Şimdi Ara

Evde Bira Nasıl Yapılır ( 13 TL Maliyet ) Müthiş Lezzetler (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.260
Cevap
69
Favori
51.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Filtreleme hiç yapmadım. Açıkçası gerek de duymadım ama denebilir.

İçilebilir stoklarımıza butik lager katıldı. Sondaki acılığı çok lezzetli. Odin ile birlikte güzel bir ikili oldu.

Profesyonel bir aşçıya birkaç farklı kit tattırdım. Sıralaması 1. Odin 2. Bock 3. Lager

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadobjk -- 29 Haziran 2022; 10:14:22 >

ara ölçüm aldığımda bir şişe ayırıp 2 gün gazlandırdım videodaki gibi oldu manyak iyi oldu yapım videolarım gelecek,

kanalımda soğutma için kendi yaptığım bir sistemimde olacak arkadaşlar

Evde Bira Nasıl Yapılır ( 13 TL Maliyet ) Müthiş Lezzetler
    Evde Bira Nasıl Yapılır ( 13 TL Maliyet ) Müthiş Lezzetleryoutube
    Sevgili Youtube izleyicileri, hobi çalışmalarımı uzun yıllardır hiç paylaşmadım. Şimdi, düşündüm, belki de yaptığım güzel şeyleri sizinle paylaşmak, benzer şeyler yapmak ve ilham almak istersiniz. Kanalımda hobi olarak ahşap-sıva-rölyef-kutu açılış-ürün tanıtım-araç bakımı-elektrik-elektronik-şiir-bilgisayar programları vb. Sizlerle birçok konuda paylaşmaya çalışacağım. Abone olursanız ve kanalımı beğenirseniz mutlu olurum ve daha fazlasını paylaşmaktan motive olurum, desteğinizi rica ediyorum. Dear Youtube viewers, I have never shared my hobby work for many years. Now, I thought, maybe you want to share with you the good things I've done, do similar things and be inspired. As a hobby in my channel, wood-plaster-relief-box opening-product promotion-vehicle maintenance-electrical-electronic-poetry-computer programs and so on. I will try to share with you on many issues. If you subscribe and like my channel I will be happy and motivated to share more, I ask for your support.
    https://www.youtube.com/channel/UCAJVddV40CDvp42fvFKiOXw

Samsung Note 4 - Panasonic PtAe7000 - Denon 3313ci - Polk Rti A9 - Energy Cf-70 - Energy C-10 Center - Panasonic Aktif Sub - Klipch Aktif Sub - PopCorn Hour C200 - Raspberry Pi3 ve Kodi - Xbox 360 - Specta Perde - butkicker koltuk bas düzeneği

• Herkese Merhaba

Kediköy mağazasından aldığım başlangıç seti ile 18. gün önce kurulumu yapmıştım. Dün şişeleme yapıyım dedim şişe kapaklarını kapatmayı bir türlü beceremedim. Sanırım set ile gelen şişe kapatma aleti bozuk olduğunu düşünüyorum. Biralar şişelerde ağzı açık kaldı. Sanırım kapağın yanlarından bastırmak için ortada bir yüzük olması lazım. Bu aleti kullananlar bilgi verebilir mi?

• kimyageray K kullanıcısına yanıt

+90 850 45 25

Kediköy Whats Up iletişim, sağlıklı bilgiyi oradan alabilirsiniz.

Ama şişeleriniz nasıl peki hangi markadan ?

Tuborg Gold şişeleri en sıkıntısız olanlardır.

Walla saçma sapan bişi olur, açıkçası ben artık Cam'dan soğudum Pet şişelere kurulum yapıyorum.

Sizin yerinizde şu an olsam onca emeği heba etmemek adına ( mikrop kapar / gazlanmaz vs. )

23 Tane şundan alır ve bunlara şişelerdim.

https://www.migros.com.tr/akmina-maden-suyu-1-l-p-7ab1db

veya

içi ziyan olmasın diye şu şahane şeyden alır / damacanaya aktarır ( gazsız zaten ) şişeleri yıkar kullanırdım.

https://www.migros.com.tr/uludag-limonata-nane-aromali-1-l-p-7afd16

Zaten artık hayatımdan tamamen CAM bira şişelerini çıkarttım;

Patlama riski

Taşıma zorluğu

Patlayınca her yerin cam olması

Kapatması / stoklaması

Hep dert arkadaş hep dert Evde Bira Nasıl Yapılır ( 13 TL Maliyet ) Müthiş Lezzetler 

100 tane PET şişe stokladım, seneye 2023 te kurulumlarım Pet'lere.

Ayrıca 12 litre kurdum pet şişelere şahane oldu. Acayip mutluyum.

Evde Bira Nasıl Yapılır ( 13 TL Maliyet ) Müthiş LezzetlerOlgu Erhanyoutube
    Evde Bira Pet Şişe Tavsiyesi
    https://youtube.com/shorts/nwVT6-J6Sx0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 1 Temmuz 2022; 16:6:58 >

• Herkese merhaba Forumda aradım ama bulamadım , gazlanma için kullanılan şekerini veya desktrozu katı halde her bir şişeye şeklinde mi kullanmak daha mantıklı yoksa az bir sıcak suda çözüp soğutup mayalanmış biraya şişelemeden önce katmak mı doğru arkadaşlar , daha homojen olmaz mı çözdürüp karıştırıldığında

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

İlk versiyon tavsiye edilir ve uygulanır. Homojenlik konusunda sorun hiç yaşamadım. İmkan varsa arada bir ters yüz edersiniz.

• Merhaba arkadaşlar elimde butik biradan alınma kova var. Malum havalar da ısındı makul fiyata kovanın sığacağı büyüklükte termal çanta nereden alabilirim bilgisi olan var mı? Butik biradakine 400 lira vermek istemiyorum açıkçası.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

''Umuyorum ki beni hatırlarsınız. Eniştenizi yakından tanıdığım gibi kız kardeşinizi de iyi tanırdım ve en az sizin kadar ben de onların yasını tutmaktayım. Ancak söylenildiği gibi ölmüş değilim, tıpkı sizin yiğeniniz gibi. Hayatta kalmasını sağlamak için onu gizlemiştik lakin gizlenme dönemimiz sona erdi. Ejder, hakkı olan taht ve babası ile annesinin intikamı için Westeros'a geri döndü. Kardeşinizin hatrına yüzümüzü size döndük. Bizi yalnız bırakmayın..''
    Sör Uzun Duncan ile Egg'in Westeros'taki maceralarını okumak istiyorsan TIKLA.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

http://www.gargarakamp.com

Gargara kampa hazırlık, 6 kasa götürüyorum bayram tatili için.

Diğerleride işte yaz stok diyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 4 Temmuz 2022; 9:25:55 >

• 989741177 tane şişeden 1 tanesi kırılmış Bence sorun yok.

Ben de 6 kasa biram olunca kendimi kral ilan etmiştim Evde Bira Nasıl Yapılır ( 13 TL Maliyet ) Müthiş Lezzetler Affımı istiyorum

@OlguErhan Evde Bira Nasıl Yapılır ( 13 TL Maliyet ) Müthiş Lezzetler 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadobjk -- 4 Temmuz 2022; 9:56:6 >

Kırılan, ne yazık ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 4 Temmuz 2022; 9:55:56 >

• OlguErhan kullanıcısına yanıt

Evet bu videoyu izlemiştim. Bu şişelerle işin bitene kadar daha fazla kırılmaz diyerek dua etmek gerekir.

Şu ana kadar hep Tuborg gold kullandım. Sadece 1 tane kırıldı.

1 kitlik de Bomonti filtresiz kullandım, henüz kırılan yok.

Genellikli 1 küp şeker + kırıntılar ile gazlıyorum. 1,5 küp şeker olmuyor ama. Belki de kullandığın şeker markası bile önemlidir.

Hafta sonu bir restauranttan 4 kasa Tombul Efes, 2 kasa da Tuborg gold buldum. Tombul efesi temizlemek diğerlerini temizlemekten çok daha kolay. Eğer performanslı olursa şişe için en büyük adayım tombul efes olacak.

https://www.youtube.com/watch?v=Z9bK0RhHV_s

Önerilerim bunlar. Diğer önerim de kileri, bodrumu vs olan bir yerde yapmak. Tabi bunlar mümkünse.

• Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldığımı söylemiştim , kitin içindeki pilsneri kurdum 18 gün sonunda şişeledim , şişeledikten 5 gün sonra dün 1 tane soğutup denedim baloncuk ve asitlenme gayet güzeldi renk azıcık bulanıktı ancak kafama takılan içtikten sonra arkada biraz acılık var bu şerbetçi otunun tadımı yoksa mayalanmayla alakalı olumsuz bir durum mu birde şişede bekleme sonucu tad daha da güzelleşir mi acaba

O değilde bi yerden resim geldi Evde Bira Nasıl Yapılır ( 13 TL Maliyet ) Müthiş Lezzetler Evde Bira Nasıl Yapılır ( 13 TL Maliyet ) Müthiş Lezzetler Evde Bira Nasıl Yapılır ( 13 TL Maliyet ) Müthiş Lezzetler 

• Aman Allahım. Evde Bira Nasıl Yapılır ( 13 TL Maliyet ) Müthiş Lezzetler 

Picasso tablosu gibi. Baktıkça bakasım geliyor. Kesinlikle ayakta alkışlıyorum.

@OlguErhan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadobjk -- 7 Temmuz 2022; 15:24:10 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.