|
100 liraya 100mbit internet kullanıyorum İstanbul Bakırköy aynı zamanda yaklaşık olarak 10 yıllık fiber kullanıcısıyım. |
|

|
100 liraya 100mbit internet kullanıyorum İstanbul Bakırköy aynı zamanda yaklaşık olarak 10 yıllık fiber kullanıcısıyım. |
|
mac clone diye bir olay var hocam, en kötü bir router alıp adamların verdiği modemden tek çıkışla routera internet verip evdeki internet kullanımını elden geçirebilirsiniz. misal geçenlerde xiaomi R3G routerima openwrt flashladım, düzgün ayarlala şu olay mümkün: |
|
gaziantep/karataş mahallesinde superonline 50mb internet aboneliğinde.. ortlama 16-20mb görüyoruz hız testlerinde... bu kadar yüksek almamızın sebebi kardeşimin sürekli kavga etmesi, abonelik iptal tehditleri bizi kısganan avrupada bu hızları kullananlara söverler sanırım |
Kral yıllardır modemlerim eğer mümkünatı varsa flash atıp open wrt kurdum ama şuan elimdeki modemleri desteklemiyor kral. modemlerde uçtu dolardan dolayı biz gene enseye tokat g.t saplak devamız saol hatırlattığın içinde. |
|