Şimdi Ara

Ev Kurmak (öğrenci)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
5.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle merhaba. ben istanbulda öğrenci evi için alışveriş yapacağım 2 gün içinde. en ucuz öğrenci işi eşyaları nerden bulabilirim? ve genç odası olarak sıfır ve en uygunlarından tavsiye edebilir misiniz? bunları nerelerden temin edebilirim? avrupa yakasındayım.

resimler

Ev Kurmak (öğrenci)

Ev Kurmak (öğrenci)

Ev Kurmak (öğrenci)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ae_ -- 5 Kasım 2010; 16:31:12 >

• Hocam Yatak ve masa hariç diğer şeyleri 2. el almanı tavsiye ederim çünkü sıfır ile 2. el arasında uçurum farklar olur. Özellikle dolapta eski arçelikleri öneririm. Benim öğrenci evimde 0 profilo vardı dolap yemekleri 2 günde bozuyordu.
  • Maşallah baya baya ev kuruyosun :) Neyse hayırlısı,

Şahsen ben yurtta kalıyorum, bizim sınıftan 3 arkadaş evde kalıyorlar, durumları içler acısı. 3 haftadır dolapdaki tavuğu yapmayı unutuyolarmış..

Eminim tavuk tekrardan kıllanmıştır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: plantamax

quote:

Orijinalden alıntı: ae_

arkadaşlar öncelikle merhaba. ben istanbulda öğrenci evi için alışveriş yapacağım 2 gün içinde. en ucuz öğrenci işi eşyaları nerden bulabilirim? ve genç odası olarak sıfır ve en uygunlarından tavsiye edebilir misiniz? bunları nerelerden temin edebilirim? avrupa yakasındayım.

Kesinlikle 2 kişilik yatak al, tek kişilik kurtarmaz istanbul gibi sosyal yerde... Sen ileride bu mesajı hatırlarsın

hocam sağol :)

• Voilet hocam aklıma yazdım dikkat edicem...

plantamax hocam aynı şeyi düşünüyorum bende aklımda yani

WarriorAngel biraz acele oldu bizim ev işi zorunlulukla karışık ama olsun ayarlayacağız birşeyler hocam. bu arada biz iki arkadaş olduğumuz için birbirimizi biliyoruz da öyle temizlik problemi falan olmaz yani.

deeja baktım kesinlikle uğrayacağım hocam.

bu arada arkadaşlar geç cevap verebiliyorum ama arkadaşın evindeyim malum daha eşya yok kendi evimize geçemedik. sizler yorumlarınızı eksik etmeyin takip edeceğim sürekli eşyaları toparlayana kadar.
  • İstanbul hangi semt?
  • dostum aynı haltı ben de geçen sene karıştırdım. sana yardımcı olabilirim
    yenibosna da spotçular çarşısı var mesela oraya bi uğrayın. orası gerçekten baya iyi öğrenci adam için. mesela ben yatak niyetine en ucuzundan 300 liraya bi tane çekyat almıştım merinostan fakat yenibosnaya gittim baktım en fiyakalı çekyatlar orada 200 250 lira. şu katlanan masalar falan 25 lira. baya bi iyi yani. arkadaşım sekreter sandalyesini evkur dan 90 liraya almıştı benden önce. ben 40 liraya aldım yenibosnadan. ha tabi ki oradaki ürünler çok süper, çok kaliteli harikulade ürünler değil ama öğrenci adamın işini fazlasıyla görür.
    halı kilim perde gibi şeyleri de buradaki eşdost akrabadan falan temin etmeye çalış. olmadı 2. el satan yerlerde onları da bulursun mutlaka.
    70 80 liraya çok temiz televizyonlar bulursun tamirci gibi yerlerde.
    beyaz eşyaları da 2. el alın ama temiz olsun. biz geçen sene biraz ekonomi yaptık aklımızca; şimdi çamaşır makinesi banyoda dolaşıyor, buzdolabının içi de ılık
    son olarak eğer tüm bunları yaptıktan sonra biraz paranız artarsa bi de bulaşık makinesi alın. büyük rahatlık

başka sorun olursa yardımcı olmaya çalışırım dostum, her zaman buralardayız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Öğrenci evi için yemek önerisi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ikinci el eşya lazımsa bilgi alabilirim hemen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertcanylmaz

dostum aynı haltı ben de geçen sene karıştırdım. sana yardımcı olabilirim
    yenibosna da spotçular çarşısı var mesela oraya bi uğrayın. orası gerçekten baya iyi öğrenci adam için. mesela ben yatak niyetine en ucuzundan 300 liraya bi tane çekyat almıştım merinostan fakat yenibosnaya gittim baktım en fiyakalı çekyatlar orada 200 250 lira. şu katlanan masalar falan 25 lira. baya bi iyi yani. arkadaşım sekreter sandalyesini evkur dan 90 liraya almıştı benden önce. ben 40 liraya aldım yenibosnadan. ha tabi ki oradaki ürünler çok süper, çok kaliteli harikulade ürünler değil ama öğrenci adamın işini fazlasıyla görür.
    halı kilim perde gibi şeyleri de buradaki eşdost akrabadan falan temin etmeye çalış. olmadı 2. el satan yerlerde onları da bulursun mutlaka.
    70 80 liraya çok temiz televizyonlar bulursun tamirci gibi yerlerde.
    beyaz eşyaları da 2. el alın ama temiz olsun. biz geçen sene biraz ekonomi yaptık aklımızca; şimdi çamaşır makinesi banyoda dolaşıyor, buzdolabının içi de ılık
    son olarak eğer tüm bunları yaptıktan sonra biraz paranız artarsa bi de bulaşık makinesi alın. büyük rahatlık
    başka sorun olursa yardımcı olmaya çalışırım dostum, her zaman buralardayız

hocam sıfır almayı düşünüyoruz çamaşır makinesini taksitle. zaten buzdolabı var. yenibosnayı söylediğin çok iyi oldu ilk işim oraya uğramak olacak hatta bu akşamüstü yani birazdan çıkıp bi bakabilirim. dediğin gibi zaten çok kaliteli malzemeye gerek yok iş görsün yeter. bu arada istanbulda öyle eşya temin edecek akraba yok maalesef. bende ankaradan geldim oradan buraya nakliye bir dünya para. o yüzden birşey getiremedim hepsini ikinci el alacağız artık.

hashus1099
    hocam ilk etapta yatak ve baza lazım. çalışma masası olabilir birde. he birde set üstü ocak 4lü. evde hiçbişi yok aslında.

• bence 0 alma. zaten öğrenci adamsınız en fazla 4-5 sene kullanıcaksınız. ne gereği var 0 mal almanın. hatta mezun olan öğrencilerin eşyalarını çok ucuza alabilirsin. adamlar gitmek zorunda ne kadara satarlarsa kar olarak düşünüyorlar. yatak vs gibi şeyleri 0 almanı öneririm ama diğer şeyleri 0 alman bence gereksiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ae_

arkadaşlar öncelikle merhaba. ben istanbulda öğrenci evi için alışveriş yapacağım 2 gün içinde. en ucuz öğrenci işi eşyaları nerden bulabilirim? ve genç odası olarak sıfır ve en uygunlarından tavsiye edebilir misiniz? bunları nerelerden temin edebilirim? avrupa yakasındayım.

2.el almam diyosanki mantıklı gir ikeanın sitesine bazı cok gerekli şeyleri çok ucuza bulursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BreakBeaT

al bak sana set üstü ocak buldum

http://gunun-firsati.gittigidiyor.com/UZEL-1004-Set-Ustu-Ocak-31521726

yanlış cevap. yenibosnadan 35 liraya almıştık biz ocağı

• BreakBeaT şimdi bazı eşyaları sıfır almak daha uygun oluyor hem kredi kartına taksit imkanı var hemde çamaşır makinesi gibi malzemelere her ikinci elci de güvenilmiyor maalesef. bu arada ocağa baktım ama tükenmiş sanırım.

batuhanmm ev arkadaşımda ikea ya bakma taraftarı zaten muhtemelen ilk işimiz ikea ya gitmek olacak bu saate kadar temizlik yaptığımızdan yani yorgunluktan henüz biryere gitme fırsatımız olmadı eşya bakmaya.

mertcanylmaz hocam adres var mı aldığınız yerin.
  • ben de bekar evi kuracağım galiba yakında. konuyu takip ediyorum.
  • mesajim bulunsun
  • hocam adres olarak tam bilmiyorum ama yer olarak tarif edeyim. metrobüsten yenibosna durağında iniyoruz. e-5 in üst tarafına geçiyoruz. avcılar yönüne doğru 1 dk yürüyoruz ve hemen sağımızda spotçular çarşısı yazısını görüyoruz
  • ss atarım ama henüz bakılacak gibi değil bugün eşyaları koyduk daha yerleştiremedik ve ben hala 1 saatlik falan uykuyla duruyorum o da nakliye kamyonunda uyuduğum.

bu arada ocağı hallettik 50 liraya doğalgazlı.

metalcan hocam takip et sen en azından fiyatları öğrenmiş olursun bu ikinci el işi falan acayip karışık millet tutturabildiğine satıyor.
  • vay be benim ev hayatım aklıma geldi şimdi ne pis ne iğrenç bir evdi o ya yemin ediyorum hayatımda gördüğüm en pis ev kendiminkiydi :) hani bazıları bira şişeleri biriktirirde bir sürü resim falan çeker ya biz elit öğrenciydik ilk zamanlar full rakı şişeleri dizdik biblo gibi farklı farklı yerlere sonra tekirdağ ve yeni den başka markalar şişe görünümü değişik markalar ı tükettik onlarla bir koleksiyon olmuştu her köşe başında farklı bir şişe bazı yerler öbek öbek migros un en ucuz şarabı altıntepe (yeşil büyük şişe) duruyordu :)
    evde kimse bulaşık yıkamazdı tüm kimya bölümü gelir içer eğlenir giderlerdi sonra bulaşık bize kalırdı ara ara milletle yıkardık kalan vakitte kokmasını beklerdik :) hatta arkadaşımın annesi patates yemeği yapmıştı son sınav döneminde milletle çalışcaz kendi evimize gidecez mevzu oldu ara ara gidiyorduk eve 4 ay kapaı kapalı vaziyette o yemek durdu kapağı açtığımızda mutfaktaki kokudan arkadaşımla ben ikimizde kendimizi tutamadık birimiz tuvalete birimiz balkona kustuk :)
    Paramız bittiğinde şok yada bimden alış veriş yapardık kocaman çuvalda makarna satılıyordu (plastik ambalaj tabi) 5 lira mıydı neydi çok ucuz 2 ay onu yemiştik :)

birde telefonu yeni aldığımda panaromik resim denemek için mutfağın yarı temiz halini koyayım :D
     Ev Kurmak (öğrenci)

• o bulaşık dağı yıkılır ordan
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.