Şimdi Ara

Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.882
Cevap
107
Favori
209.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • avmehmet kullanıcısına yanıt

    sol menüde en altta yönetim-tanılama var. orayı tıklayın. sınama (self test) dosyasını indiri tıklayın. txt metin dosyası inecek. bul (ctrl+f) deyip crc yazın. 5 defa sonrakiye tıklayın görünecek.


    hepsiburada'daki yorumlara bakınca da benzer sorun yaşayanları gördüm ne yazık ki. büyük ihtimalle sorun yazılımsal. çünkü crc hatası birden artıyor. 4 saat kullanıyorum 300 crc hatası veriyor. bağlantıda ne ping ne hız hiçbir problem yok. 10 dk sonra bakıyorum 20000 olmuş. 3.6 beta 3 çok daha kötü. eski sürümleri denemek istiyorum ama dosya yok. rus telegram sayfasında eski sürümleri buldum ama güvenilir mi bilmiyorum. kurmadım. şimdilik destek@keenetic.com.tr'ye yazdım bakalım ne diyecekler.

  • Uygulama üzerinden hdd ye erişemiyor muyuz? İlla link ile mi yapmalıyız? Sırf mail adresi olayından dolayı uygulamayı yüklemek istemiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba DEOSEUS,

    HDD üzerindeki veriye uygulama üzerinden erişemezsiniz, ftp yada web uygulaması ile erişmenizi önermekteyiz. Mobil uygulamaya üye olmak için mail adresine gerek bulunmaktadır.
  • Teşekkür ederim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ping sorunu yaşıyorum, aldığım cevap; oynadığınız oyunlarda yaşadığınız ping bizi ilgilendirmez. Farklı bir modem takıp kullanıyorum, ping sorunu yok. Keentic modemi takıyorum yine ping uçuyor. Destek kaydı oluşturuyorum her defasında speedtest ile alınan sonuçlar baz alınıp, herhangi bir sorun yok denilip destek kaydı sonlandırılıyor. Ürünü servise göndermek istiyorum, cevap; uzaktan erişim ile yapılan ayarlamalar vb. güncellemeler yapılıp gönderilecek diye cevap alıyorum.

    ...

  • Merhaba xMiCRop,

    Kaydınızı incelemek için destek@keenetic.com.tr adresimize Donanım Haber üzerinden iletişime geçtiğinizi belirtebilir misiniz? İnceleyip konu hakkında net bir cevap vermek isteriz.
  • KEENETIC kullanıcısına yanıt
    Önceki cevabınıza istinaden destek@keenetic.com.tr adresine iletişim ve önceki destek kayıt numaralarını attım.
    Müşteri temsilcisi yine aynı şekilde aradı kontrolleri yaptı speedtest teki sonuçları baz alarak destek kaydı sonlandırılıyor.
  • Marhaba xMiCRop,

    İsminizi bilmediğimiz için kaydınızı kontrol edemiyoruz, lütfen bize kayıt açtığınız isim / soyisim (e-posta) bilgilerinizi DM den gönderin kaydınızı kontrol edelim.
  • Arkadaşlar modem problemi yüzünden çok önerilen Keenetic Extra DSL modemini aldım kurulumunu tamamladım fakat çok fazla detay var, yapmam gereken bir ayar var mı ? Yada bazı şeyler yüklenmedi olarak gözüküyor yüklemem gereken bir uygulaması var mı ? Ekstra 5Ghz ve 2,4 Ghz tek isim altında mı bulunuyor ? Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

    İnternetim TTNET 35MBPs VDSL 2

  • Birden fazla cihaz ile Mesh yapabilir miyim? 1.katta Omni DSL var, orta katta Lite var ethernet ile bağlı Access Point modunda. 3.kata Lite veya Start alsam Mesh olur mu? Fakat 3.kattaki cihazı sinyal yükseltici repeater modunda ayarlayacağım çünkü kablo çekilmedi o kata.

  • xMiRLiVAx kullanıcısına yanıt
    Merhaba xMiRLiVAx,

    DM üzerinden göndermiş olduğunuz iletişim bilgilerinizi sistemlerimiz üzerinden kontrol ettik. Destek merkezindeki arkadaşlarımız uzak bağlantı ile sistemlerinize bağlanıp yapmış olduğu incelemede bir önce kullandığınız markanın kablosuz performansı ile Omni DSL modemin kablosuz performansını karşılaştırmışlar ve ekran görüntülerini kaydınıza kaydetmişler yapılan tüm testlerde Omni DSL modemin daha iyi sonuçlar elde ettiğini tespit edip sizlerle paylaşmışlar. (İstenildiği taktirde sistemlerimiz üzerinden bu ekran görüntüleri sizinle paylaşabiliriz)


    Cihazlarımızda bulunan öncelik atama özelliği ile oyun oynadığınız cihazınıza oyunlar için önceliklendirme işlemi de yapılmış olarak gözükmektedir.


    Bilgisayarınızda kullanmış olduğunuz kablosuz ağ adaptörünüz 802.11 N teknolojisine sahip olmasına rağmen maksimum 150 Mbps bağlanmaktadır bunun sebebi, Keenetic yönlendirici, IEEE 802.11n standardındaki 2,4 GHz bandında MIMO 2x2 kullanır (yani iki alıcı ve verici kanalı vardır). 802.11n'de bir MIMO 1x1 kanalı kullanan bir kablosuz ağ kartı ile bağlanırsanız, mümkün olan maksimum kanal hızı, kanal genişliği 40 MHz olan 150 Mbps'dir. MIMO 2x2 desteğine sahip bir wlan kartı kullanmanızı önermekteyiz.




  • kocaeli1074141 kullanıcısına yanıt
    Merhaba kocaeli1074141,

    Öncelikle Keenetic ailesine hoş geldiniz. Cihazlarımız üzerinde bulunan özellikleri kullanmak içinhttps://help.keenetic.com/hc/tr linkinde bulunan makalelerimizi incelemenizi önermekteyiz. Standart kurulumda 5 Ghz ile 2.4 Ghz kablosuz ağ tek bir SSID ile yayın yapmaktadır, 5 Ghz destekli cihazlarınız 5 Ghz üzerinden 2.4 Ghz destekli cihazlarınız 2.4 Ghz üzerinden kablosuz olarak bağlanmaktadır.
  • Matrixx7 kullanıcısına yanıt
    Merhaba Matrixx7,

    Wi-Fi mesh sistemine kablolu ve kablosuz olarak birden fazla cihaz ekleyebilirsiniz.
  • KEENETIC kullanıcısına yanıt

    Bakın ben Keentic modemden aldığım tüm değerleri kabul ediyorum ve müşteri temsilcisine söyledim. Her yönden Keentic Omni dsl n300 modem daha üstün ama sadece müşteri temsilcisinin, SNR Margin değerleri eski modemimde daha iyi olduğunu söyledi.

    Nedense ping değerlerine gelince istediğim değerleri oyunda alamıyorum, ping sürekli yükseliyor ve ping yükselişe geçince sadece oyunlarda değil diğer normal bir kullanımda'da aşırı yavaşlıyor ve bunun önüne hiç bir şekilde geçemedim bu sorunlar yüzünden, eski modemi kullanmaya devam ediyorum.

  • xMiRLiVAx kullanıcısına yanıt
    Merhabalar xMiRLiVAx,

    Ping değerleriniz yükseldiğinde Tanılama menüsüne gelerek ekteki resimde bulunan ping testini başlatıp ekran görüntüsü ile birlikte yine aynı menüde bulunan Self-Test dosyasını destek@keenetic.com.tr adresimize gönderebilir misiniz?Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI




  • Merhabalar.

    TPLİNK W9970 V1 çift antenli modemimin miadı doldu artık. Uzun süredir sağlıklı kullanamıyorum.

    Birçok yorumu okudum.

    Genel olarak Keenetic Extra DSL AC1200 KN-2111-01TR cihazından memnun musunuz? Tavsiye eder misiniz?

  • aNeXiEtY kullanıcısına yanıt

    Ben yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum eşime dostuma kim bana modem / router tavsiyesi soruyorsa gözüm kapalı olarak Keenetic ürünlerini öneriyorum. Extra dsl cihaz ile geçmişte yaşamış oldğum dsl kopma, kilitlenme, kablosuz kopma bir sürü sorunu çözdüm. Benim için asıl önemli olan adamlar sürekli olarak yazılım güncelleyerek kullanıılarını güncel teknolojiye ayak uydurmasını sağlıyor. ben cihazı aldıktan sonra yazılım olarak ilk aldığım gün ile bu gün arasından en az 10 adet ekstra özellik yayınladılar.

  • dhyingyang kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkür ederim. Tam tersine Tp-link ise, 5 yıldır güncelleme vermedi. Sorsanız, "-çok sorunsuz olduğumuz için güncellemeye ihtiyaç duymuyoruz" diyorlar.:)

  • KEENETIC kullanıcısına yanıt

    Anladım, Mesh olarak kullandığım süre boyunca Lite cihaza kablo ile internet aktarımı oluyor fakat internet ışığı yanmıyor internet bağlantısı yok diyor. Fakat var normalde. Omni DSL'in arayüzünden baktığımda mesh bölümünden, Lite'ın yanında ünlem işareti ile cannot connect the server hatası veriyor gidip geliyor. İnternet olmasına rağmen yaklaşık yarım saat Lite cihaza internet ışığı yanmadı. Sonra düzeliyor kendiliğinden. Bunun çözümü nedir?

  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.