|
Merhabalar, Omni DSL modelini birkaç gündür kullanmaktayım; performans ve çekim gücü konusunda gerçekten evimde çok iyi çalışmakta. Sormak istediğim tamamen performanstan bağımsız fiziksel bir konu. Modemimin anten konumunu değiştirirken cihazın antenlerinden ses geldiğini farkettim. Bahsettiğim fiziksel bir ses yani, parmakla çok hafif vurduğumda bile içinde bir parça sağa-sola çarpma sesine benzer bir ses çıkmakta. Modemin iç yapısı hakkında bir doküman bulamadığım için sormak istedim. Teşekkurler |
selam arkadaşlar, vdsl için hangisini önerirsiniz 100 dl/10 up var profesyonele model tercih etmiyorum. bir kaç model baktım ama kullanıcıların önerisine göre alayım dedim. standart markaların dışına çıkayım istedim artık :) neler bağlanacak derseniz; akıllı tv laptop 2-3 tane masaüstü pc telefon 2 chrome cast ip kamera router var edit: omni dsl vs extra dsl arasındayım sanırım. başka öneri varmı? yada hiç bulaşmamı :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEOSEUS -- 25 Şubat 2021; 12:9:59 > |
okuduğum kadarıyla omni dsl'de sürekli kopmalar yaşıyormuş insanlar. yaşayan oldumu hiç? omni dsl alıyorum ama korka korka hadi bakalım < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEOSEUS -- 25 Şubat 2021; 12:28:19 > |
|
|
Anladım peki omni dsl ile extra dsl farkı ölümcül bir farkmı? Özellikleri karşılaştırdım evet üstün ama ölümcül mü ev kullanıcısı için < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Keentic Omni DSL n300 modemde ping sorunu var ve çözüme kavuşturamadım. Kullanmakta olduğum 5 yıllık TP Link TD9970v3 2.4GHz modemde ping sorunu yaşamazken Keentic modemde bu sorunu aşamadım. Müşteri temsilcisinin uzaktan erişim ile bağlanıp gerekli tüm ayarlamaları yapmasına rağmen sonuç değişmedi. Müşteri temsilcisine bu durumu belirttiğimde "İnternet sağlayıcınızdan aldığınız modem alt yapınıza göre yazılım ve donanıma sahip olduğu için herhangi bir sorun yaşamıyorsunuz" Bende modemi servise göndermek istediğimi belirttiğimde ise, uzaktan erişim ile modem arayüzünde yapılan internet ayarlamaları ve güncelleme yapılıp tekrardan tarafıma gönderileceği belirtildi. Keentic modem de ping sorununu nasıl aşabilirim ? İnternet belli aralıklarla anlık olarak 2-3 saniye ping giriyor, bu bazen 10 dk içerisinde birden fazla olabiliyor. Keentic Modemi ping sorunu sebebi ile kullanamıyorum. |
|