Şimdi Ara

ev icin alarm sistemi. pronet, evre group, desi alarm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
9.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

alarm sistemi kuracagim eve ancak karar veremedim.

evre group mu
    pronet mi

yoksa

desi alarm sistemi mi

neyi tavsiye edersiniz ?

• paradox'u bir araştır derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SYYSTEMM

paradox'u bir araştır derim.

bende
  • dsc veya paradox
  • istanbulda bunun kurulumunu yapacak tavsiye ettiginiz bir bayi/firma ve irtibat var mi ?
  • Ev için düşünüyorsan kesinlikle Desi Alarm'ı öneririm.Zaten bu işte 1 numara pronet 2. de Desi ama pronet daha çok iş yerleri için kullanılıyor.

İstersen desi alarm ile ücretsiz keşif yaptırabilirsin evine detaylı bilgi :www.desialarm.com.tr
  • desi alarmdan uzak dur pahalıdır daha ucuz fiyata aynı özelliklerde alarm taktırabilirsin paradox öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • merhaba sırf sizin için üye oldum arkadaşlar ben pronet kullanıyorum bir çok avantajı var bence ambulans polis itfaiye gibi acil durum butonlarıda mevcut ..1 ay ücretsiz kullanmak için elimde şifre var KODU TM-5762 bu kodla 1 ay ücretsiz abonelik kullanabilirsiniz..
    şifre:son kullanım tarihi 31.04.2009

Not:Günde Sadece 1$ ödüyorum..
  • desi derim...desi yıllardır bilinen ve bu sektörde en popüler şirket. ben bile kullanıyorum.
  • arkadaşlar selam pronet kampanyaları konusunda size yardımcı olabilirim özelden mail atabilirsiniz?
  • Aman arkadaşlar. Pronetten uzak durun. Bir sürü ek ödeme çıkartıyorlar. Alttaki linke bakmanız yeterli veya sadece googleye şikayet pronet yazdığınızda çıkanlara bakın.

http://www.sikayetvar.com/sikayetoku/k/597/f/3565/g/Pronet+Guvenlik
  • Yaklaşık 3 yıldır paradox kullanıyorum ve daha hiçbir problem yaşamadım.
    Bu süre zarfında bir ekez ev değiştirdim. Sistemi kuran firmaya önceden haber verdim. Taşınacağım gün alarmı söküp yeni evime kurdular.
    Telefonla bir merkezin aranması için para vermek nedense bana biraz saçma geliyor. Nedenine gelince benim alarmım beni arıyor, merkezi arayanda merkezi arıyor. Bundan sonrası tipik polisin aranması durumu. Polis aynı polis olduğu için değişen birşey yok bence. Merkezi arayan sistem kuranlara sorarsanız "Polis bizim çağrılarımıza öncelik veriyor" gibi bir cümle söylüyorlar. "Bana bunu yazılı verebilir misiniz" deyince alayı yan çiziyor ne hikmetse (????).
    En güzeli biri binanın dışına biri kapını üstüne iki siren taktırmak. Merkez üniteyi de kapıdan girildiğinde kolay görülemeyecek bir yere koydurdunuz mu tamamdır.
    İstanbuldaysanız isterseniz benim alarmı takan firmanın telefonunu verebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeronics -- 17 Ağustos 2011; 20:33:44 >

• pronet kullanıcısıyım çok güzel bir alarm ve kamera sistemi sana bu konuda yardımcı olabilirim mj atman yeterli
  • Arkadaşlar yakın tarihte bir dükkan açtım. Malesef işler ii gitmedi. Bende Pronete üyeydim. Sunulan hizmette kusur yok. Lakin sözlemede 24 ay zorunlu kullanım maddesini görmemişim. Dükkan kapanınca elimde patladı. Tazminatını ödeyecek durumum olmadığı için, Kurulum taşıma vs ücretsiz heabımı bedava olarak veriyorum. Eğer Güvenlik sistemi isterseniz. Bedava verebilirim hesabımın borcu yoktur. iletişim için 05364197889 dan bana ulaşabilirsiniz. Teşekkürler.
  • birgün çok param olursa yaparım bende belki
  • hiç kimse Crow dan bahsetmemiş bile. şaşırdım. bana göre de bu işin babası crow dur. pronete 1 senede ödeyeceğiiz parayı bir kerede crow a verin. başınız ağrımasın derim. isterseniz gözlem istasyonuna da bağlanılabiliyor. yıllık bir miktar para karşılığında. ama istemezseniz kendi telefonunuza bağlayıp kendi kendinizin gözlem istasyonu olursunuz. tek dezavantajı ve itici gelmesinin sebebi ise israil malı olması galiba. ama onun dışında kafanız gayet rahat oluyor. Crow reklamı yapar gibi olmayayım, alarm sistemleri kuran bir firmada çalışıyorum. başka alarmlar da kuruyoruz ama bence babası budur.

onun dışında fazla teferruata girmeden ev için bir alarm istiyorum diyorsanız; Teknim alarmlar da işinizi fazlasıyla görecektir. kendisi Türk malıdır. ve 4 gözlü bir sistemde Crow u çok da aratmamaktadır. İlle de israil malı olmasın diyenlere Teknim derim Türk malı derim.

Anadolu yakasında iseniz burdan bana ulaşabilirsiniz. Alarm işinde fazla uzak yerlere ve gece dahil en fazla 1 saat içinde teknik servis veremeyeceğimiz yerlere kurmayı uygun bulmuyoruz pek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Th3r4p1sT -- 2 Şubat 2012; 9:08:29 >

• crow kadar sorunlu bir alarm sistemi görmedim alarmın babası cadexx general mobil alarm sistemidir amerikan malıdır meksikada üretimi yapılmaktadır pronet bu sistemi kullanmak tadır pronet hep eniysini takar tavsiye ederim hizmet olarak türkiyenin heryerinde 24 saat servisi vardır bütün parcaları garantili dir (akü ve pil hariçdir )
  • forever paradox..iphone uygulamasi bile var..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ıphone uygulaması pronet içinde geçerlidir.

pronet türkiyenin 1 numarası avrupanın ise ilk 5inden biridir. pronet güvenlik sistemleri %95 müşteri memnuniyeti ile hizmet vermektedir. bu konuda bilgi almak isteyenler veya keşif yaptırmak isteyenler öm ile bana ulaşabilir.
  • pronet iyidir güzeldir bir numaradır filan. tamam katılıyoruz o konuda bi sıkıntı yok orda. ama pronet denen firma alarm satma işi yapmıyor. resmen alarmı sizin işyerinize kuruyor ve sizden kira alıyor.
    dijiturk gibim bişe yani.
    aldığı bedeli gözlem istasyonu için alıyor tabiki. orasının da fakındayım. ama üç beş yüz lira verip de bir alarm kurdurdugunuzda, yıllık 75-100 liraya filan zaten gözlem istasyonuna bağlayabiliyorsunuz isterseniz eğer. istemezseniz de, zaten alarmlar kendsine verilen cep telefonlarını arayabiliyorlar.
    neyse. pronetle kapışmak gibi bir niyetim yok. ama hep saçma bulmuşumdur proneti. tek güzel yanı, servis ağıdır. tek biir numaradan size en yakın teknik servis geliyor.
    he diğer sistemlerden birini kuracak olursanız da, piyasada en çok kullanılan ve her firmanın anladığı bir sistem olması tercihiniz olmalıdır. bulunduğum yer için de bu crow dan başkası değildir.
    yapı kredi bankası crow kullanıyor. diğer bankaların yüzde sekseni de pronet kullanıyor ama :)) seçim sizin...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.