DAİRE İÇİNE FİBER ÇEKTİRMEK
|
ARAÇ TAVSİYESİ
|
Otomobil Genel
|
800.000 TL ARABA TAVSİYESİ
Merhabalar, uzun zamandır araştırıyorum fakat hala bir araç bulamadım.Burda ki uzman arkadaşlardan yardım almak isterim
İlk arabam olacak, ben uzun zamandır kullanıyorum fakat eşim yeni öğrenecek.
Aradığım kriterler;
Otomatik vites
KM si en fazla 130.000 gibi düşünüyorum
Ağır hasarlı düşünmüyorum.
Yakıtı ekonomik olursa çok iyi olur
Sedan ilk tercihim ama hoş görünen hb leride düşünebilirim.
Piyasası olması önemli 2-3 sene sonra satıp model yükseltmeyi düşünüyorum
ve en önemlisi sanayiye sürekli gitmek istemiyorum performanstan kayıp olsada problemsiz motor ve model seçenekleri önceliğimdir.
Bulduğum birkaç motor tipi mevcut aslında
Egea 1.6 mj
Megane 4- 1.5dci bu fiyata kalmadı gerçi bundan 3 ay önce tam skaladaydı.
i20 1.4mpi öneriliyor fakat bunlarından yakıtı çok fazla geldi ve 21 yada 22 öncesi kasa çok hoşuma gitmiyor.
Önerilerinizi bekliyorum.
|
LG 55B46 AYARLARI
|
ROUTERDAN KABLOLU BAĞLANTI HAKKINDA
Merhabalar yeni eve taşınıyorum, fakat evde fiber kablosu oturacağım odaya biraz uzak.
Fiber kablo taşıması kirli görüntü vereceği ve zahmetli olacağı için alternatif çözümler arıyorum.
Modemi fiber hattının oraya koysam ve oturacağım odaya router alarak TV ve PS cihazlarını routerdan kablo ile bağlasam yine çok fazla kayıp yada ping olur mu ?
Oturacağım oda ve modem arasında iki oda olacak.
Merhaba, bilgisayar uzun süre kapalı kaldıktan sonra açtığımda sürekli mavi ekran hatası alıyorum ilk masaüstü görünüyor 5-10 saniye sonra mavi ekran alıyorum. Fakat mavi ekran hata toplaması %0'dan fazla olmuyor sonra sistem kendini yeniden başlatıyor ve bu sefer anakart reklamında kalıyor. Bu aşamada kasadan bilgisayarı kapatıp açıyorum ve sorunsuz problemsiz kullanabiliyorum.
Fakat bu ilk açılışta mavi ekran alma nedenim ne olabilir?
Minidump dosyası oluşmuyor maalesef, bunun dışında ne yapabilirim?
Format atıldı.
Sadece dikkatimi çeken SteelSeries uygulamasının güncellemesi geliyor ya da onunla ilgili bilgiler geliyor ve o an oluyor gibi ama tam net bir durum değil.
Eskiden buna benzer konu açmıştım o minidump dosya linklerini bırakabilirim.
Mavi Ekran Sorunu
Merhaba uzun zamandır kullandığım sistemde son 1 haftadır mavi ekran hatası almaktayım, fakat belirli bir sıklığı yok bazen bilgisayarı açar açmaz yapıyor sonra tekrar kapatıp açınca sorunsuz uzun süre kullanıyorum. Ek olarak minidump klasörü sürekli boş. Gelişmiş seçenekleri kontrol ettim ve herhangi bir 3. parti yazılım kullanmıyorum. Bu yüzden olay günlüklerini paylaşabiliyorum.
Ek olarak bilgisayarı açtıktan belli bir süre sonra kitlenip mavi ekran veriyor, mavi ekran yüzdesi dolmadan sistemi kapatıyor ve anakart reklamının olduğu yere geliyor. Ondan sonra devam etmediği için kendim kasa üzerinden kapatıyorum ve sonrasından rahatlıkla herhangi bir hata almadan kullanabiliyorum.
Kur dosyası ( 2 farklı gün mavi ekran sonrasında alınmıştır.)
Sistem dosyası ( 2 farklı gün mavi ekran sonrasında alınmıştır.)
Uygulama dosyası ( 2 farklı gün mavi ekran sonrasında alınmıştır.)
Sistem Özellikleri,
R5 3600 (Otomatik)
RX 6700 XT
B450M S2h
2x8 3000 Mhz
Merhaba, evde kullanacağım bir bilgisayar ve 4-5 adet telefonun bağlanacağı Türk Telekom VDSL2 (30-50 Mbit paketi) kullanacağım orta halli bir modem arayışındayım.
Keenetic Extra DSL kullanıyordum yandığı için yeni modem arayışındayım.
Bütçe olarak en fazla 1000 TL düşünüyorum. Eğer çok fark olacaksa biraz daha artabilirim. (En fazla 1500)
Önerilerinizi bekliyorum başka hangi bilgi gerekli emin değilim ihtiyaç halinde cevaplayabilirim.
Meslek: Planlama Lojistik
İlgi Alanları: PC
|
Ugruna Ölmekse Seni Yaşatmak,
Bin Defa Ölürümde Adına Leke Sürdürmem! Gururdur,Namustur Vatan ve Sancak, Aksada Kanım Korkma;Haini Güldürmem! |
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 2 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.313
İkinci El Bölümü Mesajları: 53
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 1.337)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 55 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
2 Yanıt
0