaşına kadar yaşamış birinin mezarıda var
Ölüm tarihleri arasında 2 gün olan bir çiftin mezarıda vardı
Bide tam benim doğum günümde doğup 20 yaşında ölmüş birinin mezarıda vardı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
İyi yapmışsın ölümü her zaman hatırlamak lazım. Ve gerçekten doğum ve ölüm tarihleri fazlasıyla şey anlatıyor. Özellikle bebek mezarları çok kötü. Allah kalanlara sabır versin.
_____________________________ -
Ben hastanede hep hatırladığım için ölüm gerçeğini…
Zor iş ama kendine ben sadece yapmam gereken şeyi yapıyorum ne azını ne fazlasını de sürekli
Yoksa kendini sorumlu olmadığın şeylerden sorumlu tutarsın
Bazı şeyler üstüne fazla gelirse özelden dertleşebilirsin bu aralar millete anlattığım şeyler havaya gidiyor ciddi dinleyen birine benziyorsun en azından
O saatte gididlmez, gece 00'dan sonra gidilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 17 Haziran 2026; 15:54:12 >_____________________________ -
Matkapla mezar taşı delebilir miyiz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ drrah diyorum başka birşey demiyorum. -
Matkapla her seyi delebiliriz. Darbeli bosch matkap, kiz istemeye giderken cantadan cikartip duvar delerek kizi alllah'in emriyle isteyebiliriz
Darbeli matkap gibiyim bendimi çiğner aşarım
hangi çılgın bana zincir vuracakmış şaşarım
evlenmeden evlilik kitabı yazmış yaşarım
sen bir de hiltiyi gör duvar demem taşarım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ drrah diyorum başka birşey demiyorum. -
İyi etmişsin terapi gibidir şu ara yakınlarda olsa benim de bi gezip hayatın gerçekleriyle yüzleşmeye ihtiyacım var. Bir bu bir de engelli bireyleri görmek saçma sapan şeyleri kafama taktığımı yüzüme vuruyor bazen.
_____________________________ Steam ID:kassady
DH FORUM 2005 Üyesi -
Aynen
Böyle şeyleri görünce kendime hayat için rolün karakterin ve sorumlulukların neyi gerektiriyorsa onu yapıyorsun ne azını ne fazlasını diyorum
Sonrasında da yaptığım şeylerden dolayı ne böbürlenme geliyor ne de kendimi küçük görme
Kendinle tartışacak kadar zamanın yok
Ekskavatör bile kullanabiliyorum binayı yıkarım yeniden yaparım
Ekskavatore gerek yok ben bi omuz attım mı devrilir bina.
Derhal chatgpt kitabı yaz. Omuz atarak bina devirme platin yol haha
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 18 Haziran 2026; 8:35:9 >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt