< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 20xyos -- 25 Eylül 2020; 20:28:29 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
ev sahibimle yaşadığımız problem
-
-
Kontratın süresi dolmadı galiba anladığım kadarıyla.
Doğru mu?
_____________________________ Dell G15 5511, i7 111800, RTX 3050 Ti, 1 TB + 512 GB SSD. -
süre doldu biz süre dolmadan evi tahliye ettik elimizden geldiğince
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
İçerisinde aksini gösteren bir hüküm bulunmadığı sürece kira sözleşmesi 1 yıllık olarak düzenlenmekte olup bu süreden önce taşınmazın boşaltılması durumunda her iki tarafından sorumlulukları bulunmaktadır. Kiracının kira sözleşmesi dolmadan evi boşaltması durumunda kalan kira bedelini ödeme yükümlülüğü vardır. Ancak kira sözleşmesinin feshi için haklı sebepler bulunursa bu sorumluluk ortadan kalkmaktadır.
Alıntıdır.
_____________________________ Dell G15 5511, i7 111800, RTX 3050 Ti, 1 TB + 512 GB SSD. -
tüm kiralarıımızı zamanında ödedik. eylül 2020 de sözleşme biteceği için Ağustos ayında ev sahibine haber verip eylül de evi boşalttık
Evde 5 ay oturduk demişsin. Kontrat 1 yıllık mı, 6 aylık mı?
hocam kusura bakmayın şimdi fark ettim düzgün anlatamamışım Mart ayında pandemi başladığı için memleketlerimize döndük yani ev boş kaldı. 5 ay kullandık daireyi sadece bu kısa sürede de boyaya bir zarar vermedik bunu söylemeye çalıştım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 20xyos -- 16 Eylül 2020; 14:8:31 >
1 yılı tamamlamışsanız kontratta yazılı olan hususlarda sıkıntı yoksa bir şey olacağını sanmam.
Kirayı bankaya mı yatırdınız, elden mi verdiniz. Elden verdiyseniz makbuz aldınız mı veya kontrata yazıp alan veren imzaladı mı?
Ya bisey cikmaz ne olacakti yani sizi hapisemi atacaklar
Ev sahibi sizi korkutmus
Ortada bi suc unsuru yok sallayin gecin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
kirayı banka hesabına düzenli olarak yatırdık ancak açıklama kısmına kira yazmamıştık
Ev sahibi hesabı ise sıkıntı çıkmaz.
Ben bundan pek bir şey çıkaracağını sanmam.
Siz sorumluluklarınızı yerine getirmişsiniz.
Sadece boya işi için bir şey diyemiyorum. Genelde kiracılar evi ya girerken ya çıkarken boyatır.
Aşağıdaki linki bir okuyun
eşyalarınızı alıp çıktıysanız hiçbirsey yapamaz, alçak namussuz herif ögrencileri nasıl daha sömürürüm derdinde, şimdi okullar uzaktan eğitime dönünce evi de boş kalacak ya aklınca birseyler koparacak, insanlar darp ediyor hakaret ediyor mahkemede birsey olmuyor, ararsa ver ağzının payını gitsin.
Uğraşacağını sanmıyorum dava açsa kimbilir kaç ay kaç yıl sürer
- soda kapağı nasıl açılır
- kafamda sürekli şarkı çalıyor ne yapmalıyım
- kızgınlık yumurtası kafesten alınmalı mı
- deprem ağı izleniyor ne demek
- sodyum iyon batarya
- p**** video
- telegram indirim kanalları
- guinness rekorlar kitabı oku
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt