Şimdi Ara

ev icin alarm sistemi. pronet, evre group, desi alarm (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
9.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PROZİTEK de iyi bir firmadır. benim bildiğim kadarı ile
  • PRONET SAHTEKARLAR ORDUSUDUR. İPTAL ÜCRETİ 120 DOLAR. İPTAL ETTİRMEK İÇİN FAX ATIYORSUN. ARADAN ÜCRET ŞARJ EDİLEREK 4 AY GEÇİYOR ARIYORSUN FAX ELİMİZE ULAŞMADI BAHANELERİ. VE SONRA YİNE FAX ÇEKİYORSUN BU SEFER İPTAL ÜCRETİ OLAN 120 DOLARI 4 TAKSİTLE TEKRAR ŞARJ EDİİYORLAR.

HAYATIMDA İLK DEFA BİR FORUM'A PRONET İÇİN ÜYE OLDUM. HERKES PRONET SAHTEKARLARINDAN UZAK DURSUN. KÜFÜR ETMEMEK İÇİN ZOR TUTUYORUM KENDİMİ. GİDİN KENDİNİZE 300 - 400 LİRRAYA ALARM ALIN BAKIN KEYFİNİZE.

SAYGILAR,

CEM
  • Desi alın Kafanız rahat olsun Aylık ücret gibi şeyler yok. Zaten bu aylık ücret saçmalığını hala anlayamadım. Kablosuz vericileri sayesinde istediğiniz kapı pencere gibi yerlere çok sayıda verici takabilirsiniz. Hattınıza bağlayarak alarm çaldığında istediğiniz numarları aramasını sağlayabilirsiniz. Fiyatı gayet uygun. Biz şirkete kurduk gerçekten çok memnunum. Kameralar içinde statik ip derdine gerek yok statik ip olmadan bile rahatça izleyebilirsiniz. ben iphone ipade programları yükledim istediğim yerden izleyebiliyorum.
  • Arkadaşlar Pronet Ankara Bölge Bayisi yiz. sizlere ücretsiz keşif imkanı ile hizmet vermekteyiz. detaylı bilgi için www.ankaraalarmkamera.comveya 0312 449 1 911 - 0537 410 2424 den ulaşabilirsiniz.

Ücretsiz keşif: gelip yerinde siz değerli müşterilerimize detaylı sunum ve maliyet hesaplaması..
  • pronetten kesinlikle uzak durun. bir kere bulaştınız mı paçanızı kurtarmanız çok zor.
  • 18 yıldır alarm alarm montajı ve satışı yapan biri olarak sizinle tecrübelerim paylaşayım hırsızlar alarm gördükleri yere girmekten çekinirler çünkü yüzlerce alarmsiz ev ve is yeri var neden kendilerini riske atsınlar ki bir otopark duşunun onlarca arac var bunlardan 20tanesi alarmı digerleri alarmsiz siz hırsızın yerinde olsanız 20aractan birini tercih edermiydiniz onun için alarm çok önemlidir gunümüzde alarm lüks değil ihdiyactir her bütçeye göre alarmlar var 99tl ile 750 tl arasında 99tl olan alarm desini darbe sensörü alarmımız kapınızın icine kilitlerin olduğu yere kilit gibi montaj yapılır biri kapınıza hızlı bir sekilde vursa dahi alarm çalar yani hırsız kapınıza hiçbir zarar vermeden. Bir adet kumandası var ayrıca üzerindeki şifre panelindede alarmı kurabilirsiniz bu ekonomik bir cozumdur ayrıca 750tl lik 159 yıllık dunyanın en çok tercih edilen markası olan yale alarm vardır bir adet şifre paneli iki adet göz iki adet manyetik kontak iki adete sireni vardır bu sirenlerin birini kapınızın hemen üstüne diğerinde sahte hırsızı aldatıcı alarm siren kutusunda binanın dış cephesine montaj ediyor böylelikle hem dışardan bakıldığında hemde dairenizin kapısının üstünde bu ev yada işyerinde alarm olduğunu gösteriyorsunuz bu çok caydiricidir kullanımı ve kurulumu çok basittir cep telefonu gibi bir menüsü var ayrıca alarm çaldığında içindeki telefon arama modülü sayesinde onceden belirlediğiniz 3numarayi tek tek arar ve alarm çaldığını söyler siz isterseniz sadece uzaktan telefonla arayarak alarmı kurabilir yada susuturabilirsiniz.http://www.asanlaranaht...ium_alarm_urunu_48.aspx koblosuzdur evde yada isyerinizde salcim sacak kablo olmaz bu linkten alarmı inceleyebilirsiniz daha sonraları isterseniz uzaktan kumanda su baskını dedektoru siren gibi modüller ekleyebilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir yıldır DSC kullanıyorum, alarm sistemi kendimin, kablosuz sistem. Ayrıca Armed Güvenlik izleme merkezine bağlı. Pronet'in çeyrek maliyeti diyebilirim.
  • Pronet Armed Tepe güvenlik bunlar Şirket markasıdır.Kullandığı alarm sistemleri DSC,Caddx,Paradox ve Crow dur. İyi firmalar bu alarm sistemlerinden birini kullanır.Burda size verilecek maliyet nedir ve teknik destek olanakları nasıl bunları göz önüne alacaksınız.Pronet türkiyenin en büyük alarm firmasıdır ama pahalıdır.
  • arkadaşım bence NİCE marka alarm sistemi taktır istanbulda ana bayisi var
  • 15 gün önce pronetten kurtulup 500+kdv ye paradox sistem satın aldım.ekipmanlar birebir pronetinki ile aynı. hatta öyle ki pronetten kalan tesisata direk montajı yapıldığı için takan firmaya kolaylık oldu. artık kendime ait bir güvenlik sistemim var, aylık tonlarca para ödemeye gerek yok, alarm anında cebimi aradığı için pronettenki gibi kabarık telefon faturası yok. artık kafam rahat.

isteyen yıllık 80+kdv ye alarm izleme merkezine bağlanabiliyor. hatta daha fazlasını isteyenler internet modülü ile daha fazlasına erişebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FelixCrail -- 27 Haziran 2013; 20:12:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FelixCrail

15 gün önce pronetten kurtulup 500+kdv ye paradox sistem satın aldım.ekipmanlar birebir pronetinki ile aynı. hatta öyle ki pronetten kalan tesisata direk montajı yapıldığı için takan firmaya kolaylık oldu. artık kendime ait bir güvenlik sistemim var, aylık tonlarca para ödemeye gerek yok, alarm anında cebimi aradığı için pronettenki gibi kabarık telefon faturası yok. artık kafam rahat.

isteyen yıllık 80+kdv ye alarm izleme merkezine bağlanabiliyor. hatta daha fazlasını isteyenler internet modülü ile daha fazlasına erişebiliyor.

Hayırlı olsun, 80 + kdv dolar mı TL mi?
  • 500tl+kdv sistemin fiyatı
    80$+kdv alarm izleme merkezinin yıllık abonelik fiyatı
  • quote:

Orijinalden alıntı: FelixCrail

500tl+kdv sistemin fiyatı
    80$+kdv alarm izleme merkezinin yıllık abonelik fiyatı

İzleme fiyatı benim aldığım fiyattan 20 dolar ucuz. Firma ismini öğrenebilir miyim?
  • ben evime yakın diye netten burayı bulup burdan aldım.http://www.aynetguvenlik.net/
  • eskiden bizde bi işi yapıyorduk pronet çıkınca işi değiştirmek zorunda kaldık bilmem anlatabildim mi.
    şu an 2 dükkan pronet evede düşünüyoruz.
  • Çok pahalı, ayrıca hakkında çok fazla şikayet var.

http://www.sikayetvar.com/kategori/elektronik/guvenlik-sistemleri/uyelik-aidat/3845

Çok büyüdüler, kapasiteleri artık iş yoğunluğunu kaldırmıyor.
  • pronet çok saçma geliyor bana :) eğer banka veya benzeri bir yer değilseniz tabi.
    getirip cihazı size kuruyor. aylık belli bir ücret alıyor bu cihaza karşılım. ve bu ücreti ömür boyu ödüyorsunuz. yarın öbür gün ben artık aboneliği bitirmek istiyorum deseniz gelip kurduğu cihazları söküp gidiyor.

ama diğer alarm sistemlerinde cihaza bir kez para veriyorsunuz ve sizin oluyor artık o.
    he pronetin gözlem istasyonu (ahm) var. ama yıllık cüzi bir ücret (100 tl civarı olması lazım) karşılığında ahm (alarm haber alma merkezi) işini yapan firmalar da bu işi layıkıyla yapıyor zaten.
  • allah pronetin cezasını versin.. 2 yıldır yok yere sömrüyor beni.. iptal edin diyorum. yarın aricaz, 48saate döncez diyorlar.. yargı yolundayım.

şikayet sitelerinde okuyun, benim gibi 100lerce insan var!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Th3r4p1sT

pronet çok saçma geliyor bana :) eğer banka veya benzeri bir yer değilseniz tabi.
    getirip cihazı size kuruyor. aylık belli bir ücret alıyor bu cihaza karşılım. ve bu ücreti ömür boyu ödüyorsunuz. yarın öbür gün ben artık aboneliği bitirmek istiyorum deseniz gelip kurduğu cihazları söküp gidiyor.

ama diğer alarm sistemlerinde cihaza bir kez para veriyorsunuz ve sizin oluyor artık o.
    he pronetin gözlem istasyonu (ahm) var. ama yıllık cüzi bir ücret (100 tl civarı olması lazım) karşılığında ahm (alarm haber alma merkezi) işini yapan firmalar da bu işi layıkıyla yapıyor zaten.

100 dolar civarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARroWCoLT

quote:

Orijinalden alıntı: Th3r4p1sT

pronet çok saçma geliyor bana :) eğer banka veya benzeri bir yer değilseniz tabi.

100 dolar civarı

evet öyleymiş :)
    tabi her haliyle pronet i döver diğerleri :)
    hem kurulumuna 200 dolar para vericen. ondan sonra her ay 35 dolar para vericen. iki üç sene sonra üyeliğini iptal etmek isteyince de gelip sökecekler alarmınızı. oldu efenim :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.