|
Bildirim

|
Başlık şöyle olmalı: Paranızla rezil olup evde nasıl maymunluk yaparsınız. Haberde geçen yöntemler belki bir miktarişe yarayabilir ama kürekle para alıp damlayla hizmet verildikçe istediğin kadar uğraş. 100 liraya internet kullanıyorum google geç geliyor
anlayabliyor musun? Güler misin ağlar mısın, sen daha ne ayarından bahsediyorun. |
|
Altyapı olmayınca hepsi boş maalesef.Ben adsl var diye seviniyorum 2 sene önce o da yoktu.
|
|
Nerde var istanbul/gaziosmanpaşa 7 yıldır talep ediyorum vdsl bile yok 10 megabit maksimum 6 ay önce sokaktaki kablo bozuldu düzeltmediler o bile yok artık mobil internet kullanıyoruz. Abonelerin %20'sinde var vdsl fiber en fazla.
|
|
amma boş yapmışsın çoğu büyük şehirde her yerde vdsl var en kötü 35 mbps veriyorlar
|
|
Alakası bile yok vdsl getirmek için zaten var olan türk telekom rögar kapaklarını açıp fiber kablo geçiriyorlar eski telefon kutusunu kaldırıp yeni dolap koyuyorlar kazı vs gerekmiyor tamamen altyapıya gram yatırım yapmadıkları için internet hızları rezil durumda bozulan bakır kabloyu bile yenilemeyen bir şirketten bahsediyoruz. Ayrıca kablonet fiber çekmeye başladı gaziosmanpaşa/sultangazi'ye bizim sokağın girişini de kazmışlar 2021'de evlere verme ihtimalleri var türk telekoma geçmiş olsun 1 tane abonesi kalmayacak 1 milyon nüfuslu ilçede kablonet sözünü tutarsa.
|
|
Eğer mümkün ise Zyxel VDSL modem kullanın ve vdsl Türk net 35 mbps vdsl bağlatın (taşıma yapılıyor) adsl den kurtulun. Binada fiber mevcut ise oris Telekom fibere geçiş yapabilirsiniz fiyat performans olarak müthiş. Bende oris Telekom fiber mevcut 100 mbps kullanıyorum ve fiyatı piyasanın yarısı. Davet kodu isteyenlere özelden iletirim 1 ay ücretsiz kullanırsınız...
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .V. -- 24 Nisan 2020; 19:15:59 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadrag -- 24 Nisan 2020; 22:31:33 > |
|
|