Şimdi Ara

Ev telefonunu kullanınca internet gidiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ev telefonunu açınca internetim gidiyor kabloları değiştirin dediler değiştirdim lütfen yardım edin bana :( :( :(

• quote:

Orijinalden alıntı: CrovLinq

Arkadaşlar ev telefonunu açınca internetim gidiyor kabloları değiştirin dediler değiştirdim lütfen yardım edin bana :( :( :(

Bu kabloların paralel bağlanmasından mı ne oluyormuş.Benimde başıma gelmişti.Sonradan kendi düzeldi nasıl olduysa Belkide evdekilerden biri kabloları değiştirmiştir

• Aynı sorun bendede var modwmim thomson ve evin telefonunu açtığım anda Modem takılyoe ve kendisine gelmesi 2 3 dakka sürüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sorun kabloların paralel bağlanmasından oluyo diye biliyorum. yada splitterdan oluyodur. siz internetten araştırın yinede
  • kardes evının dısına gelen ınternet kablolarına slıptter baglatman gerek yanı evın dısında bı yerı var onun, benım evımdede vardı senın sorunun,ttnet ten gelınce evın dısına kapının orda kabloları acıp bagladılar sorun gıtttı.Sebebi ise hattının gücü eve yetersız gelıyormus oyle dedıler.
  • modeme taktığın data kablonu splinter ile ayrıştır splinter deki 2 çıkışada data kablosu tak 1 modeme diğeri telefona tak sende splinter varsa splinter ya yanlış taktınız yada splinteriniz bozuk değiştirin düzelecektir....
  • quote:

Orijinalden alıntı: peer16401

modeme taktığın data kablonu splinter ile ayrıştır splinter deki 2 çıkışada data kablosu tak 1 modeme diğeri telefona tak sende splinter varsa splinter ya yanlış taktınız yada splinteriniz bozuk değiştirin düzelecektir....

Splitter ımı değiştirdim iki kez ama yinede sorun hala var yardım :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Olmayan internet ve ev telefonu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrovLinq

Splitter ımı değiştirdim iki kez ama yinede sorun hala var yardım :(

Splitteri değiştirdi isen, yaptıracağın şey binanın ana telefon girişinden bulunduğun daireye kadar gelen hattı yeniletmek başka çözümü yok, Telekom hattı Apartman girişine kadar getiriyor daireler elektrikçiye kendisi çektiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 23 Aralık 2012; 13:23:52 >
  • ARKADASİM BENDEDE OLMUSTU KABLOLARİ HATALİ BAGLAMİSSİN BİLEN BİRİ GELSİN BİDAHA BAGLAYİN.. O TEK KaBLOYU CİFT YAPAN BİRİ TELE DİGERİ Modeme GİDİYO ONU HATALİ TAKMİSİNİZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BFB32078 -- 23 Aralık 2012; 13:28:36 >
  • Splitter'ı telefona giden kabloya takın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cabriolet1981

Splitter'ı telefona giden kabloya takın.

dogrudur hocam sen paralel telefon kullaniyorsan ikisinede splinter koy sorunun cozulur

• Arkadaşlar kablosuz telefon olduğu için hatlar karışıyormuş bu yüzden modemle kablosuz telefonun yerlerini değiştirdim sorun çözüldü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.