Şimdi Ara

Ev Kurmak (öğrenci) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
5.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • evet arkadaşlar en sonunda evi tamamladık sadece internete bağlanmak kaldı. o yüzden bu mesajı da yurdun icra bir köşesinden yazıyorum. önümüzdeki 3 gün içinde internet gelicek ve ilgilenen arkadaşlar için fotoğrafları koyacağım isteyen olursa parça parça fiyatları da yazabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ae_

evet arkadaşlar en sonunda evi tamamladık sadece internete bağlanmak kaldı. o yüzden bu mesajı da yurdun icra bir köşesinden yazıyorum. önümüzdeki 3 gün içinde internet gelicek ve ilgilenen arkadaşlar için fotoğrafları koyacağım isteyen olursa parça parça fiyatları da yazabilirim.

Hayırlı olsun, Bekliyoruz o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -JönTüRk-

quote:

evet arkadaşlar en sonunda evi tamamladık sadece internete bağlanmak kaldı. o yüzden bu mesajı da yurdun icra bir köşesinden yazıyorum. önümüzdeki 3 gün içinde internet gelicek ve ilgilenen arkadaşlar için fotoğrafları koyacağım isteyen olursa parça parça fiyatları da yazabilirim.

Hayırlı olsun, Bekliyoruz o zaman.

sağolasın. iki gün içinde resimlerle desteklemeye çalışacağım konuyu.

• evet arkadaşlar resimleri 1. yoruma ekliyorum. herbirinize yardımlarınız ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim. yardıma ihtiyaç duyan arkadaşlar olursa bu konuda her türlü bilgiyi baylaşabilirim.
  • quote:

evet arkadaşlar resimleri 1. yoruma ekliyorum. herbirinize yardımlarınız ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim. yardıma ihtiyaç duyan arkadaşlar olursa bu konuda her türlü bilgiyi baylaşabilirim.

canavar gibi olmuş işte. hayırlı olsun

bu arada çok hızlısın hocam. çift yastık var. ne iş
  •  Ev Kurmak (öğrenci)
  • sürahi dahil mi?
  • Mesajım bulunsun seneye bende yaşayacam bunları

Hayırlı olsun bu arada.Gayet güzel olmuş
    Mesajları atalı baya zaman geçmiş ev ne durumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilm-i yorum

Mesajım bulunsun seneye bende yaşayacam bunları

Hayırlı olsun bu arada.Gayet güzel olmuş
    Mesajları atalı baya zaman geçmiş ev ne durumda

bi kaç eksiği daha tamamladım koltuk falan aldım kurtuldum o tabureden.

eşya hakkında yardıma ihtiyacın olursa yaz burdan ya da pm den. ikinci el dolap falan da var ev arkadaşımda uygun bi fiyata verir.

• merhabalar konuyu hortlatmış olacağım ama aynı problem benimde başımda şuan :) İstanbulda Beylikdüzünde eve çıkmayı düşünüyorum İnnovia 2 de 1+1 tek başıma çıkacağım eşya konusunda 2 tane çek yat 1 tane orta masa 1 tv 2 halı buzdolabı çamaşır makinesi kendi odam için baza elbise dolabı almayı düşünüyorum

sıfır almayı düşündüğüm tek şey yatak olacak sizce bunları nerelerden almamı önerirsiniz acaba ?

konuyu açan arkadaş umarım eşyalarından memnunsundur :) maliyeti vs ne kadar tutuyor yardımcı olabilirmisiniz acaba iyi günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: bmurat07

merhabalar konuyu hortlatmış olacağım ama aynı problem benimde başımda şuan :) İstanbulda Beylikdüzünde eve çıkmayı düşünüyorum İnnovia 2 de 1+1 tek başıma çıkacağım eşya konusunda 2 tane çek yat 1 tane orta masa 1 tv 2 halı buzdolabı çamaşır makinesi kendi odam için baza elbise dolabı almayı düşünüyorum

sıfır almayı düşündüğüm tek şey yatak olacak sizce bunları nerelerden almamı önerirsiniz acaba ?

konuyu açan arkadaş umarım eşyalarından memnunsundur :) maliyeti vs ne kadar tutuyor yardımcı olabilirmisiniz acaba iyi günler

fiyatlar nasıl acaba ev kirası yani ? bende çıkacagım da..birde hangi üniv hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: silvestet

quote:

merhabalar konuyu hortlatmış olacağım ama aynı problem benimde başımda şuan :) İstanbulda Beylikdüzünde eve çıkmayı düşünüyorum İnnovia 2 de 1+1 tek başıma çıkacağım eşya konusunda 2 tane çek yat 1 tane orta masa 1 tv 2 halı buzdolabı çamaşır makinesi kendi odam için baza elbise dolabı almayı düşünüyorum

fiyatlar nasıl acaba ev kirası yani ? bende çıkacagım da..birde hangi üniv hocam ?

İstanbul Aydin üniversitesinde okuyorum

Beylikdüzünde aslında daha ucuz a ev bulunabilmekte ancak ben siteli güvenlikli olsun istiyorum

1+1 İnnovia 2 de 550 lira civarında ama detaylı araştırılırsa 500 liraya bulunabilir Aidatı biraz fazla 120 lira diye biliyorum ancak aidata yüzme havuzu spor salonu + metrobüs e servis gibi ekstralar dahil 1+1 ev aylık ortalama 650 liraya fln gelir + ısınma elektrik su vs işte

• quote:

quote:

quote:

Beylikdüzünde aslında daha ucuz a ev bulunabilmekte ancak ben siteli güvenlikli olsun istiyorum

1+1 İnnovia 2 de 550 lira civarında ama detaylı araştırılırsa 500 liraya bulunabilir Aidatı biraz fazla 120 lira diye biliyorum ancak aidata yüzme havuzu spor salonu + metrobüs e servis gibi ekstralar dahil 1+1 ev aylık ortalama 650 liraya fln gelir + ısınma elektrik su vs işte

dostum alıntı yapmadığın için görmemişim sanırım tesadüfen denk geldim şimdi konuyu açalı da bayağı olmuştu.

ben oradaki eşyaları praktikerden almıştım o dönem oda için yaklaşık 500 lira falan harcamıştım. ikea ya da praktikere girip işini rahatlıkla halledebilirsin. hoş ikea daha iyi gibi bu konuda geçen arkadaşa ev açarken alışveriş yaptık daha güzel modeller var eşyalar için.

evi açtığım günleri hatırladım da. kolay gelsin gerçekten. soracağın birşey olursa seve seve yanıtlarım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

dostum alıntı yapmadığın için görmemişim sanırım tesadüfen denk geldim şimdi konuyu açalı da bayağı olmuştu.

ben oradaki eşyaları praktikerden almıştım o dönem oda için yaklaşık 500 lira falan harcamıştım. ikea ya da praktikere girip işini rahatlıkla halledebilirsin. hoş ikea daha iyi gibi bu konuda geçen arkadaşa ev açarken alışveriş yaptık daha güzel modeller var eşyalar için.

evi açtığım günleri hatırladım da. kolay gelsin gerçekten. soracağın birşey olursa seve seve yanıtlarım.

1+1 eve çıkacağım için hani diyorum 2 kanepe 1 masa salona kendi odama da bir baza + yatak + elbise dolabı diye düşünüyorum ikea da fiyatlar nasıl ? 2nci elde almaya kalkınca buzdolabı vs hepsi 1500 liraya fln geliyor aşağı yukarı

• işin içine beyaz eşyalar girerse ikea falan pahalı olur. onları ikinci elden halletmeye çalış. ikea dan sadece masa yatak vb. ihtiyaçlarını görmen ekonomik olarak daha iyi olur. çalışma masaları falan parça parça satıldığı için hem uygun hemde daha güzel oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.