Şimdi Ara

Ev internetinizi hızlandırabileceğiniz ücretsiz, basit ve etkili yöntemler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
12
Favori
4.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TITAN

istanbul'da bütün kaliteli semtlerde bulundum. Florya, Ataköy, Beşiktaş, Kadıköy, Beykoz, Beylikdüzü gibi yerlerin hepsinde vdsl var.

Alıntıları Göster
    quote:

gaziosmanpaşa istanbulun bi ucunda cok kalabalık sıkışık bir yer ben hayatımda gitmedim ama google mapsten baktım cok dar sokaklar orada altyapısı yenilemek cok zordur

Bu mesajlara 10 dk. dır gülüyorum ya. Belli ki dalga geçiyorsun milletle.. Gaziosmanpaşa'ya İstanbul'un bir ucunda dedikten sonra Florya, Kadıköy, Beykoz ve Beylikdüzü yazmakta ne bileyim, gülünç.

• Yerli 5G modemler artık gelse de VDSL olmayan yerlere SuperBox satsalar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TITAN kullanıcısına yanıt
    izmir’de 24mbps internetim var max 13-16 ya çıkıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Altyapı yok ne yapsak boş. 12mb internet kullanıyoruz
  • boş muhabbet evde her odada mesh sistemim var bırak yazılım updateni zaten çoğu insan sağlayıcıların verdiği modemleri kullanmak zorunda mac kısıtlamalarından dolayı 100mbit internetim var sözde 2 kişi internetin ping sorunundan kopsından birbirimizi boğazlıyacağız neredeyse mecbur olduğumuz için kollanıyoruz yok bunlar boş muhabbet bro kusura bakma.. kalıcı çözümler değil internet sağlayıcıları sadece kanımızı emiyorlar devletle birlikte çıkmak istesen fax at diyolar ulan fax cihazı mı kaldı allah aşkına.

• 50/20s.o telden 5ghz kullanıyoruz da ne oluyor modem benimdegil int filtreli ne yapsan boş hızına birsey yapamazsın modemin olsada nanay belirli bir yere kadar sende sonrası hep filtreli cloud dns yazsanda birsey farketmiyor baksana 1.1.1.1 de yavaşladı havuzda kullanan çok olduğu sürece sen ne yaparsan yap nafile

Vaadedilen hız: max 8 Mbps
    Alınan hız: ortalama 5 Mbps
    Senin yaptığın boş: 9999999

• Hazreti Şeytan kullanıcısına yanıt
    VDSL hizmeti için ne gibi başvurularda bulundunuz? Ben başaramadım hiçbir şekilde...

Orijinalden alıntı: chillhami

VDSL hizmeti için ne gibi başvurularda bulundunuz? Ben başaramadım hiçbir şekilde...
    Mahalleye su dağıtan adamla konuştum, kendim bizzat dolaşacaktım ama diğer adamı insanlar tanıyordu çoğunun ahbaplığı vardı o yüzden daha etkili olur diye onun eline kağıt kalemi verdim, 200 - 300 tane imza toplamasını istedim. Bazıları boş kağıda imza atmayız demişler ama bayağı bir imza topladı. O imzayı telekom müdürlüğüne verdim altına dilekçe yazdım 1 ay sonra gelip turuncu kabloları asfaltı delerek sokmaya başladılar ve 50 metre ileriye kocaman bir dolap koydular.

VDSL gelince vodafone da burada potansiyel ve müşteri var şeklinde düşündü sanırım 2 sene sonra da, vodafone geldi 1 km ilerden buraya doğru asfaltı dele dele geldiler 1 yıl sonra da apartmana kutu koymak için izin istediler verdim.. 35 mbit telekom vdsl vardı, iptal ettirip vodafone gpon'a geçtim. Geçme sebebim eve kadar gelen bakırı çingeneler yine de çalıyorlardı.. Ortamı şu şekilde düşün. Sokağı 2 ye böl. Sol taraf çingene gecekondu, sağ taraf 1 km boyunca apartman ve normal insanlar.. Gecekondudan gelip bakırı çalıyorlar ama fiberi çalmıyorlar.

Özetle ben bu şekilde sonuç aldım ama her zaman sonuç verir mi, kesin olur mu bilemem.. Torpilin falan yoksa, bu yolu denemeye değer büyük olasılıkla sonuç alırsın ama insanları yanına çekmen gerekir imzalarını alman telekoma hepimiz mahallecek istiyoruz demen gerekir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazreti Şeytan -- 26 Nisan 2020; 4:54:24 >

• Bu arada Turksat'ın uyduneti yani diğer adıyla kablo net, eğer bu altyapıdan varsa bunu da tercih edebilirsiniz. Eski evim çingen mahallesinde değildi orada kullandım, artı eski iş yerim de eski evimin oradaydı.. Orada da kullandım... o bağlantı imzayla falan gelmez mevcutta varsa değerlendirin telekoma tercih edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazreti Şeytan -- 26 Nisan 2020; 5:19:9 >
  • Musk'in su uzay interneti eğer makul seviyelerde olursa , takriben 2 kati bile en olsa nefretimden çatır çatır ona gecicem ve ondan sonra tekelin bozulduğunu gören kimse telekomun reklam broşürlerini ucak yapıp o guzel bosluga salinisina tanik olucam.

Türkiye de kaç il var ?

• Vpn kullanın

Ev internetinizi hızlandırabileceğiniz ücretsiz, basit ve etkili yöntemler
    www.btk.gov.tr
    Pazar Verileri - Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu
    https://www.btk.gov.tr/pazar-verileri

24mbps üzeri kullanan sayısı %16

En az 20 sene bunun değişeceğini sanmıyorum çünkü gerek yok. 16 mbps internet full hd videoyu çok rahat açıyor. Buradaki teknoloji düşkünü birkaç kişi hariç kimsenin de internet hakkında bundan başka bir şeyi umursadığı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matterdome -- 26 Nisan 2020; 21:37:23 >

• Bulgaristan'da vivakom fiber internet ücretini değiştirmeksizin en alt tarifeyi bile 500 Mbit çıkarmış fiber alt yapı olmayan yerlerde de alt hız 100 Mbit. 5000 nüfusu olan yelerde bile fiber alt yapı var. Türkiye'de indirmeyi geçtim yirmi sene önce olduğu gibi hala geç açılan sayfalarla boğuşuyoruz.

• Tazmanya cenevarı kullanıcısına yanıt

benim hangisini kullanmam gerek

bide başka sorum

süperonline 16 mbps var 22 istesem verirlermi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bio technolog -- 1 Mayıs 2020; 12:3:3 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bio technolog

benim hangisini kullanmam gerek

bide başka sorum

süperonline 16 mbps var 22 istesem verirlermi

En üsttekini kullanmalısınız.yedek dns e de bi alttakini koyun.

Süperonline konusunda bi şey diyemeyeceğim bilemiyorum.

• türk telekom en az 8 mb upload vermesi lazım bulgar sitesini inceledim minimum 8 upload yazıyo yeterli
  • Cloudflare Türkiye de kapalı/yasaklı değil mi ?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.