Şimdi Ara

Ev internetinizi hızlandırabileceğiniz ücretsiz, basit ve etkili yöntemler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
12
Favori
4.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kablonet'in modemini kullansan ne olacaktı merak ediyorum :D Sadece odamda düzgün çekiyor ve buna rağmen yine de kayıp yok ,diye telaffuz edemiyorum :D

• Modem yerine uzay aracı alsak boş int hızı kötü

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sadrag S kullanıcısına yanıt
    kardeşim ne güzel iyi altyapın var sevinmen gerekiyor seviniyorsun zaten ama ağzından cahillik akıyor buradaki yöntemler internet hızını bir nebze arttırır bilmediğin konularda yorum yapma

• quote:

Orijinalden alıntı: crawgard

kardeşim ne güzel iyi altyapın var sevinmen gerekiyor seviniyorsun zaten ama ağzından cahillik akıyor buradaki yöntemler internet hızını bir nebze arttırır bilmediğin konularda yorum yapma
    İroniydi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu işin sonu modemin kırılmasına gider. Çünkü ancak o zaman rahatlar ve sorunu çözmüş olursunuz.

• Altyapı olmayınca hepsi boş maalesef.Ben adsl var diye seviniyorum 2 sene önce o da yoktu.

• tobepeople kullanıcısına yanıt
    Senin yine bi bahanen var. Ayda 80 lira verip fiber diye 24 mbps kullanıyorum ama günde sadece 2 saat falan kullanabiliyorumdur. Ve modem yüzünden odama falan zor ulaşıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: .V.

Başlık şöyle olmalı: Paranızla rezil olup evde nasıl maymunluk yaparsınız. Haberde geçen yöntemler belki bir miktarişe yarayabilir ama kürekle para alıp damlayla hizmet verildikçe istediğin kadar uğraş. 100 liraya internet kullanıyorum google geç geliyor anlayabliyor musun? Güler misin ağlar mısın, sen daha ne ayarından bahsediyorun.
    amma boş yapmışsın çoğu büyük şehirde her yerde vdsl var en kötü 35 mbps veriyorlar

MSI MAG241CR - 144 Hz | Intel Core i5-4690K Processor 4.0 GHz | MSI Z97 GAMING 5 | MSI GAMING GeForce GTX 970 4GB OC 256Bit NVIDIA | Kingston 16 GB HyperX RAM | Corsair SPEC-02 Gaming Case | Corsair CPU Cooler H100i
  • Eğer mümkün ise Zyxel VDSL modem kullanın ve vdsl Türk net 35 mbps vdsl bağlatın (taşıma yapılıyor) adsl den kurtulun. Binada fiber mevcut ise oris Telekom fibere geçiş yapabilirsiniz fiyat performans olarak müthiş. Bende oris Telekom fiber mevcut 100 mbps kullanıyorum ve fiyatı piyasanın yarısı. Davet kodu isteyenlere özelden iletirim 1 ay ücretsiz kullanırsınız...

• quote:

Orijinalden alıntı: TITAN

amma boş yapmışsın çoğu büyük şehirde her yerde vdsl var en kötü 35 mbps veriyorlar

Alıntıları Göster
    Nerde var istanbul/gaziosmanpaşa 7 yıldır talep ediyorum vdsl bile yok 10 megabit maksimum 6 ay önce sokaktaki kablo bozuldu düzeltmediler o bile yok artık mobil internet kullanıyoruz. Abonelerin %20'sinde var vdsl fiber en fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluepower -- 25 Nisan 2020; 3:15:15 >

Orijinalden alıntı: Bluepower

Nerde var istanbul/gaziosmanpaşa 7 yıldır talep ediyorum vdsl bile yok 10 megabit maksimum 6 ay önce sokaktaki kablo bozuldu düzeltmediler o bile yok artık mobil internet kullanıyoruz. Abonelerin %20'sinde var vdsl fiber en fazla.

Alıntıları Göster
    gaziosmanpaşa istanbulun bi ucunda cok kalabalık sıkışık bir yer ben hayatımda gitmedim ama google mapsten baktım cok dar sokaklar orada altyapısı yenilemek cok zordur

MSI MAG241CR - 144 Hz | Intel Core i5-4690K Processor 4.0 GHz | MSI Z97 GAMING 5 | MSI GAMING GeForce GTX 970 4GB OC 256Bit NVIDIA | Kingston 16 GB HyperX RAM | Corsair SPEC-02 Gaming Case | Corsair CPU Cooler H100i
  • TITAN kullanıcısına yanıt
    heryerde nerede varmis vdsl insanlarin buyuk bir kismi 8-12 mbps adsl baglantiya muhtac 16 bile demiyorum

Orijinalden alıntı: ckm

heryerde nerede varmis vdsl insanlarin buyuk bir kismi 8-12 mbps adsl baglantiya muhtac 16 bile demiyorum
    istanbul'da bütün kaliteli semtlerde bulundum. Florya, Ataköy, Beşiktaş, Kadıköy, Beykoz, Beylikdüzü gibi yerlerin hepsinde vdsl var.

peki buralar buyuksehirlerde heryer mi oluyor kendimizi kandirmayalim 2020 yilinda insanlar port sirasina giriyor kablo gelmesini bekliyor internet baglatmak icin

Orijinalden alıntı: ckm

peki buralar buyuksehirlerde heryer mi oluyor kendimizi kandirmayalim 2020 yilinda insanlar port sirasina giriyor kablo gelmesini bekliyor internet baglatmak icin
    10 m2'ye 100 insanın düştüğü semtlerde nasıl yatırımı geliştirsinler. Sultangaziye gitmiştim bi arkadaşı almaya daracık sokaklar nüfus çok ama buna oranla gelir seviyesi düşük. iss'ler büyük ihtimal adsl yeterli diye düşünüyor. vdsl getirse çoğu kişi fiyat farkından yine biz iyiyiz ya adsl diyecektir. şirketler bunun planlamalarını yapar. ben şirket olsam bende yaparım. hee bana soracak olursan keşke heryere vdsl fiber götürebilseler ama o kadar gelişmiş bir ülke değil burası. avrupadada yaşadım şehre 40 km uzakta yaşıyordum 250 mbps hız vardı buda gelişmişle alakalı. şirketler ilk yatırımı gelir düzeyi yüksek ve yeni yerleşim alanlarına yapıyor başakşehir beylizdüzü vs gibi çünkü hem yatırım yapmak altyapı dizmek daha kolay yolla beraber götürüyorlar fiberi sanırım tam bilmiyorum ama sultangazi de veya gaziosmanpasa da nasıl fiber götürecekler

• quote:

Orijinalden alıntı: TITAN

gaziosmanpaşa istanbulun bi ucunda cok kalabalık sıkışık bir yer ben hayatımda gitmedim ama google mapsten baktım cok dar sokaklar orada altyapısı yenilemek cok zordur

Alıntıları Göster
    Alakası bile yok vdsl getirmek için zaten var olan türk telekom rögar kapaklarını açıp fiber kablo geçiriyorlar eski telefon kutusunu kaldırıp yeni dolap koyuyorlar kazı vs gerekmiyor tamamen altyapıya gram yatırım yapmadıkları için internet hızları rezil durumda bozulan bakır kabloyu bile yenilemeyen bir şirketten bahsediyoruz. Ayrıca kablonet fiber çekmeye başladı gaziosmanpaşa/sultangazi'ye bizim sokağın girişini de kazmışlar 2021'de evlere verme ihtimalleri var türk telekoma geçmiş olsun 1 tane abonesi kalmayacak 1 milyon nüfuslu ilçede kablonet sözünü tutarsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluepower -- 25 Nisan 2020; 6:29:20 >

• Yazılımını bulamıyoruz ki güncelleyelim. Sadece SoL kendi müşterilerine yayınlıyor güncelleme.

bunu bizde biliyoruz zaten su an kendi dediginin zittini soyluyorsun heryer vdsl diyordun

Orijinalden alıntı: Bluepower

Alıntıları Göster
    Bu senin suçun burası da 5 yıl önce böyleydi buranın ismini bile ağzıma almak istemiyorum senin istanbulda dolapdere ve hacıhüsrev neyse burası da orası.. Buraya ben önce VDSL getirttim sonra Vodafone Gpon kendiliğinden geldi.. Şu an burada 1000 Mbit bile alınabilecek alltyapı var.. Kendiminki 50 mbit ama amcamın oğlunda 200 mbit stabil gördüm.. Hatta 10 tl farkla 100 mbit teklif ettiler kabul etmedim çünkü 50 mbit bile gayet yetiyor 1000 mbiti parasını verip alamayız ama istenirse verilebilir.. Sıradan bir vatandaşım tanıdığım kimse yok.. Sadece kendime yetecek kadar aklım var. Sen anlaşılan oturup bekliyorsun birgün gelir diye.. Beklemeye devam et..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazreti Şeytan -- 25 Nisan 2020; 15:23:12 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.