Şimdi Ara

Ev Yapımı Pizza Tarifi (Resimli tabii ki) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
855
Cevap
138
Favori
1.735.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
13 oy
Giriş
    1*0=0
  • bu akşam yaptım. fırında ekmek hamuru yoktu 1 adet ramazan pidesi hamuru aldım. hamuru halledince geri kalanı zaten çok basit. bir kaç sefer yapınca tam zevkinize uygun oranları tutturabilirsiniz. 180 derce fırında 40 dk. pişirme yeterli oldu.
  • Favorilerimde. Konuya mesaj eklendikçe memnun oluyorum.
    Yapanlara yiyenlere afiyet olsun.
  • bir de arkadaşlar tepsiye yağlı pişirme kağıdı sererseniz hiç yapışma olmuyur.
  • On numara olmuş
    sevindi42[V-Moda Vibe II + Fiio E5 Alındı],Xed[SANSA Fuze+ Alındı],dESiLVer(3)[Audio Technica CKS90,Ultimate Ears Metrofi 220 ve Köpük Uç Takımı Alındı],EXTREME32[Audio Technica CKS90 Satıldı],elixsir[HTC Desire Satıldı],marine-gear[Creative Ep-630 Alındı],Engin.[Brainwavz M4 Alındı],bf[Airties Modem Satıldı],ibraxi[Fiio E5 Satıldı],darendeli[İbeats Alındı],Blackmar3[Brainwvz M4 Satıldı]
    ,dayyahi[İssey Miyake+Paul Smith Story Parfüm Alındı],cansarcan[Bluray Lost Serisi Satıldı]
    Ve Daha Fazlası...

Osteosarkom!
    Biz Hiç Beceremedik Sevmeyi de,Terk Etmeyi de...
  • Konuyu açan arkadaşın yaptığı pizza süper olmuş hakkaten. İftara yapmak lazım ramazan bitmeden.

Orijinalden alıntı: @DaY_WaLkeR

Konuyu açan arkadaşın yaptığı pizza süper olmuş hakkaten. İftara yapmak lazım ramazan bitmeden.

artı bindokuzyüzbeş

Xbox One GT: i30ALP
  • Bende geçenlerde yaptım bişeyler

Ev Yapımı Pizza Tarifi (Resimli tabii ki)

Hayat, siz başka planlar yaparak meşgul olduğunuz sırada size olan şeydir.
    -John Lennon

• of süper deniycem
    Zaten Aşklar Hep Yalan Dolan, Sonu Hep Acı Hüsran,
    Bize Her Sevdadan Geriye Kalan,
    Sadece Galatasaray.
    Umut K.
  • Şu linki kaydediyim de malum öğrenci adamız bugün yarın lazım olur
    Some Men Just Want to Watch the World Burn...
  • Hamuru hangi incelikte yapıyorsunuz onuda gösterirseniz çünkü benimki aşırı derecede kalın oluyor öyle yapmasam bu sefer dibi görünüyor alta yapışıyor yağ koymama rağmen.

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

Google dan direk burası mı cıkıyo ki? 980.000 görüntülenme olmuş

Bunu yazmak için girmiştim. Google'da ev yapımı pizza aramasında ilk sırada buranın çıkması ilginç.

20 de misafir okuyormuş şuan hatta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Behram -- 6 Ekim 2011; 16:57:33 >

• Şimdi hamurunu hazırlayacağım da, bazıları buzdolabında bekletiyor hamuru o ne iş?

Birde sorum ne kadar tuz atıyoruz? Ve birde kaşarı daha sucuklar sosisler falan pişmeden üzerine atarsak sucuklar pişene kadar kaşar yanıp kızarmaz mı?
    Eru vardı, Tek Olan; Ilúvatar derlerdi adına Arda'da. Ve o önce Ainur'u yaptı, Kutsal Olanları, bunlar zihninin evlatları idiler, ve sair hiçbir şey yaratılmadan evvel onunla birlikteydiler. Ve konuştu onlarla, ezgiler sundu; ve onlar önünde şarkılar söylediler, ve o memnun oldu. Lakin uzunca bir müddet her biri bir başına söyledi şarkısını, ya da birkaçı birlikte belki, kulak verip dinlerken diğerleri; her biri sadece Ilúvatar'ın zihninin geldikleri parçasına vakıf oldular, ve kardeşlerini anlarken olgunlaştılar, lakin yavaşça. Her halükarda, dinledikçe derinleşti kavilleri ve yükseldiler uyum ve ahenkte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: william.

selam, sitenizi google'dan buldum pizza tarifi ararken üye oldum çok güzel siteymiş teşekkürler

Bunu dediğine pişman olacaksın sayın yeni üye Konu dışı kaos gibidir; bazen eğlendirir, bazen üzer, bazen saç baş yoldurur
    Eru vardı, Tek Olan; Ilúvatar derlerdi adına Arda'da. Ve o önce Ainur'u yaptı, Kutsal Olanları, bunlar zihninin evlatları idiler, ve sair hiçbir şey yaratılmadan evvel onunla birlikteydiler. Ve konuştu onlarla, ezgiler sundu; ve onlar önünde şarkılar söylediler, ve o memnun oldu. Lakin uzunca bir müddet her biri bir başına söyledi şarkısını, ya da birkaçı birlikte belki, kulak verip dinlerken diğerleri; her biri sadece Ilúvatar'ın zihninin geldikleri parçasına vakıf oldular, ve kardeşlerini anlarken olgunlaştılar, lakin yavaşça. Her halükarda, dinledikçe derinleşti kavilleri ve yükseldiler uyum ve ahenkte.
  • Hepinizi dovcem acıktım canım çekti bu saatde yenirmi
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.