Şimdi Ara

Ev Yapımı Pizza Tarifi (Resimli tabii ki) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
855
Cevap
138
Favori
1.735.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
13 oy
Giriş
  • Hala cevap bekliyorum ben internette pizza hamuru tariflerinin biri diğerini tutmuyor. Yani sadece miktar olarak olsa neyse diyeceğim de kimisi 2 kaşık yoğurt katmış, kimisi 1 yumurta kırmış, kimisi süt eklemiş yani nedir tarif kafayı yicem. Pizza yemek istiyorum arkadaş!!!
    Eru vardı, Tek Olan; Ilúvatar derlerdi adına Arda'da. Ve o önce Ainur'u yaptı, Kutsal Olanları, bunlar zihninin evlatları idiler, ve sair hiçbir şey yaratılmadan evvel onunla birlikteydiler. Ve konuştu onlarla, ezgiler sundu; ve onlar önünde şarkılar söylediler, ve o memnun oldu. Lakin uzunca bir müddet her biri bir başına söyledi şarkısını, ya da birkaçı birlikte belki, kulak verip dinlerken diğerleri; her biri sadece Ilúvatar'ın zihninin geldikleri parçasına vakıf oldular, ve kardeşlerini anlarken olgunlaştılar, lakin yavaşça. Her halükarda, dinledikçe derinleşti kavilleri ve yükseldiler uyum ve ahenkte.
  • Yapıyorum SS atarım
  • Daha öncede yapıyordum ama bugün yaptığımın fotoğrafını çekeyim dedim.Malzemeler = Sucuk-Jambon-Pastırma triosu ve mantarToplamda 10-12 lira gibi birşeye denk geldi.Fırından hazır ekmek hamuru aldım,baharatlı ketçap sürdüm ve malzemeleri dayadım,en sonada dil peyniri.20 dakika 180 derecede pişti.Basit gayet.

Pişerken
     Ev Yapımı Pizza Tarifi (Resimli tabii ki)

Piştikten sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Vertigo. -- 17 Aralık 2011; 16:29:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: .Vertigo.

Daha öncede yapıyordum ama bugün yaptığımın fotoğrafını çekeyim dedim.Malzemeler = Sucuk-Jambon-Pastırma triosu ve mantarToplamda 10-12 lira gibi birşeye denk geldi.Fırından hazır ekmek hamuru aldım,baharatlı ketçap sürdüm ve malzemeleri dayadım,en sonada dil peyniri.20 dakika 180 derecede pişti.Basit gayet.

Pişerken

Piştikten sonra

Afiyet olsun ama üstü az yanmış gibi

• Biraz karanlık çıkmış ondan öyle gözüküyor sanırım hocam,uzun zaman dominos yemiş birisi olarak katkat güzel oldu şahsen.
  • hahah :D millet italyan alfredo usta olmuş ayak üstü :) sbarro'nun pizza ları gibi arkadaşlar.istanbulda olanlar cevahirde falan sbarro ya gidip baksınlar aynı bu şekilde yapıyorlar ve pizzaları buna beziyor.pizzahut çok fazla kabartıcı dolduruyor ve leş gibi yağlı hamur.ayrıca limitsizi de iyice bozdular ortasında 2 kırıl malzeme var gerisi leş gibi ekmek.

Hamur yerine bayat pide üstüne istediğini koy at fırına :D

GALATASARAY
  • Mesaj dur lan yerinde...

Bu arada hamuru illa ekmek yapma makinasında mı ayarlamamız gerekiyor?.

Türkiye Cumhuriyeti Kurucu Önderi ve İlk Cumhurbaşkanı,Gazi Mareşal,Başkomutan,Başöğretmen,Ulu Başbuğ,Kağan,Mustafa Kemal Han Hazretleri Diyeceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Three Dimensions

Mesaj dur lan yerinde...

Pidecilerden, fırınlardan hazır ekmek veya pide hamuru alabilir, evde anlayan varsa evde de yapabilirsiniz.
    Ekmek yapma makinesinde olması şart değil, elde de yapılabilir.İlk mesajda tarifi var.

Yapan, yiyen herkese afiyet olsun arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mllm -- 24 Aralık 2011; 22:58:36 >

Bu arada kendi ekmeğini kendisi yapan var mı? Nasıl yapıyorsunuz doğal unu nereden tedarik ediyorsunuz vs.?

Orijinalden alıntı: mllm

quote:

Orijinalden alıntı: Three Dimensions

Mesaj dur lan yerinde...

Pidecilerden, fırınlardan hazır ekmek veya pide hamuru alabilir, evde anlayan varsa evde de yapabilirsiniz.
    Ekmek yapma makinesinde olması şart değil, elde de yapılabilir.İlk mesajda tarifi var.

Yapan, yiyen herkese afiyet olsun arkadaşlar.

Hocam eyvallah. Annem bir yapsın zaten her hafta yaptırırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: CaLLuM

Olmadı galiba

Bide yiycez şimdi bunu Bakalım tadı nasıl olmuş herşey görüntü değildir
    Edit:Tadı görüntüsünden dahada kötüydü

Canı pizza isteyenler bu resme baksınlar bir daha canları istemez:) Bu kadar kötü yapabilmekte yetenek yani kutluyorum:)

• quote:

Orijinalden alıntı: secilburgaz

quote:

Orijinalden alıntı: CaLLuM

Olmadı galiba

Bide yiycez şimdi bunu Bakalım tadı nasıl olmuş herşey görüntü değildir
    Edit:Tadı görüntüsünden dahada kötüydü

Canı pizza isteyenler bu resme baksınlar bir daha canları istemez:) Bu kadar kötü yapabilmekte yetenek yani kutluyorum:)

Saolasın kardeşim darısı seninde başına inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Callum -- 30 Aralık 2011; 1:04:50 >

• şaka yaptım ya.. Ben daha hiç denemedim. En sevdiğim pizza dominos:)
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.